Uusi RICOH Streamline NX yhdistää laite- ja tiedonhallinnan tehokkaaseen alustaan
31.07.2017

Uusi RICOH Streamline NX yhdistää laite- ja tiedonhallinnan tehokkaaseen alustaan

Uusi versio auttaa keventämään IT-taakkaa ja yksinkertaistaa työtehtäviä niputtamalla monet ominaisuudet yhteen helppoon käyttöliittymään
Ricoh Europe, Lontoo, 31.7.2017Ricoh ilmoitti tänään merkittävistä parannuksista tunnettuun RICOH Streamline NX -sovellukseen tuodakseen yhä useampia päivittäisiä työprosesseja samaan helppoon käyttöliittymään. Nämä päivitykset edistävät yritysten tehokasta toimintaa kaikkialla maailmassa lisäämällä esimerkiksi skannaus- ja indeksointiautomatiikkaa, helpottamalla käyttäjän tunnistusta ja vähentämällä yksittäisiä tulosteita, jotka päätyisivät roskikseen.  Tämä on mahdollista, kun työnkulku ja laite- sekä tiedonhallinta on yhdistetty samaan ohjelmistoalustaan. Streamline NX suunniteltiin monen kokoisten asiakkaiden moninaisiin tarpeisiin – sekä skaalautumaan tarpeiden muuttuessa.

Digitaalisten työpaikkojen moninkertaistuessa yrityksissä otetaan käyttöön ratkaisu poikineen erityistarpeiden huomioon ottamiseksi. Streamline NX on käytettävissä kaikilla markkinoilla ja mahdollistaa entistä fiksumman tavan vastata moninaisiin tarpeisiin yhdellä ratkaisulla. Se keventää samalla IT-taakkaa ja helpottaa päivittäisiä työtehtäviä. Monipuolisen ja tehokkaan Streamline NX:n avulla organisaation ei tarvitse opettaa työntekijöille kuin yksi ohjelmisto, joka hoitaa laitehallinnan, tulostuksen, kopioinnin, skannauksen, faksin lähetyksen ja muut vastaavat tehtävät. Kävele laitteelle, vilauta henkilökorttia ja skannaa dokumentti turvatusti moneen paikkaan optisen tekstintunnistuksen ja metadatan avulla tai nouda luottamuksellinen tuloste tarvitsematta pelätä, että se jää lojumaan laitteeseen. Helppokäyttöisen ohjelmiston ansiosta voi tulostaa suoraan mobiililaitteestakin. Työnkulkuja voi muokata niin, että aiemmin monimutkaisilta tuntuneet tehtävät voi suorittaa muutamalla näpäytyksellä. Tietoa on helppo siirtää paikasta toiseen juuri oikeaan aikaan ja oikeassa muodossa. Streamline NX tukee keskuspalvelimen kautta jopa 100 000 laitetta, ja siihen voi lisätä jopa 250 lisäpalvelinta. Näin organisaatio voi laajentaa ratkaisun hyödyt kaikkiin tarvitsemiinsa laitteisiin.

Myös IT-osaston on helppoa ja turvallista käyttää Streamline NX:ää. Ohjelmisto osaa tuottaa syväluotaavia käyttöraportteja, joista saa tärkeää osviittaa konsernin päätöksentekoon tai resurssien kohdistukseen. Laitteita ja laiteryhmiä on lisäksi helppo seurata ja hallita toimistolla ja sen ulkopuolella vaikkapa älypuhelinten tai tablettien kautta. Monitoimitulostinten asetukset voi esimerkiksi määrittää yhdellä laitteella ja jakaa muihin laitteisiin, jolloin kaikki organisaation käyttäjät saavat saman käyttökokemuksen. Streamline NX edistää tehokkuutta ohjaamalla automaattisesti offline-tilassa olevien laitteiden työt vastaaviin käytössä oleviin laitteisiin tukien näin resurssitehokasta tulostamista ja käyttäjä- tai projektikohtaisia budjetteja. Streamline NX:n ja OCR:n (Optical Character Recognition) avulla kaikki asiakirjat ja lomakkeet saadaan muokattavaan muotoon ja mukaan organisaation digitaalisiin prosesseihin. Valinnaiset vyöhyke- ja viivakooditunnistus antavat tarvittaessa kohdistettua dataa esimääritettyjen työnkulkujen noudattamiseksi.

Paul Nanninga, Ricoh Europen vanhempi myynti- ja markkinointijohtaja: – Yrityksille on olennaisen tärkeää löytää juuri oikea ratkaisu kuhunkin prosessiin. Elämme ei vain big vaan ”huge datan” aikaa, eikä kaikkien ole helppoa käsitellä valtavaa tiedonmäärää ja siihen liittyviä prosesseja. Streamline NX on yksi yhtenäinen ja helppokäyttöinen alusta, joka auttaa työssä ja tukee yrityksiä kasvamaan digiaikaan.

Tutustu Ricohin tuotantotulostusasiakkaille tarkoitettuun, innovatiivisia ja intuitiivisia työtapoja tukevaan kattavaan tuote-, palvelu- ja ratkaisuvalikoimaan osoitteessa www.ricoh-europe.com.

| Ricoh |

Ricoh tukee digitaalisia työpaikkoja innovatiivisilla teknologioilla ja palveluilla, joiden avulla ihmiset voivat työskennellä älykkäämmin missä tahansa.

Ricoh on 85-vuotisen historiansa aikana kasvattamansa tietämyksen ja organisaatiokyvykkyytensä ansiosta johtava digitaalisten palvelujen ja tiedonhallinnan sekä tulostus- ja kuvantamisratkaisujen toimittaja, joka on suunniteltu tukemaan digitaalista muutosta ja optimoimaan liiketoiminnan suorituskykyä.

Ricoh Groupin pääkonttori sijaitsee Tokiossa, ja sillä on merkittäviä toimintoja ympäri maailmaa, ja sen tuotteet ja palvelut tavoittavat asiakkaita noin 200 maassa ja alueella. Maaliskuussa 2022 päättyneellä tilikaudella Ricoh Groupin maailmanlaajuinen myynti oli 1 758 miljardia jeniä (noin 14,5 miljardia Yhdysvaltain dollaria).

Lisätietoja osoitteessa www.ricoh-europe.com ja www.ricoh.fi

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Kaikki oikeudet pidätetään. Kaikki viitatut tuotenimet ovat vastaavien yritysten tavaramerkkejä.

Lisätietoja:

Ricoh Finland, Myynti ja Markkinointi

Puh. 0207 370 300 (vaihde)

info@ricoh.fi

Sähköposti: markkinointi@ricoh.fi

Kotisivut: www.ricoh.fi 

Seuraa meitä Facebookissa: www.facebook.com/ricohfinland 

Seuraa meitä Twitterissä: https://twitter.com/ricohfin 

Seuraa meitä LinkedInissä: www.linkedin.com/company/ricoh-finland-oy