Tutustu Ricoh eShopiin
eShop

Tutustu Ricoh eShopiin

Auta yritystäsi virtaviivaistamaan hankintaprosessia

Ricoh eShopiin liittymisen edut

Liittymällä verkkokauppaamme pääset selaamaan, vertailemaan ja ostamaan kasvavasta tuotevalikoimastamme. Meiltä löydät muun muassa IT-laitteita ja -ohjelmistoja, tarvikkeita ja paljon muuta.

Ricoh eShop

Kaikki tarvitsemasi tuotteet

Ricoh eShopista löydät laajan valikoiman laadukkaita toimisto- ja IT-tuotteita sekä palveluita. Sisäänrakennettujen haku- ja vertailutyökalujen avulla löydät täydellisen ratkaisun yrityksesi tarpeisiin. Ja pääset hyödyntämään Ricohin Euroopan laajuisia keskitettyjä hankintasopimuksia.

Palvelu ja tuki

eShopin avulla säilytät yhteyden nykyiseen Ricoh-asiakkuuspäällikköösi. Hän tukee sinua jatkossakin tuotekysymyksissä tai auttaa löytämään yrityksesi kannalta parhaan ratkaisun.

Täydellinen turvallisuus

Tilauksesi ovat täysin suojattuja. Uusia käyttäjiä lisätään vain kutsujen perusteella, joten voit täysin valvoa, kuka voi kirjautua sisään ja tehdä ostoksia. Voit jopa nimetä yrityksessäsi henkilön, joka hyväksyy tilaukset.

Tilaa luottavaisin mielin

Tilaamalla suoraan Ricohilta - toimittajalta, johon voit luottaa - saat käyttöösi luotettavan ja vakiintuneen toimitusverkostomme sekä laadukkaan asiakaspalvelun ja -tuen.

Nopea ja kätevä

Tee tilaukset sinulle sopivana ajankohtana ja sopivassa paikassa käyttäjäystävällisen verkkokäyttöliittymämme kautta. Voit myös tallentaa suosikkituotteitasi, jolloin toistuvat tilaukset ovat nopeita ja helppoja.

Mukauta verkkokauppasi

Lisää oma logosi, muokkaa etusivua, valitse tuotevalikoimasta kiinnostavimmat, kerää tuotteet helposti löydettäviksi suosikeiksi. Mukauta tilausten hyväksyntä ja hallinta.

Kiinnostuitko Ricoh eShopista?

Ota yhteyttä, niin kerromme hyödyistä, joita yrityskohtainen verkkokauppa voi tuoda yrityksellenne!

eShop kyselyt

Täytä alla oleva lomake, jos olet kiinnostunut eShop käyttäjätunnuksista tai sinulla on yleistä kysyttävää eShopista. Jos sinulla on Ricoh eShop -tili, lähetäthän kysymyksesi ensisijaisesti sen kautta.

* Tarvittavat
* Tarvittavat
* Tarvittavat
* Tarvittavat
* Tarvittavat
* Tarvittavat