Ricohin Pro™ C7100X ja MDV Ultra Silver -materiaalin Color-Logic-sertifikaatti lisäävät tuotantomahdollisuuksia
14.09.2017

Ricohin Pro™ C7100X ja MDV Ultra Silver -materiaalin Color-Logic-sertifikaatti lisäävät tuotantomahdollisuuksia

Ricoh Europe, Lontoo, 15.9.2017 – Ricoh laajentaa suunnittelijoiden ja tulostuspalvelun tarjoajien luovia ratkaisuja Pro C7100X:n uudella Color-Logic-sertifikaatilla.

Ricoh MDA Ultra Silver
Color-Logic-sertifioitu MDV Ultra Silver lisää suunnittelijoiden ja tulostuspalvelun mahdollisuuksia luoviin ratkaisuihin

MDV Ultra Silver -pohja 360 GSM on sertifioitu käytettäväksi Color-Logic-prosessissa arkkisyöttöisessä Ricoh Pro C7100X -digitulostimessa. Laitteella voi painaa CMYK-värejä ja valkoista metallipinnalle (kuten MDV Ultra Silver).

Yhdessä Ricoh Pro C7100X ja Color-Logic tarjoavat tulostuspalveluille dynaamisia tuloksia. Ne muodostavat brändeille, tuotepäälliköille ja mainostoimistoille työkalut, joilla suunnitella, esikatsella ja tulostaa upeita materiaaleja, joilla erottuu markkinoilla.    

Color-Logic on globaali metallipinnalle painamisen standardi, joka avaa käyttöön laajan valikoiman kehittyneitä erikoistulostuksen sovelluksia. Suunnittelua, viestintää ja valkoista väriä sisältävien painotiedostojen tuotantoa helpottavan ratkaisun saa käyttöön Adoben ohjelmistojen plugin-työkalulla. Color-Logic Pattern FX -vaihtoehdolla saa käyttöön vielä monia erikoistehosteita. 

Ricoh Europen kaupallisen ja teollisen tulostuksen innovaatio- ja ratkaisujohtaja Erwin Busselot: – Color-Logicin Pro C7100 -sertifiointi MDV Ultran kaltaisille pinnoille antaa suunnittelijoille ja tulostuspalveluille mahdollisuuden viestiä metallitehosteen sävystä tarkasti. Tulostuspalvelu voi laatia omalla laitteellaan näytevihkon käytettävissä olevista materiaaleista ja tehosteista, jolloin suunnittelija näkee heti, miltä lopputulos näyttää. Palveluntarjoajat voivat käyttää luovuuttaan ja aikaansaada sillä tavalla lisäarvoa tulostusratkaisuihinsa.

Ricoh ja MDV esittelevät ratkaisujaan 25.–28.9. Brysselin Labelexpo-messuilla hallissa 9 osastolla 9B36.

Lisätietoja on osoitteissa http://www.color-logic.com/ricoh/.

| Ricoh |

Ricoh tukee digitaalisia työpaikkoja innovatiivisilla teknologioilla ja palveluilla, joiden avulla ihmiset voivat työskennellä älykkäämmin missä tahansa.

Ricoh on 85-vuotisen historiansa aikana kasvattamansa tietämyksen ja organisaatiokyvykkyytensä ansiosta johtava digitaalisten palvelujen ja tiedonhallinnan sekä tulostus- ja kuvantamisratkaisujen toimittaja, joka on suunniteltu tukemaan digitaalista muutosta ja optimoimaan liiketoiminnan suorituskykyä.

Ricoh Groupin pääkonttori sijaitsee Tokiossa, ja sillä on merkittäviä toimintoja ympäri maailmaa, ja sen tuotteet ja palvelut tavoittavat asiakkaita noin 200 maassa ja alueella. Maaliskuussa 2022 päättyneellä tilikaudella Ricoh Groupin maailmanlaajuinen myynti oli 1 758 miljardia jeniä (noin 14,5 miljardia Yhdysvaltain dollaria).

Lisätietoja osoitteessa www.ricoh-europe.com ja www.ricoh.fi

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Kaikki oikeudet pidätetään. Kaikki viitatut tuotenimet ovat vastaavien yritysten tavaramerkkejä.

Lisätietoja:

Ricoh Finland, Myynti ja Markkinointi

Puh. 0207 370 300 (vaihde)

info@ricoh.fi

Sähköposti: markkinointi@ricoh.fi

Kotisivut: www.ricoh.fi 

Seuraa meitä Facebookissa: www.facebook.com/ricohfinland 

Seuraa meitä Twitterissä: https://twitter.com/ricohfin 

Seuraa meitä LinkedInissä: www.linkedin.com/company/ricoh-finland-oy