Ricoh ProTM L4100 -sarjasta ensimmäinen Color-Logic -sertifioitu

Tulosta Twitter Facebook Delicious LinkedIn

Ricoh ProTM L4100 -sarjasta ensimmäinen Color-Logic -sertifioitu

Ricoh Europe, Lontoo, 11.4.2017 – Ricohin Pro™ L4100 -sarja on ensimmäinen lateksimustejärjestelmä, jolle on myönnetty kansainvälinen Color-Logic™-sertifikaatti. Järjestelmää esitellään FESPA 2017 -messuilla Hampurissa 8–12.5.

20170323

Ricohin Pro L4100 -sarja on ensimmäinen kansainvälisen Color-Logic-sertifikaatin ansainnut lateksimustejärjestelmä

Ricoh Pro L4100 ja ColorGATE-tuotantopalvelinohjelmisto on nyt sertifioitu käytettäväksi Color-Logic-prosessissa, joka on kansainvälisesti vakiintunut menetelmä metalli- ja koristeväriviestintään monissa erikoistehostesovelluksissa. Color-Logicin tehostetoiminnot käyttävät olemassa olevaa työnkulkua dynaamisten tulosten saavuttamiseksi ilman erikoiskalustoa.  Yksinkertaisen tuotantoprosessin avulla tulostuspalveluiden toimittajat tarjoavat brändeille, tuotepäälliköille, yrityksille ja niiden mainostoimistoille mahdollisuuden erottua markkinoilla.   

Ricoh Pro L4100 -sarja käyttää Ricohin omia vesipohjaisia musteita ja tarjoaa Ricohin uusimmat eri pisarakokoja tuottavat pietsotulostuspäät. Niillä voi tuottaa myös neljän pikolitran lateksimustepisaroita. Laitteessa voi käyttää metallista ja läpinäkyvää vinyyliä, PET-kalvoja, taustavalaistua mediamateriaalia ja polyesterisubstraatteja.

– Kone onnistui hienosti toistamaan kaikki Color-Logic-tehosteet ja 250 metalliväriä, kertoo Color-Logicin teknologiajohtaja Richard Ainge. – Näytekappaleet oli painettu 119 gramman KernowJET Gloss Silver -materiaalille. Lateksiväritulostimen edut yhdessä Color-Logic -ohjelmiston mahdollistamien upeiden tehosteiden kanssa luovat uusia ansaintamahdollisuuksia Ricohin tulostuspalvelujen tuottajille ja heidän asiakkailleen.

Ricoh Europen tuotantotulostuksen varatoimitusjohtaja Benoit Chatelard kertoo: – Color-Logic-sertifikaatti avaa meille aivan uusia sovellusmahdollisuuksia. Entistä paremmilla lateksi- ja mediavaihtoehdoilla, kuten metallisävyillä, annamme etiketti- ja pakkausteollisuuden, kirjapainoalan, myymälä- ja kylttimarkkinoinnin sekä näyttötaulujen kaltaisten teollisuuden alojen asiakkaille mahdollisuuden vaikuttaviin tuloksiin. Tämä auttaa heitä erottumaan kilpailijoista.

Jotain muuta kuin ColorGate-rasterointitekniikkaa käyttävän tulostuspalvelujen tarjoajan kannattaa kysyä Ricohin paikalliselta edustajalta, kuinka hyödyntää Color-Logic-ratkaisua ja Ricoh Pro L4100 -sarjaa.

Vuonna 2015 Color-Logic-sertifikaatin sai EFI Fiery -rasterointia sekä valkoista ja läpinäkyvää lisäväriä käyttävä Ricoh Pro™ C7100 -sarja.

Lisätietoja Ricoh Pro L4100:sta on osoitteessa www.ricoh.fi.

Ylös

| Tietoja Ricohista |
Ricoh on toimisto- ja tuotantotulostusratkaisuihin, asiakirjahallintaan sekä IT- ja viestintäpalveluihin erikoistunut maailmanlaajuinen teknologiayritys. Ricoh on mullistanut ihmisten työskentelytapoja jo yli 80 vuoden ajan. Ricohin tunnuslause on imagine. change. Ricoh tarjoaa palveluja ja teknologiaa, jotka auttavat niin yrityksiä kuin yksilöitäkin innovoimaan uusia tehokkaampia työtapoja, toimimaan ympäristöystävällisemmin ja kasvattamaan liiketoimintaa.

Lisätietoja löydät osoitteesta www.ricoh.fi ja www.imaginechange.fi.

Lisätietoja uutisesta
Ricoh Finland Oy
Roni Keini, Business Manager/Production Printing
Puh. 0400 610 195
Anne Hernetkoski, Marketing Manager
Puh. 045 7734 7027

Sähköposti: markkinointi@ricoh.fi
Kotisivut: www.ricoh.fi ja www.imaginechange.fi
Seuraa meitä Twitterissä: www.twitter.com/ricohfin
Seuraa meitä LinkedInissä: www.linkedin.com/company/ricoh-finland-oy

Ylös