EtusivuTakaisin valikkoon
Yleiskatsaus

Johda työn muutosta

Teknologia muuttaa tapaamme työskennellä. Me Ricohilla varmistamme, että muutos on myönteinen tiimillesi ja yrityksellesi. Ohjaamme sinut digimatkasi jokaisen vaiheen läpi ja varmistamme saumattoman siirtymisen täysin digitaaliseen työtilaan.
Tutustu kaikkiin liiketoimintaratkaisuihimme
Ricohin yritysratkaisut
Digitaalinen työtila

Pääsy kaikkialla

Hybridi- ja on-the-go-kokoonpanot muokkaavat tulevaisuuttamme. Meillä on kokonaisvaltainen lähestymistapa digitaalisten työtilojesi suunnitteluun, integrointiin ja tukemiseen. Samalla edistämme työntekijöiden sitoutumista ja autamme sinua saavuttamaan uusia tavoitteita.
Tutustu kaikkiin digitaalisiin työtilaratkaisuihimme
Liiketoimintaprosessien hallinta

Synkronoitu menestykseen

Manuaalisten tehtävien ei enää tarvitse pidätellä henkilökuntaa. Optimoimme liiketoimintaprosessisi, jotta henkilöstösi pystyy tekemään enemmän. Tarjoamme teknologiaa, asiantuntemusta ja tukea prosessien sujuvoittamiseen ja yksinkertaistamiseen koko organisaatiossasi
Tutustu kaikkiin liiketoimintaratkaisuihimme
Pilvi ja infrastruktuuri

Kovaa ja korkealta

Pilven täyden arvon hyödyntäminen vaatii oikean roadmapin ja tiimin sen toteuttamiseen. Tarjoamme pilviratkaisuja ja asiantuntemusta, jotka tekevät yrityksesi toiminnasta ketterämpää, kustannustehokkaampaa ja turvallisempaa samalla kun panostamme seuraavan sukupolven innovaatioihin.
Tutustu kaikkiin pilvi- ja infrastruktuuriratkaisuihimme
Kyberturvallisuus

Ei enää riskialtista liiketoimintaa

Internet-yhteensopivat laitteet luovat uusia mahdollisuuksia kyberhyökkäyksille ja muille haavoittuvuuksille. Autamme sinua puolustautumaan kyberrikollisuutta vastaan älykkäillä kyberturvallisuuspalveluilla ja -ratkaisuilla, jotka suojaavat ydinliiketoimintaasi.
Tutustu kaikkiin kyberturvallisuusratkaisuihimme
Digitaalinen kokemus

Kokemuksen uusi taso

Erinomainen asiakaskokemus alkaa erinomaisesta työntekijäkokemuksesta. Asiantunteva datatieteiden ja kehittäjien tiimimme auttaa sinua ylittämään asiakkaiden odotukset kaikissa kosketuspisteissä. Suunnittelemme, rakennamme, toteutamme ja huollamme ratkaisuja, jotka antavat työntekijöillesi kaiken mitä he tarvitsevat tehdäkseen asiakkaisiin tehokkaan ja kestävän vaikutuksen.
Digitaalisen kokemuksen parantaminen
Graafinen viestintä

Varmista loistava tulevaisuus

Tulostuksen mahdollisuudet ovat rajattomat. Me Ricohilla autamme sinua kehittämään liiketoimintaasi, lisäämään digitaalisia toimintoja ja toimimaan vastuullisesti. Tarjoamme laitteisto-, ohjelmisto- ja palveluratkaisuja, jotka tuovat ammattitulostukseen täysin uusia mahdollisuuksia.
Tutustu kaikkiin graafisen viestinnän ratkaisuihimme
Graafinen viestintä
Toimistotuotteet ja ohjelmistot

Luokkansa parasta laatua

Ricoh tunnetaan hyvin korkealaatuisista tulostimista, digitaalisista monistuskoneista ja monitoimitulostimista/skannereista/kopiokoneista. Voit valita malleista ja ominaisuuksista mm. nopeuden, koon ja ominaisuuksien perusteella ne, jotka sopivat parhaiten työryhmällesi, toimistollesi tai luokkahuoneeseesi.
Kaikki toimistotuotteemme ja ohjelmistomme
Yleiskatsaus

Monipuolinen palvelu- ja tukialusta

Kaikki tarvitsemasi tuote- ja palvelutuki yhdessä paikassa. Tarjoamme tukea, neuvoja ja ratkaisuja yrityksesi toimintaan.
Hanki tukea
AV technology and management
Uutiset

Kaikki resurssit yhdestä paikasta

Kaikki tarvitsemasi tuote- ja palvelutuki yhdessä paikassa. Tarjoamme tukea, neuvoja ja ratkaisuja yrityksesi toimintaan.
Pysy ajan tasalla
News and events from Ricoh
Yritys

Keitä olemme ja mitä teemme

Ricohilla me pyrimme aina kuuntelemaan asiakkaitamme ja tarjoamaan innovatiivisia ratkaisuja, tuotteita ja palveluita, jotka vastaavat liiketoimintatavoitteitasi. Pyrimme myös luomaan lisäarvoa palveluillesi ja tuotteillesi. Sopeudumme helposti muuttuviin liiketoimintaympäristöihin.
Lisätietoja Ricohista
Yleiskatsaus

Haluamme kuulla sinusta

Jos haluat tietää lisää ratkaisujemme kustannuksista tai tuotteistamme, tarvitset apua tilisi hallinnassa tai tuotteidemme käytössä tai sinulla on muita tukikysymyksiä, ota yhteyttä. Tiimimme on valmiina auttamaan.
Ota yhteyttä
Asiakkaiden ja työntekijöiden sitouttaminen
Yleiskatsaus

Auttaa pysymään askeleen edellä

Tutustu viimeisimpiin ajatuksiimme siitä, mikä on tärkeintä nykyisissä liiketoimintaratkaisuissa.
Tutustu uusimpiin oivalluksiimme
Ricoh Insights - Overview

Print

Ricoh tarjoaa työpaikallesi hallinnoimamme laadukkaat ja nopeat tulostuspalvelut. Erityislaitteita vaadittaessa palvelut voidaan toteuttaa Ricohin tuotantokeskuksissa. Asiantuntijatiimimme avulla pystyt valitsemaan käyttöösi palvelut, jotka sopivat parhaiten ympäristöösi, ja luomaan työtapoihisi sopivan toimintasuunnitelman.

Tulostus- ja kopiopalvelumme tuottavat suuria määriä laadukkaita mustavalko- ja väritulosteita ja -kopioita monenlaisille paperityypeille. Tarjoamme myös suurkuvakoon mustavalko- ja väritulostuspalveluita, joten kun suunnittelet konferenssi-, messu- tai mainostapahtumaa, voimme auttaa banderollien, julisteiden ja kylttien suunnittelussa ja painamisessa.

Viimeistelypalvelumme tarjoavat suurille tuotantoerille myös monipuolisia viimeistelyvaihtoehtoja kirjansidonnasta kansioiden painantaan ja tulosteiden lajitteluun. Voimme myös toimittaa kulutustarvikkeita, kuten kirje- ja tulostuspapereita sekä tulostinmusteisiin, niin Ricohin kuin muidenkin valmistajien laitteille.

Verkkopohjaisen töidenlähetysohjelmistomme avulla tehostat töiden hallintaa ja seuraat niiden tilaa helposti mistä tahansa. Jos haluat varmistua toimitusketjusi yhdenmukaisuudesta, voimme myös hallita kaikkia ulkopuolisillekin alihankkijoille ja palveluntarjoajille ulkoistettuja töitä."

Tärkeimmät ominaisuudet ja edut

Print as a Managed Service -ratkaisut tarjoavat kokonaisvaltaisen tuotannonhallinnan ja konsultoinnin, joiden avulla hoidat kaikki tulostus- ja asiakirjatarpeesi. Tarjoamme kilpailukykyisiä palvelutasosopimuksia (SLA) sekä kokonaisvaltaista tulostusprosessin optimointia, mikä vähentää jätteen määrää.

Tulostus- ja kopiopalvelut

 • Tulostusjonon hallinta ja työnkulkujen parantaminen
 • Aikataulutettu nouto ja toimitus
 • Ongelmanratkaisu, esim. puuttuvat fontit, kuvat tai sivut, korruptoitunet tiedostot sekä väärässä järjestyksessä toimitetut tai väärin tallennetut tiedostot

Viimeistelypalvelut

 • Pysty-, vaaka-, kaksois- tai lehtinidonta
 • Sidonta muovi- tai metallikiertein
 • Rei'ityspalvelut helpottamaan kansiokäyttöä
 • Taittovaihtoehtoja viimeistelyyn tai helpottamaan kirjekuoreen laittoa

Suurkuvakoon tulostuspalvelut

 • Banderollit, julisteet ja kyltit
 • Arkkitehtoniset tekniset suunnitelmat ja piirrokset
 • A2, A1 ja A0 saatavana vakiona, suurempi koko pyydettäessä

Sähköinen töiden lähetys

 • Sisällytä useita töitä yhteen tilaukseen nopeampaa käsittelyä varten
 • Tallenna usein tulostettavat asiakirjat helppoa uudelleentulostusta varten
 • Tarkastele käytössäsi olevia tulostuspalveluja yhdestä paikasta
 • Töiden seurantaa ja hallintaa helpottavat sähköposti-ilmoitukset

Ulkoistuksen hallinta

 • Yksittäinen yhteyspiste
 • Mahdollistaa erikoistuneiden painopalveluiden, kuten offset- ja kivipainon käytön
 • Laadunvarmistus, palvelutason valvonta ja laskutusraportointi

Kulutustarvikkeiden toimitus

 • Laaja valikoima paperilaatuja kaikkiin käyttötarpeisiin
 • Korkealuokkaista, tavallista tai edullista paperia saatavana tavallisena tai kiiltävällä tai silkkisellä päällysteellä
 • Paperi EU-ekomerkki-sertifioitua
 • Paperitehtailla on sertifikaatit ISO 14001, ISO 9001, EMAS

Digitaaliset palvelut

 • CD:lle polttaminen siirtää paperitallenteet tai digitaaliset tiedostot CD-levyille, jolloin niitä on helppo säilyttää ja hakea
 • Tiedostojen muuntaminen paperitallenteista tai digitaalisista tiedostoista PDF-tiedostoiksi, mukaan lukien materiaalien tarkastus ja toimitus
 • OCR-palvelut skannaavat paperidokumentit ja muokkaavat painettua tekstiä. ICR-palvelu sisältää myös virheentarkastuksen

Muut palvelut

 • Mailroom as a Managed Service

  Mailroom

  Ulkoistettu palvelu, joka mullistaa yrityksesi sisäisen postituksen hallinnan.

 • Digital and Offset Print

  Digital and Offset Print

  Räätälöity palveluvalikoima kaikkiin suuriin tai erikoistumista vaativiin tulostustöihin ja asiakirjojen personointiin sekä hallinnointiin.

 • Scanning and Archiving as a Managed Service

  Scanning and Archiving

  Siirry digitaalisiin työnkulkuihin ja helpota pääsyä asiakirjoihisi