homeback to menu
Yleiskatsaus

Johda työn muutosta

Teknologia muuttaa tapaamme työskennellä. Me Ricohilla varmistamme, että muutos on myönteinen tiimillesi ja yrityksellesi. Ohjaamme sinut digimatkasi jokaisen vaiheen läpi ja varmistamme saumattoman siirtymisen täysin digitaaliseen työtilaan.
Tutustu kaikkiin liiketoimintaratkaisuihimme
Ricohin yritysratkaisut
Digitaalinen työtila

Pääsy kaikkialla

Hybridi- ja on-the-go-kokoonpanot muokkaavat tulevaisuuttamme. Meillä on kokonaisvaltainen lähestymistapa digitaalisten työtilojesi suunnitteluun, integrointiin ja tukemiseen. Samalla edistämme työntekijöiden sitoutumista ja autamme sinua saavuttamaan uusia tavoitteita.
Tutustu kaikkiin digitaalisiin työtilaratkaisuihimme
Liiketoimintaprosessien hallinta

Synkronoitu menestykseen

Manuaalisten tehtävien ei enää tarvitse pidätellä henkilökuntaa. Optimoimme liiketoimintaprosessisi, jotta henkilöstösi pystyy tekemään enemmän. Tarjoamme teknologiaa, asiantuntemusta ja tukea prosessien sujuvoittamiseen ja yksinkertaistamiseen koko organisaatiossasi
Tutustu kaikkiin liiketoimintaratkaisuihimme
Pilvi ja infrastruktuuri

Kovaa ja korkealta

Pilven täyden arvon hyödyntäminen vaatii oikean roadmapin ja tiimin sen toteuttamiseen. Tarjoamme pilviratkaisuja ja asiantuntemusta, jotka tekevät yrityksesi toiminnasta ketterämpää, kustannustehokkaampaa ja turvallisempaa samalla kun panostamme seuraavan sukupolven innovaatioihin.
Tutustu kaikkiin pilvi- ja infrastruktuuriratkaisuihimme
Kyberturvallisuus

Ei enää riskialtista liiketoimintaa

Internet-yhteensopivat laitteet luovat uusia mahdollisuuksia kyberhyökkäyksille ja muille haavoittuvuuksille. Autamme sinua puolustautumaan kyberrikollisuutta vastaan älykkäillä kyberturvallisuuspalveluilla ja -ratkaisuilla, jotka suojaavat ydinliiketoimintaasi.
Tutustu kaikkiin kyberturvallisuusratkaisuihimme
Digitaalinen kokemus

Kokemuksen uusi taso

Erinomainen asiakaskokemus alkaa erinomaisesta työntekijäkokemuksesta. Asiantunteva datatieteiden ja kehittäjien tiimimme auttaa sinua ylittämään asiakkaiden odotukset kaikissa kosketuspisteissä. Suunnittelemme, rakennamme, toteutamme ja huollamme ratkaisuja, jotka antavat työntekijöillesi kaiken mitä he tarvitsevat tehdäkseen asiakkaisiin tehokkaan ja kestävän vaikutuksen.
Digitaalisen kokemuksen parantaminen
Toimistotuotteet ja ohjelmistot

Luokkansa parasta laatua

Ricoh tunnetaan hyvin korkealaatuisista tulostimista, digitaalisista monistuskoneista ja monitoimitulostimista/skannereista/kopiokoneista. Voit valita malleista ja ominaisuuksista mm. nopeuden, koon ja ominaisuuksien perusteella ne, jotka sopivat parhaiten työryhmällesi, toimistollesi tai luokkahuoneeseesi.
Kaikki toimistotuotteemme ja ohjelmistomme
Yleiskatsaus

Kaikki resurssit yhdestä paikasta

Kaikki tarvitsemasi tuote- ja palvelutuki yhdessä paikassa. Tarjoamme tukea, neuvoja ja ratkaisuja yrityksesi toimintaan.
Pysy ajan tasalla
News and events from Ricoh
Yritys

Keitä olemme ja mitä teemme

Ricohilla me pyrimme aina kuuntelemaan asiakkaitamme ja tarjoamaan innovatiivisia ratkaisuja, tuotteita ja palveluita, jotka vastaavat liiketoimintatavoitteitasi. Pyrimme myös luomaan lisäarvoa palveluillesi ja tuotteillesi. Sopeudumme helposti muuttuviin liiketoimintaympäristöihin.
Lisätietoja Ricohista
Yleiskatsaus

Haluamme kuulla sinusta

Jos haluat tietää lisää ratkaisujemme kustannuksista tai tuotteistamme, tarvitset apua tilisi hallinnassa tai tuotteidemme käytössä tai sinulla on muita tukikysymyksiä, ota yhteyttä. Tiimimme on valmiina auttamaan.
Ota yhteyttä
Asiakkaiden ja työntekijöiden sitouttaminen
Yleiskatsaus

Auttaa pysymään askeleen edellä

Tutustu viimeisimpiin ajatuksiimme siitä, mikä on tärkeintä nykyisissä liiketoimintaratkaisuissa.
Tutustu uusimpiin oivalluksiimme
Ricoh Insights - Overview

Kestävä kehitys

Ricoh on ollut kahdeksan vuosikymmenen ajan alan kestävän kehityksen edelläkävijä, ja olemme auttaneet lukemattomia muita organisaatioita vähentämään hävikkiään. Halusitpa vähentää hiilijalanjälkeä tai tehostaa prosesseja, autamme yritystäsi siirtymään kestävään tulevaisuuteen.

Keskeiset palvelut


Organisaation jätteen määrän vähentäminen

Ricoh tarjoaa asiakkailleen paljon muutakin kuin energiatehokkaita ja paperia säästäviä tulostimia ja tulostusympäristöjä. Voimme auttaa yritystäsi siirtymään perinteisistä paperipohjaisista työnkuluista kevyisiin, digitaalisiin toimintoihin. Näin yrityksesi kustannukset pienevät, toiminta on tehokkaampaa ja jätteen määrä vähenee.

Leikkaa kulutusta ja kustannuksia

Asiakirjojen käsittely vaikuttaa suoraan yrityksesi energiankäyttöön, ja valitsemallasi teknologialla on sitäkin laajempi ympäristövaikutus. Pystymme auttamaan yritystäsi vastaamaan näihin haasteisiin monilla eri tavoin.

Energiatehokkaissa toimistotulostimissamme on esimerkiksi värinsäästöasetus ja niillä voi tulostaa ilman, että laite käynnistyy kokonaan. Lisäksi älykkään seurantaohjelmistomme avulla näet koko organisaatiosi energiankulutuksen.

Toisen ääripään esimerkki taas on se, että voimme auttaa yritystäsi siirtymään digitaaliseksi ja kohti kokonaan paperitonta toimistoa. Joustavan työskentelyn ratkaisumme puolestaan vähentävät matkustamisen tarvetta ja vaikuttavat suoraan organisaatiosi hiilijalanjälkeen.

Työntekijät, prosessit ja kestävä kehitys samalla viivalla

Tehokkaampien laitteiden käyttöönotto on vain yksi osa-alue. Yhtä tärkeää on luoda tapoja, jotka parantavat yrityksesi päivittäisiä prosesseja, ja varmistaa työntekijöiden sopeutuminen.

Kestävän kehityksen hallintapalvelumme tukevat organisaatioita kokonaisvaltaisen lähestymistavan omaksumisessa. Autamme optimoimaan yrityksesi päivittäiset ydintoiminnot ja esittelemään työntekijöille uusia työskentelytapoja.

Kestävään kehitykseen liittyvät lisäpalvelut

 • Managed Document Services

  Managed Document Solutions

  Räätälöidyt ratkaisut, jotka auttavat organisaatioita optimoimaan tietoon liittyvät työnkulut ja tehostamaan asiakirjojen hallintaprosesseja.

 • Integrated IT Lifecycle Services

  Integrated IT Lifecycle Services

  Räätälöitävä valikoima IT-infrastruktuuri- ja tukipalveluja yrityksille

 • Pay Per Seat

  Pay Per Seat

  Loppukäyttäjien tarpeisiin räätälöitävät monipuoliset IT-ratkaisut ja -palvelut, joista veloitetaan vain käytön mukaan.

 • Invoicing Services

  Invoicing Services

  Optimoi kirjanpitosi ja siirry paperittomaan laskutukseen itsellesi, asiakkaillesi ja alihankkijoillesi sopivalla nopeudella.

 • Quick Printer

  Quick Printer

  Laitteisto- ja ohjelmistoratkaisut sekä räätälöidyt neuvot, joiden avulla pysyt kilpailijoidesi edellä.

 • Direct Mailer

  Direct Mailer

  Käyttämällä viimeisintä suoramainonnan tuottamisen teknologiaa ja -asiantuntemusta luot merkityksellisiä yhteyksiä asiakkaisiin.

 • Digital Printer

  Digital Printer

  Joustavat ja skaalautuvat teknologiset ratkaisut auttavat sinua pysymään digitaalisen markkinoinnin trendien aallonharjalla sekä tehostamaan tuottavuuttasi.

 • Commercial Printer

  Commercial Printer

  Edullisia, integroituja ja kuluttajalähtöisiä ratkaisuja, joiden avulla tarjoat asiakkaillesi uusimmat tulostusinnovaatiot.

 • Sustainability Management Services -valikoima

  Sustainability Management Services -valikoima

  Kestävä kehitys on kaiken toimintamme keskipisteessä. Tarjoamme kestävää kehitystä edistäviä palveluja, tuotteita ja tuoteominaisuuksia, jotka on suunniteltu parantamaan organisaatioiden energiatehokkuutta, säästämään raaka-aineita ja edistämään ihmisten hyvinvointia.


Etkö löytänyt etsimääsi tietoa?

Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää, miten voimme auttaa sinua.

Ota yhteyttä

Muut