EtusivuTakaisin valikkoon
Yleiskatsaus

Johda työn muutosta

Teknologia muuttaa tapaamme työskennellä. Me Ricohilla varmistamme, että muutos on myönteinen tiimillesi ja yrityksellesi. Ohjaamme sinut digimatkasi jokaisen vaiheen läpi ja varmistamme saumattoman siirtymisen täysin digitaaliseen työtilaan.
Tutustu kaikkiin liiketoimintaratkaisuihimme
Ricohin yritysratkaisut
Digitaalinen työtila

Pääsy kaikkialla

Hybridi- ja on-the-go-kokoonpanot muokkaavat tulevaisuuttamme. Meillä on kokonaisvaltainen lähestymistapa digitaalisten työtilojesi suunnitteluun, integrointiin ja tukemiseen. Samalla edistämme työntekijöiden sitoutumista ja autamme sinua saavuttamaan uusia tavoitteita.
Tutustu kaikkiin digitaalisiin työtilaratkaisuihimme
Liiketoimintaprosessien hallinta

Synkronoitu menestykseen

Manuaalisten tehtävien ei enää tarvitse pidätellä henkilökuntaa. Optimoimme liiketoimintaprosessisi, jotta henkilöstösi pystyy tekemään enemmän. Tarjoamme teknologiaa, asiantuntemusta ja tukea prosessien sujuvoittamiseen ja yksinkertaistamiseen koko organisaatiossasi
Tutustu kaikkiin liiketoimintaratkaisuihimme
Pilvi ja infrastruktuuri

Kovaa ja korkealta

Pilven täyden arvon hyödyntäminen vaatii oikean roadmapin ja tiimin sen toteuttamiseen. Tarjoamme pilviratkaisuja ja asiantuntemusta, jotka tekevät yrityksesi toiminnasta ketterämpää, kustannustehokkaampaa ja turvallisempaa samalla kun panostamme seuraavan sukupolven innovaatioihin.
Tutustu kaikkiin pilvi- ja infrastruktuuriratkaisuihimme
Kyberturvallisuus

Ei enää riskialtista liiketoimintaa

Internet-yhteensopivat laitteet luovat uusia mahdollisuuksia kyberhyökkäyksille ja muille haavoittuvuuksille. Autamme sinua puolustautumaan kyberrikollisuutta vastaan älykkäillä kyberturvallisuuspalveluilla ja -ratkaisuilla, jotka suojaavat ydinliiketoimintaasi.
Tutustu kaikkiin kyberturvallisuusratkaisuihimme
Digitaalinen kokemus

Kokemuksen uusi taso

Erinomainen asiakaskokemus alkaa erinomaisesta työntekijäkokemuksesta. Asiantunteva datatieteiden ja kehittäjien tiimimme auttaa sinua ylittämään asiakkaiden odotukset kaikissa kosketuspisteissä. Suunnittelemme, rakennamme, toteutamme ja huollamme ratkaisuja, jotka antavat työntekijöillesi kaiken mitä he tarvitsevat tehdäkseen asiakkaisiin tehokkaan ja kestävän vaikutuksen.
Digitaalisen kokemuksen parantaminen
Graafinen viestintä

Varmista loistava tulevaisuus

Tulostuksen mahdollisuudet ovat rajattomat. Me Ricohilla autamme sinua kehittämään liiketoimintaasi, lisäämään digitaalisia toimintoja ja toimimaan vastuullisesti. Tarjoamme laitteisto-, ohjelmisto- ja palveluratkaisuja, jotka tuovat ammattitulostukseen täysin uusia mahdollisuuksia.
Tutustu kaikkiin graafisen viestinnän ratkaisuihimme
Toimistotuotteet ja ohjelmistot

Luokkansa parasta laatua

Ricoh tunnetaan hyvin korkealaatuisista tulostimista, digitaalisista monistuskoneista ja monitoimitulostimista/skannereista/kopiokoneista. Voit valita malleista ja ominaisuuksista mm. nopeuden, koon ja ominaisuuksien perusteella ne, jotka sopivat parhaiten työryhmällesi, toimistollesi tai luokkahuoneeseesi.
Kaikki toimistotuotteemme ja ohjelmistomme
Yleiskatsaus

Monipuolinen palvelu- ja tukialusta

Kaikki tarvitsemasi tuote- ja palvelutuki yhdessä paikassa. Tarjoamme tukea, neuvoja ja ratkaisuja yrityksesi toimintaan.
Hanki tukea
AV technology and management
Uutiset

Kaikki resurssit yhdestä paikasta

Kaikki tarvitsemasi tuote- ja palvelutuki yhdessä paikassa. Tarjoamme tukea, neuvoja ja ratkaisuja yrityksesi toimintaan.
Pysy ajan tasalla
News and events from Ricoh
Yritys

Keitä olemme ja mitä teemme

Ricohilla me pyrimme aina kuuntelemaan asiakkaitamme ja tarjoamaan innovatiivisia ratkaisuja, tuotteita ja palveluita, jotka vastaavat liiketoimintatavoitteitasi. Pyrimme myös luomaan lisäarvoa palveluillesi ja tuotteillesi. Sopeudumme helposti muuttuviin liiketoimintaympäristöihin.
Lisätietoja Ricohista
Yleiskatsaus

Haluamme kuulla sinusta

Jos haluat tietää lisää ratkaisujemme kustannuksista tai tuotteistamme, tarvitset apua tilisi hallinnassa tai tuotteidemme käytössä tai sinulla on muita tukikysymyksiä, ota yhteyttä. Tiimimme on valmiina auttamaan.
Ota yhteyttä
Asiakkaiden ja työntekijöiden sitouttaminen
Yleiskatsaus

Auttaa pysymään askeleen edellä

Tutustu viimeisimpiin ajatuksiimme siitä, mikä on tärkeintä nykyisissä liiketoimintaratkaisuissa.
Tutustu uusimpiin oivalluksiimme
Ricoh Insights - Overview

Kestävän kehityksen hallintapalvelut

Ricohin toimintatavat perustuvat kestävän kehityksen kulttuuriin. Hyödynnämme omia ajattelutapojamme ja prosessejamme, kun autamme sinua tunnistamaan ja valjastamaan käyttöön oman yhtiösi, työntekijöidesi, asiakkaidesi ja ympäristön väliset voimavarat. Tämä saavutetaan Ricohin kestävän kehityksen hallintaratkaisuilla, tuotteilla ja tuoteominaisuuksilla.

Energiatehokkuus

Seuraavat tuotteet ja palvelut on suunniteltu tukemaan yritysten energiankäytön ja käyttökustannusten optimointia:

 • Sustainability Optimisation Programme - viisivaiheinen konsultointiprosessi, jonka avulla yritykset voivat saavuttaa välittömiä ja mitattavia vähennyksiä asiakirjatyönkuluista aiheutuviin hiilidioksidipäästöihin.
 • Carbon Balanced Production Printing - ohjelma – kolmivaiheinen konsultointipalvelu, jonka avulla tuotantotulostusalan palveluntarjoajat voivat analysoida, optimoida ja neutraloida hiilipäästönsä.
 • Energiatehokkaat tuotteet - monet tuotteistamme ovat markkinajohtajia energiatehokkuuden saralla monenlaisten innovaatioidemme ansiosta. Näitä ovat muun muassa nopea käynnistymisteknologia, alhaisen virrankulutuksen tarjoava lepotila, nopea siirtyminen lepotilasta käyttötilaan ja madallettu väriaineen kiinnittymislämpötila.
 • Energianhallintatyökalut ja -ohjelmistot - monissa tuotteistamme on integroituja ja lisättyjä ominaisuuksia, jotka on suunniteltu parantamaan energiatehokkuutta:
  • Viikkoajastin – kytkee laitteen pois päältä öiden ja viikonloppujen ajaksi, mikä pienentää energiankulutusta jopa 40 %.
  • Eco Night Sensor – sammuttaa laitteet, kun ympäristö pimenee.
  • EcoMode-tila – energiatehokkain ajastustoiminto, joka siirtää laitteet välittömästi lepotilaan.
  • Energian ja paperinkäytön visualisointityökalut – raportoivat yksittäisten käyttäjien energian ja paperin kulutuksesta.
  • @Etädiagnostiikkaohjelmat – vertaavat laitekannan suorituskykyä asetettuihin ympäristötavoitteisiin nähden ja seuraavat laitekannan ympäristöystävällisyyttä kestävän kehityksen suorituskykymittareilla.

Raaka-aineiden säästäminen

Ricohin kestävän kehityksen tuotetarjonta sisältää monipuolisen valikoiman jätteen vähentämiseen, uusiokäyttöön ja kierrätykseen tähtääviä tuotteita ja palveluja. Niiden taustalla on Ricohin oma Comet Circle ‑periaate, ja ne nivoutuvat tiiviisti yhteen talouden kiertokulkuvaatimusten kanssa.

 • Uusiotuotteet, -osat ja -tarvikkeet – GreenLine-tulostimemme valmistetaan kokonaan käytettyjen monitoimilaitteiden laadukkaista komponenteista, jotka on kunnostettu ja joista on poistettu kaikki tiedot. Näiden laitteiden hiilijalanjälki on paljon pienempi kuin uusista raaka-aineista valmistettujen.
 • Käytöstä poistettavien tuotteiden hallinta – Ricohin resurssien älykäs palautusohjelma mahdollistaa käytöstä poistettavien tuotteiden ja käytettyjen tarvikkeiden helpon palautuksen.
 • Pienemmät ja kevyemmät osat – monet uusista monitoimilaitteistamme ovat yli 65 % kevyempiä ja pienempiä kuin edelliset mallit luokassaan. Johtoajatuksemme on käyttää vähemmän resursseja kestävien laitteiden kehittämiseksi.
 • Kierrätysmateriaaleja vaihtoehtoisista lähteistä – biologisesti tuotettavat biomassaraaka-aineet, kuten biomuovit ja biomassaväriaineet ovat keskeinen osa valmistusprosessiamme. Laitteemme valmistetaan osittain biomuoveista ja sähkömasuuniteräksestä.
 • Raaka-aineiden tehokas käyttö on osa tuotteitamme
  • Nopea kaksipuoleisuus – paperin säästämiseksi kaikissa Ricoh-monitoimilaitteissa on vakiona kaksipuoleisyksikkö, joka helpottaa kaksipuoleista tulostusta.
  • Niititön viimeistelijä – ainutlaatuinen Ricoh-monitoimilaitteiden ominaisuus, joka sitoo jopa viisi sivua yhteen ilman niittejä.
 • Print&Share Eco -tulostinohjain – vähentää paperinkäyttöä ja jätettä yhdellä napsautuksella poistamalla ei-halutut tulosteet ja yhdistämällä tyhjät alueet siten, että yhdelle arkille mahtuu useita sivuja.
 • Kierrätetty ja ympäristöystävällisesti tuotettu paperi – toimistotuotteemme on suunniteltu toimimaan optimaalisesti kierrätyspaperilla, ja omat paperimme ovat peräisin kestävän kehityksen mukaisesti hoidetuista metsistä.

Ihmisten hyvinvointi

Ihmisten hyvinvointiin tähtäävät Ricoh-tuotteet ja -palvelut huomioivat esteettömyyden sekä edistävät loppukäyttäjän hyvinvointia, mukavuutta ja turvallisuutta.

 • Tulostuksen tietoturvaa edistävät tuotteet ja palvelut - Ricohin tietoturvallisten laitteiden, ohjelmistojen ja teknisen osaamisen kautta me autamme asiakkaitamme parantamaan tulostuksen tietoturvaa ja luottamuksellisuutta.
 • Käytetyt tuotteet kehittyviin maihin - edullisia, käytettyjä laitteita tarjotaan kehittyville maille värituotteiden kysynnän täyttämiseksi.
 • Esteettömyyteen ja helppokäyttöisyyteen tähtäävät ratkaisut - toimistolaitteemme ovat selkeitä käyttää ja ne sisältävät myös esteettömyysominaisuuksia, joten ne täyttävät kaikkien loppukäyttäjien tarpeet ja vaatimukset.
 • Hybridikäyttöinen monitoimilaitteemme - olemme kehittäneet kehittyvien maiden ja katastrofiavun tarpeisiin akkukäyttöisen monitoimilaitteen, joka toimii myös silloin, kun verkkovirtaa ei ole saatavilla.
 • Käyttäjän hyvinvointi - tuotteita ja palveluja, jotka edistävät käyttäjän terveyttä, turvallisuutta ja hyvinvointia.

Tässä on vain joitakin esimerkkejä tavoista, joilla Ricohin kestävän kehityksen hallintapalvelut voivat auttaa sinua työskentelemään energiatehokkaasti, resursseja säästäen ja työntekijöiden hyvinvointia edistäen. Ota meihin yhteyttä jo tänään, niin voimme keskustella enemmän siitä, miten voimme tukea organisaatiosi kestävän kehityksen tavoitteita.


Etkö löytänyt etsimääsi tietoa?

Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää, miten voimme auttaa sinua.

Ota yhteyttä