EtusivuTakaisin valikkoon
Yleiskatsaus

Johda työn muutosta

Teknologia muuttaa tapaamme työskennellä. Me Ricohilla varmistamme, että muutos on myönteinen tiimillesi ja yrityksellesi. Ohjaamme sinut digimatkasi jokaisen vaiheen läpi ja varmistamme saumattoman siirtymisen täysin digitaaliseen työtilaan.
Tutustu kaikkiin liiketoimintaratkaisuihimme
Ricohin yritysratkaisut
Digitaalinen työtila

Pääsy kaikkialla

Hybridi- ja on-the-go-kokoonpanot muokkaavat tulevaisuuttamme. Meillä on kokonaisvaltainen lähestymistapa digitaalisten työtilojesi suunnitteluun, integrointiin ja tukemiseen. Samalla edistämme työntekijöiden sitoutumista ja autamme sinua saavuttamaan uusia tavoitteita.
Tutustu kaikkiin digitaalisiin työtilaratkaisuihimme
Liiketoimintaprosessien hallinta

Synkronoitu menestykseen

Manuaalisten tehtävien ei enää tarvitse pidätellä henkilökuntaa. Optimoimme liiketoimintaprosessisi, jotta henkilöstösi pystyy tekemään enemmän. Tarjoamme teknologiaa, asiantuntemusta ja tukea prosessien sujuvoittamiseen ja yksinkertaistamiseen koko organisaatiossasi
Tutustu kaikkiin liiketoimintaratkaisuihimme
Pilvi ja infrastruktuuri

Kovaa ja korkealta

Pilven täyden arvon hyödyntäminen vaatii oikean roadmapin ja tiimin sen toteuttamiseen. Tarjoamme pilviratkaisuja ja asiantuntemusta, jotka tekevät yrityksesi toiminnasta ketterämpää, kustannustehokkaampaa ja turvallisempaa samalla kun panostamme seuraavan sukupolven innovaatioihin.
Tutustu kaikkiin pilvi- ja infrastruktuuriratkaisuihimme
Kyberturvallisuus

Ei enää riskialtista liiketoimintaa

Internet-yhteensopivat laitteet luovat uusia mahdollisuuksia kyberhyökkäyksille ja muille haavoittuvuuksille. Autamme sinua puolustautumaan kyberrikollisuutta vastaan älykkäillä kyberturvallisuuspalveluilla ja -ratkaisuilla, jotka suojaavat ydinliiketoimintaasi.
Tutustu kaikkiin kyberturvallisuusratkaisuihimme
Digitaalinen kokemus

Kokemuksen uusi taso

Erinomainen asiakaskokemus alkaa erinomaisesta työntekijäkokemuksesta. Asiantunteva datatieteiden ja kehittäjien tiimimme auttaa sinua ylittämään asiakkaiden odotukset kaikissa kosketuspisteissä. Suunnittelemme, rakennamme, toteutamme ja huollamme ratkaisuja, jotka antavat työntekijöillesi kaiken mitä he tarvitsevat tehdäkseen asiakkaisiin tehokkaan ja kestävän vaikutuksen.
Digitaalisen kokemuksen parantaminen
Graafinen viestintä

Varmista loistava tulevaisuus

Tulostuksen mahdollisuudet ovat rajattomat. Me Ricohilla autamme sinua kehittämään liiketoimintaasi, lisäämään digitaalisia toimintoja ja toimimaan vastuullisesti. Tarjoamme laitteisto-, ohjelmisto- ja palveluratkaisuja, jotka tuovat ammattitulostukseen täysin uusia mahdollisuuksia.
Tutustu kaikkiin graafisen viestinnän ratkaisuihimme
Graafinen viestintä
Toimistotuotteet ja ohjelmistot

Luokkansa parasta laatua

Ricoh tunnetaan hyvin korkealaatuisista tulostimista, digitaalisista monistuskoneista ja monitoimitulostimista/skannereista/kopiokoneista. Voit valita malleista ja ominaisuuksista mm. nopeuden, koon ja ominaisuuksien perusteella ne, jotka sopivat parhaiten työryhmällesi, toimistollesi tai luokkahuoneeseesi.
Kaikki toimistotuotteemme ja ohjelmistomme
Yleiskatsaus

Monipuolinen palvelu- ja tukialusta

Kaikki tarvitsemasi tuote- ja palvelutuki yhdessä paikassa. Tarjoamme tukea, neuvoja ja ratkaisuja yrityksesi toimintaan.
Hanki tukea
AV technology and management
Uutiset

Kaikki resurssit yhdestä paikasta

Kaikki tarvitsemasi tuote- ja palvelutuki yhdessä paikassa. Tarjoamme tukea, neuvoja ja ratkaisuja yrityksesi toimintaan.
Pysy ajan tasalla
News and events from Ricoh
Yritys

Keitä olemme ja mitä teemme

Ricohilla me pyrimme aina kuuntelemaan asiakkaitamme ja tarjoamaan innovatiivisia ratkaisuja, tuotteita ja palveluita, jotka vastaavat liiketoimintatavoitteitasi. Pyrimme myös luomaan lisäarvoa palveluillesi ja tuotteillesi. Sopeudumme helposti muuttuviin liiketoimintaympäristöihin.
Lisätietoja Ricohista
Yleiskatsaus

Haluamme kuulla sinusta

Jos haluat tietää lisää ratkaisujemme kustannuksista tai tuotteistamme, tarvitset apua tilisi hallinnassa tai tuotteidemme käytössä tai sinulla on muita tukikysymyksiä, ota yhteyttä. Tiimimme on valmiina auttamaan.
Ota yhteyttä
Asiakkaiden ja työntekijöiden sitouttaminen
Yleiskatsaus

Auttaa pysymään askeleen edellä

Tutustu viimeisimpiin ajatuksiimme siitä, mikä on tärkeintä nykyisissä liiketoimintaratkaisuissa.
Tutustu uusimpiin oivalluksiimme
Ricoh Insights - Overview

Korkea-asteen koulutukseen liittyvät palvelut

Korkea-asteen koulutuksen kilpailutilanne kiristyy entisestään yliopistojen ja korkeakoulujen kilpaillessa opiskelijoista ja korkeatasoisesta opetushenkilökunnasta. Opiskelijat ja opetushenkilökunta haluavat varmuuden, että heidän valitsemansa oppilaitos voi tarjota tuottavaan ja innovatiiviseen toimintaan vaadittavia teknologiaratkaisuja, työkaluja ja tukea.

 • DocuLounge 2

  DocuLounge

  Täyden palvelun tulostus- ja skannauskeskus sekä yhteistyötila opiskelijoille ja opetushenkilökunnalle.

 • Mobile and On-Demand printing 2

  Mobile and On-demand Printing

  Tulosta mobiililaitteista milloin ja mistä tahansa korkea-asteen oppilaitoksissa.


Pysy ajan tasalla kiristyvässä kilpailutilanteessa

Korkea-asteen oppilaitosten kilpailu opiskelijoista ja opetushenkilökunnasta on kovaa nykyajan jatkuvasti globalisoituvassa maailmassa. Opiskelijoista on tulossa entistä vaativampia, ja he edellyttävät oppilaitokselta muutakin kuin vain hyvää mainetta. Opiskelijat ja opetushenkilökunnan jäsenet kaipaavat laadukkaita palveluja, uusinta teknologiaa sekä korkealuokkaisen akateemisen ympäristön.

Korkea-asteen oppilaitosten voi kuitenkin olla vaikeaa pysyä mukana teknologisen kehityksen vauhdissa. Yhä useammat oppilaitokset panostavat suhteisiin arvostettujen teknologiakumppaneiden kanssa pysyäkseen ajan tasalla.

Ricoh auttaa oppilaitoksia pysymään kartalla teknologiatarpeista niin, että opiskelijoille ja opetushenkilökunnalle voidaan tarjota välineet loistaa nykypäivän osaamiseen perustuvassa taloudessa. Korkea-asteen koulutukseen liittyvät palvelut ja ratkaisut on suunniteltu vastaamaan kehittyvien markkinoiden muuttuviin tarpeisiin.

Hallinnoitujen tulostus- ja IT-palveluidemme avulla voimme auttaa alentamaan kustannuksia sekä modernisoimaan kampuksen yhteistyö- ja opiskelutiloja siten, että opiskelijoilla ja opetushenkilökunnalla on käytössään uusimmat IT-, tulostus- ja viestintäteknologian laitteet. Lisäksi voimme optimoida asiakirjoja edellyttävät prosessit, kuten sisäänoton ja opiskelijatietojen hallinnan ja mahdollista turvallisen pääsyn kyseisiin keskeisiin tietoihin milloin ja missä tahansa.

Ricohilla on vahvaa toimialakohtaista osaamista, ja korostamme toiminnassamme innovointia. Tämän ansiosta pysymme korkea-asteen koulutuksen teknologiatrendien edellä ja voit itse keskittyä siihen, mitä teet parhaiten.

 • Hopwood Hall College

  Hopwood Hall College

  Ricoh toteuttaa virtuaalisen oppimisympäristön, joka helpottaa dynaamisen tiedon käyttöä ja yhteistyötä.

 • Humboldt-Universität

  Humboldt-Universität

  Saksalaisen Humboldt-Universität zu Berlin -yliopiston uudet tulostuslaitteet parantavat opiskelijapalveluja ja lyhentävät käyttökatkoksia.

 • University of Groningen

  University of Groningen

  Ricoh Managed Document Service tuo Groningenin yliopistolle 700 000 € vuosittaiset säästöt.

 • Wico Scholengemeenschap

  Wico

  Ricohin avulla Belgian koulut voivat tuottaa tehokkaampia opetuksen oheismateriaaleja edullisemmin


Etkö löytänyt etsimääsi tietoa?

Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää, miten voimme auttaa sinua.

Ota yhteyttä