Ricoh voitti Grand Prix -palkinnon Nikkei SDGs Management Grand Prix'ssä
27.11.2020

Ricoh voitti Grand Prix -palkinnon Nikkei SDGs Management Grand Prix'ssä

TOKIO, 27. marraskuuta 2020 – Ricoh voitti arvostetun Grand Prix -palkinnon.

Palkinto on tunnustus yrityksille, jotka pyrkivät ratkaisemaan sosiaalisia, taloudellisia ja ympäristöön liittyviä kysymyksiä liiketoimintansa kautta ja parantamaan yrityksen arvoa yhdistämällä tavoitteet johtamispyrkimyksiinsä. Nikkei Inc:n tekemän Nikkei SDGs Management Survey -tutkimuksen tulosten perusteella ulkoinen arviointikomitea tarkasteli kattavasti 731 yrityksen toimia ja strategioita Japanissa.
Ricoh wins the Grand Prix award at the Nikkei SDGs Management Grand Prix
The awards ceremony held in Tokyo on November 24, 2020.
Grand Prix -palkinto myönnetään parhaalle yritykselle, joka on sekä parantanut yritysarvoa että edistänyt SDG:tä koko yritystoiminnassaan korkealla tasolla. Siinä arvioidaan kestävän kehityksen tavoitteita koskevan strategian neljää osatekijää: taloudellista arvoa, sosiaalista arvoa ja ympäristöarvoa sekä hallintoa, joka on edellisiä tekijöitä tukeva perusta.
Ricoh wins the Grand Prix award at the Nikkei SDGs Management Grand Prix
Palkintojenjakotilaisuudessa tuomariston puheenjohtaja Kunio Ito *1 sanoi: "Ricoh on saanut erittäin korkeat pisteet kaikissa osa-alueissa, ja jokainen elementti on yhdistetty korkealla tasolla." Hän totesi myös, että Ricoh nopeuttaa uusiutuvan energian käyttöä, kuten muuntaa kaiken A3-monitoimilaitteiden tuotannossa ja kokoonpanossa käytetyn sähkön sataprosenttisesti uusiutuvaksi energiaksi. Ricoh on nostanut merkittävästi kasvihuonekaasupäästöjen vähentämistavoitettaan, ja SBT (Science Based Targets) -aloite on sertifioinut sen uuden 1,5 °C:n vakiotavoitteen mukaisesti.
*1 emeritusprofessori, Hitotsubashin yliopisto

| Ricoh |

Ricoh tukee digitaalisia työpaikkoja innovatiivisilla teknologioilla ja palveluilla, joiden avulla ihmiset voivat työskennellä älykkäämmin missä tahansa.

Ricoh on 85-vuotisen historiansa aikana kasvattamansa tietämyksen ja organisaatiokyvykkyytensä ansiosta johtava digitaalisten palvelujen ja tiedonhallinnan sekä tulostus- ja kuvantamisratkaisujen toimittaja, joka on suunniteltu tukemaan digitaalista muutosta ja optimoimaan liiketoiminnan suorituskykyä.

Ricoh Groupin pääkonttori sijaitsee Tokiossa, ja sillä on merkittäviä toimintoja ympäri maailmaa, ja sen tuotteet ja palvelut tavoittavat asiakkaita noin 200 maassa ja alueella. Maaliskuussa 2022 päättyneellä tilikaudella Ricoh Groupin maailmanlaajuinen myynti oli 1 758 miljardia jeniä (noin 14,5 miljardia Yhdysvaltain dollaria).

Lisätietoja osoitteessa www.ricoh-europe.com ja www.ricoh.fi

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Kaikki oikeudet pidätetään. Kaikki viitatut tuotenimet ovat vastaavien yritysten tavaramerkkejä.

Lisätietoja:

Ricoh Finland, Myynti ja Markkinointi

Puh. 0207 370 300 (vaihde)

info@ricoh.fi

Sähköposti: markkinointi@ricoh.fi

Kotisivut: www.ricoh.fi 

Seuraa meitä Facebookissa: www.facebook.com/ricohfinland 

Seuraa meitä Twitterissä: https://twitter.com/ricohfin 

Seuraa meitä LinkedInissä: www.linkedin.com/company/ricoh-finland-oy