Tuotetuki

Hae teknisen tuen resursseistamme ja ota yhteyttä

Tulosta Twitter Facebook Delicious LinkedIn

Tuki

• Phone Reflection
    Ota yhteyttä

Tarvitsetko tarkempaa tietoa? Ota yhteyttä internetsivujen kautta, sähköpostilla tai puhelimitse.

• Red Folder Stacked

Löydä ratkaisu ongelmaasi Knowledge Base -tietokannastamme.

• Man in an office sitting at a computer.
    Ladattavat tiedostot

Tuotteiden lataus, ohjelmistopäivitykset ja muut ladattavat tiedostot.

• Blue and white chart demonstrating progress over time.
    Kulutustarvikkeet ja lisäosat

Tilaa Ricoh-tuotteiden kulutustarvikkeita.

• Production Print
    Huoltokutsu

Tee Ricoh-laitteesi huoltokutsu kätevästi verkossa.

• Ricoh eService
    RICOH eService

Tee huoltopyyntö, tilaa tarvikkeita tai ilmoita mittarilukemat nopeasti ja kätevästi verkossa.

• Material Safety Data Sheets

Material Safety Datasheets (MSDS) sisältää tarkat tiedot tuotteiden tarvikkeista ja niiden käyttöön ja hävittämiseen liittyvistä käyttöturvallisuusasioista.

• A close up handshake
    Tukitietoja

Etkö löytänyt mitä tarvitsit?

• Man in an office standing with a laptop.
    Takuu

Täältä löydät takuutiedot ja voit tehdä takuurekisteröinnin laitteellesi.

Ylös