EtusivuTakaisin valikkoon
Yleiskatsaus

Johda työn muutosta

Teknologia muuttaa tapaamme työskennellä. Me Ricohilla varmistamme, että muutos on myönteinen tiimillesi ja yrityksellesi. Ohjaamme sinut digimatkasi jokaisen vaiheen läpi ja varmistamme saumattoman siirtymisen täysin digitaaliseen työtilaan.
Tutustu kaikkiin liiketoimintaratkaisuihimme
Ricohin yritysratkaisut
Digitaalinen työtila

Pääsy kaikkialla

Hybridi- ja on-the-go-kokoonpanot muokkaavat tulevaisuuttamme. Meillä on kokonaisvaltainen lähestymistapa digitaalisten työtilojesi suunnitteluun, integrointiin ja tukemiseen. Samalla edistämme työntekijöiden sitoutumista ja autamme sinua saavuttamaan uusia tavoitteita.
Tutustu kaikkiin digitaalisiin työtilaratkaisuihimme
Liiketoimintaprosessien hallinta

Synkronoitu menestykseen

Manuaalisten tehtävien ei enää tarvitse pidätellä henkilökuntaa. Optimoimme liiketoimintaprosessisi, jotta henkilöstösi pystyy tekemään enemmän. Tarjoamme teknologiaa, asiantuntemusta ja tukea prosessien sujuvoittamiseen ja yksinkertaistamiseen koko organisaatiossasi
Tutustu kaikkiin liiketoimintaratkaisuihimme
Pilvi ja infrastruktuuri

Kovaa ja korkealta

Pilven täyden arvon hyödyntäminen vaatii oikean roadmapin ja tiimin sen toteuttamiseen. Tarjoamme pilviratkaisuja ja asiantuntemusta, jotka tekevät yrityksesi toiminnasta ketterämpää, kustannustehokkaampaa ja turvallisempaa samalla kun panostamme seuraavan sukupolven innovaatioihin.
Tutustu kaikkiin pilvi- ja infrastruktuuriratkaisuihimme
Kyberturvallisuus

Ei enää riskialtista liiketoimintaa

Internet-yhteensopivat laitteet luovat uusia mahdollisuuksia kyberhyökkäyksille ja muille haavoittuvuuksille. Autamme sinua puolustautumaan kyberrikollisuutta vastaan älykkäillä kyberturvallisuuspalveluilla ja -ratkaisuilla, jotka suojaavat ydinliiketoimintaasi.
Tutustu kaikkiin kyberturvallisuusratkaisuihimme
Digitaalinen kokemus

Kokemuksen uusi taso

Erinomainen asiakaskokemus alkaa erinomaisesta työntekijäkokemuksesta. Asiantunteva datatieteiden ja kehittäjien tiimimme auttaa sinua ylittämään asiakkaiden odotukset kaikissa kosketuspisteissä. Suunnittelemme, rakennamme, toteutamme ja huollamme ratkaisuja, jotka antavat työntekijöillesi kaiken mitä he tarvitsevat tehdäkseen asiakkaisiin tehokkaan ja kestävän vaikutuksen.
Digitaalisen kokemuksen parantaminen
Graafinen viestintä

Varmista loistava tulevaisuus

Tulostuksen mahdollisuudet ovat rajattomat. Me Ricohilla autamme sinua kehittämään liiketoimintaasi, lisäämään digitaalisia toimintoja ja toimimaan vastuullisesti. Tarjoamme laitteisto-, ohjelmisto- ja palveluratkaisuja, jotka tuovat ammattitulostukseen täysin uusia mahdollisuuksia.
Tutustu kaikkiin graafisen viestinnän ratkaisuihimme
Toimistotuotteet ja ohjelmistot

Luokkansa parasta laatua

Ricoh tunnetaan hyvin korkealaatuisista tulostimista, digitaalisista monistuskoneista ja monitoimitulostimista/skannereista/kopiokoneista. Voit valita malleista ja ominaisuuksista mm. nopeuden, koon ja ominaisuuksien perusteella ne, jotka sopivat parhaiten työryhmällesi, toimistollesi tai luokkahuoneeseesi.
Kaikki toimistotuotteemme ja ohjelmistomme
Yleiskatsaus

Monipuolinen palvelu- ja tukialusta

Kaikki tarvitsemasi tuote- ja palvelutuki yhdessä paikassa. Tarjoamme tukea, neuvoja ja ratkaisuja yrityksesi toimintaan.
Hanki tukea
AV technology and management
Uutiset

Kaikki resurssit yhdestä paikasta

Kaikki tarvitsemasi tuote- ja palvelutuki yhdessä paikassa. Tarjoamme tukea, neuvoja ja ratkaisuja yrityksesi toimintaan.
Pysy ajan tasalla
News and events from Ricoh
Yritys

Keitä olemme ja mitä teemme

Ricohilla me pyrimme aina kuuntelemaan asiakkaitamme ja tarjoamaan innovatiivisia ratkaisuja, tuotteita ja palveluita, jotka vastaavat liiketoimintatavoitteitasi. Pyrimme myös luomaan lisäarvoa palveluillesi ja tuotteillesi. Sopeudumme helposti muuttuviin liiketoimintaympäristöihin.
Lisätietoja Ricohista
About Ricoh - London Office
Ympäristö, sosiaaliset näkökohdat ja hallinto

Sitoutumisemme kestävän tulevaisuuden rakentamiseen

Ricohilla ESG (Ympäristö, Sosiaalinen & Hyvät käytännöt) on määrittänyt liiketoimintatapamme sen perustamisvuodesta 1936 lähtien. Se on keskeistä toiminnassamme ja koskettaa jokaista osaa organisaatiotamme.
Opi lisää aloitteistamme
Yleiskatsaus

Haluamme kuulla sinusta

Jos haluat tietää lisää ratkaisujemme kustannuksista tai tuotteistamme, tarvitset apua tilisi hallinnassa tai tuotteidemme käytössä tai sinulla on muita tukikysymyksiä, ota yhteyttä. Tiimimme on valmiina auttamaan.
Ota yhteyttä
Asiakkaiden ja työntekijöiden sitouttaminen
Yleiskatsaus

Auttaa pysymään askeleen edellä

Tutustu viimeisimpiin ajatuksiimme siitä, mikä on tärkeintä nykyisissä liiketoimintaratkaisuissa.
Tutustu uusimpiin oivalluksiimme
Ricoh Insights - Overview

Application Services

Ricohin Application Services -palvelut parantavat yrityksen koko asiakirjaympäristöä. Kokeneet palvelukonsulttimme arvioivat yrityksen liiketoimintaa ja auttavat valitsemaan sovellusratkaisuja, jotka optimoivat ja tehostavat asiakirjoihin liittyvät työnkulut. Tarjoamme käytännön tukea koko prosessin ajan ja avustamme tarvittaessa myös toteutus-, ylläpito- ja sovellushallintakysymyksissä.


Document Governance

Document Governance

Ricohin Document Governance -palvelu tehostaa yritysten asiakirjaympäristön hallintaa ja valvontaa integroiduilla ja skaalautuvilla sovelluksilla ja työkaluilla, jotka yksinkertaistavat asiakirjaprosesseja.


Contract Management

Ricohin turvallinen ratkaisu pitää sopimukset järjestyksessä. Tarvittavat tiedot ovat heti käytettävissä, ja luottamukselliset asiakirjat suojataan roolipohjaisilla käyttöoikeuksilla.

Contract Management

Fleet Records

Fleet Records

Ricohin Fleet Records -ratkaisu sisältää turvallisen ja helppokäyttöisen sähköisen arkiston. Ajoneuvojen tiedot on helppo tallentaa ja indeksoida, joten ajantasaiset tiedot löytyvät tarvittaessa heti.


Device Management

Ricohin asiantuntijat valvovat yritysten laiteinfrastruktuuria integroitujen valvonta- ja hallintatyökalujen välityksellä ja tarjoavat ennakoivaa tukea vuorokauden ympäri, jotta laitteet toimivat aina moitteettomasti.

Device Management

Customer Services

Customer Services

Asiakaspalvelu tehostuu, kun ajantasaiset asiakastiedot ovat heti käytettävissä. Ricohin ratkaisu nopeuttaa tietojen tallennusta ja indeksointia, tehostaa asiakirjojen käyttöä, parantaa tietoturvaa ja tukee vaatimuksenmukaisuutta.


Human Resource Records

Ricohin Human Resource Records -ratkaisu tehostaa henkilöstötietojen hallintaa. Luottamukselliset tiedot on helppo skannata, indeksoida ja tallentaa turvalliseen, keskitettyyn sähköiseen arkistoon.

Human Resource Records

Security Solutions

Security Solutions

Neuvomme yrityksiä tietoturvakysymyksissä ja toimitamme tarvittavat laitteistot ja ohjelmistot. Räätälöimme toteutus- ja ylläpitostrategiat, jotta yrityksen työntekijät voivat jakaa tietoja luottavaisin mielin.


Expenses

Nopea ja tarkka sähköinen käsittely sujuvoittaa kululaskujen hallintaa, karsii tallennuskustannuksia, parantaa tietoturvaa ja takaa, että tiedot ovat auditoitavissa ja jäljitettävissä määräysten mukaisesti.

Expenses

Logistics

Logistics

Ricohin Logistics-ratkaisu sisältää kaikki tarvittavat työkalut logistiikkatietojen, kuten erilaisten toimitus- ja vastaanottoasiakirjojen, helppoon ja tarkkaan tallentamiseen ja indeksointiin.


Etkö löytänyt etsimääsi tietoa?

Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää, miten voimme auttaa sinua.

Ota yhteyttä