Ympäristökonsultointi

Autamme yrityksiä kasvamaan vähentämällä.

Lisää ympäristöystävällisyyttä, vähemmän paperia, energiaa ja kustannuksia.

Tee jokapäiväisistä toiminnoista ympäristövastuullisempia.

Viisi vaihetta yritykselle, yksi suuri harppaus ympäristövastuullisuudelle.

Tulosta Twitter Facebook Delicious LinkedIn

Lisää tietoa

  • Total Green Office Solutions

    Tree trunk.

    Total Green Office Solutionsimme sisältää laajan valikoiman palveluita, jotka auttavat sinua pienentämään yrityksesi toimintojen ympäristövaikutuksia. Palveluihin kuuluu mm. ympäristökonsultointi, ympäristöystävällinen teknologia sekä sertifioidut uusiokäytetyt laitteet.

Ympäristöasiat ovat aina vain ajankohtaisempia. Ympäristövastuullisuus pienentää kuluja ja kohentaa liikevoittoa - sekä parantaa asiakkaiden ja alihankkijoiden näkemystä yrityksistä ja brändeistä.

Ympäristötoimintojen optimointia Sustainability Optimisation Programmella

Ricoh on reilusti edellä ympäristövastuullisuudessa. Tarjoamme vahvistettuihin tutkimuksiin perustuvaa tasapainoista pakettia ohjelmistoja, palveluja, laitteistoja ja muutoksenhallintaa. Ricohin konsultointipalvelut auttavat vähentämään hiilidioksidipäästöjä sekä tulostuksen kokonaiskustannuksia asiakirjatuotannossa. Ympäristötoimintojen optimointiohjelma tuo välittömiä ja mitattavia tuloksia viidellä vaiheella.

Upota


Vaihe 1: Kartoitus

Keräämme ja mittaamme kaikki tarpeelliset tiedot asiakirjaympäristöstä. Tämän tiedon pohjalta Ricoh luo käsityksen tulostuksen kokonaiskustannusten ja hiilijalanjäljen lähtökohdasta. Hiilijalanjälkeen sisältyy virrankulutus, paperinkulutus ja hiilidioksidin kokonaispäästöt. 

Vaihe 2: Suunnitelma

Ensimmäisen vaiheen tulos toimii perustana optimointisuunnitelmalle, jossa määritellään tärkeimmät parannusalueet sekä kokonaisukustannusten ja hiilidioksidipäästöjen vähennystavoitteet. Ympäristövastuullisuutta voi parantaa monilla eri ehdotuksilla, kuten sijoittamalla oikein ekotehokkaita laitteita ja käyttämällä ratkaisuja, jotka muuttavat asiakirjojen työnkulkuja ja optimoivat käyttäjien toimintaa.

Vaihe 3: Käyttöönotto

Vaiheissa yksi ja kaksi a määritettyjen elementtien avulla varmistetaan positiivinen vaikutus sähkön- ja paperinkulutukseen sekä hiilidioksidipäästöihin. Käyttöönottovaiheessa suunnitelmaa aletaan toteuttaa: laitteet asennetaan ja käyttäjät koulutetaan ymmärtämään paremmin ympäristöasioita ja käyttämään laitteita ympäristövastuullisella tavalla.

Vaihe 4: Hallinta

Kaikki uuteen asiakirjainfrastruktuuriin kuuluvat laitteet varustetaan etähallintaohjelmistolla, jolloin käyttötietojen kerääminen on helppoa. Vertaamalla jatkuvasti todellisia hiilidioksidipäästöjä tavoitteisiin voidaan toimintatapoja korjata tai hyväksi todettuja tapoja ottaa käyttöön muuallakin jos tavoitteet näyttävät ylittyvän tai alittuvan, sekä asetettuihin tavoitteisiin tehdä nopeita muutoksia tarpeen mukaan.

Vaihe 5: Neutralointi

Ricohin ympäristöoptimointiohjelman avulla organisaatioista tulee ympäristövastuullisempia sekä kilpailukykyisempiä. Ohjelman perustana olevat toimet on validoinut British Standards Institution, joka on johtava johtava globaali standardien, hallintajärjestelmien ja liiketoiminnan parantamisen tietokeskus.

Seuraava vaihe

Ricohin ympäristöoptimointiohjelman avulla organisaatioista tulee ympäristövastuullisempia sekä kilpailukykyisempiä. Ohjelman perustana olevat toimet on validoinut British Standards Institution, joka on johtava johtava globaali standardien, hallintajärjestelmien ja liiketoiminnan parantamisen tietokeskus.

  1. Ympäristökonsultointiesite

Ylös

Tarvitsetko apua?
Voit jättää pyynnön täyttämällä yhteydenottolomakkeen.

Ylös