EtusivuTakaisin valikkoon
Yleiskatsaus

Johda työn muutosta

Teknologia muuttaa tapaamme työskennellä. Me Ricohilla varmistamme, että muutos on myönteinen tiimillesi ja yrityksellesi. Ohjaamme sinut digimatkasi jokaisen vaiheen läpi ja varmistamme saumattoman siirtymisen täysin digitaaliseen työtilaan.
Tutustu kaikkiin liiketoimintaratkaisuihimme
Ricohin yritysratkaisut
Digitaalinen työtila

Pääsy kaikkialla

Hybridi- ja on-the-go-kokoonpanot muokkaavat tulevaisuuttamme. Meillä on kokonaisvaltainen lähestymistapa digitaalisten työtilojesi suunnitteluun, integrointiin ja tukemiseen. Samalla edistämme työntekijöiden sitoutumista ja autamme sinua saavuttamaan uusia tavoitteita.
Tutustu kaikkiin digitaalisiin työtilaratkaisuihimme
Liiketoimintaprosessien hallinta

Synkronoitu menestykseen

Manuaalisten tehtävien ei enää tarvitse pidätellä henkilökuntaa. Optimoimme liiketoimintaprosessisi, jotta henkilöstösi pystyy tekemään enemmän. Tarjoamme teknologiaa, asiantuntemusta ja tukea prosessien sujuvoittamiseen ja yksinkertaistamiseen koko organisaatiossasi
Tutustu kaikkiin liiketoimintaratkaisuihimme
Pilvi ja infrastruktuuri

Kovaa ja korkealta

Pilven täyden arvon hyödyntäminen vaatii oikean roadmapin ja tiimin sen toteuttamiseen. Tarjoamme pilviratkaisuja ja asiantuntemusta, jotka tekevät yrityksesi toiminnasta ketterämpää, kustannustehokkaampaa ja turvallisempaa samalla kun panostamme seuraavan sukupolven innovaatioihin.
Tutustu kaikkiin pilvi- ja infrastruktuuriratkaisuihimme
Kyberturvallisuus

Ei enää riskialtista liiketoimintaa

Internet-yhteensopivat laitteet luovat uusia mahdollisuuksia kyberhyökkäyksille ja muille haavoittuvuuksille. Autamme sinua puolustautumaan kyberrikollisuutta vastaan älykkäillä kyberturvallisuuspalveluilla ja -ratkaisuilla, jotka suojaavat ydinliiketoimintaasi.
Tutustu kaikkiin kyberturvallisuusratkaisuihimme
Digitaalinen kokemus

Kokemuksen uusi taso

Erinomainen asiakaskokemus alkaa erinomaisesta työntekijäkokemuksesta. Asiantunteva datatieteiden ja kehittäjien tiimimme auttaa sinua ylittämään asiakkaiden odotukset kaikissa kosketuspisteissä. Suunnittelemme, rakennamme, toteutamme ja huollamme ratkaisuja, jotka antavat työntekijöillesi kaiken mitä he tarvitsevat tehdäkseen asiakkaisiin tehokkaan ja kestävän vaikutuksen.
Digitaalisen kokemuksen parantaminen
Graafinen viestintä

Varmista loistava tulevaisuus

Tulostuksen mahdollisuudet ovat rajattomat. Me Ricohilla autamme sinua kehittämään liiketoimintaasi, lisäämään digitaalisia toimintoja ja toimimaan vastuullisesti. Tarjoamme laitteisto-, ohjelmisto- ja palveluratkaisuja, jotka tuovat ammattitulostukseen täysin uusia mahdollisuuksia.
Tutustu kaikkiin graafisen viestinnän ratkaisuihimme
Toimistotuotteet ja ohjelmistot

Luokkansa parasta laatua

Ricoh tunnetaan hyvin korkealaatuisista tulostimista, digitaalisista monistuskoneista ja monitoimitulostimista/skannereista/kopiokoneista. Voit valita malleista ja ominaisuuksista mm. nopeuden, koon ja ominaisuuksien perusteella ne, jotka sopivat parhaiten työryhmällesi, toimistollesi tai luokkahuoneeseesi.
Kaikki toimistotuotteemme ja ohjelmistomme
Yleiskatsaus

Monipuolinen palvelu- ja tukialusta

Kaikki tarvitsemasi tuote- ja palvelutuki yhdessä paikassa. Tarjoamme tukea, neuvoja ja ratkaisuja yrityksesi toimintaan.
Hanki tukea
AV technology and management
Uutiset

Kaikki resurssit yhdestä paikasta

Kaikki tarvitsemasi tuote- ja palvelutuki yhdessä paikassa. Tarjoamme tukea, neuvoja ja ratkaisuja yrityksesi toimintaan.
Pysy ajan tasalla
News and events from Ricoh
Yritys

Keitä olemme ja mitä teemme

Ricohilla me pyrimme aina kuuntelemaan asiakkaitamme ja tarjoamaan innovatiivisia ratkaisuja, tuotteita ja palveluita, jotka vastaavat liiketoimintatavoitteitasi. Pyrimme myös luomaan lisäarvoa palveluillesi ja tuotteillesi. Sopeudumme helposti muuttuviin liiketoimintaympäristöihin.
Lisätietoja Ricohista
About Ricoh - London Office
Ympäristö, sosiaaliset näkökohdat ja hallinto

Sitoutumisemme kestävän tulevaisuuden rakentamiseen

Ricohilla ESG (Ympäristö, Sosiaalinen & Hyvät käytännöt) on määrittänyt liiketoimintatapamme sen perustamisvuodesta 1936 lähtien. Se on keskeistä toiminnassamme ja koskettaa jokaista osaa organisaatiotamme.
Opi lisää aloitteistamme
Yleiskatsaus

Haluamme kuulla sinusta

Jos haluat tietää lisää ratkaisujemme kustannuksista tai tuotteistamme, tarvitset apua tilisi hallinnassa tai tuotteidemme käytössä tai sinulla on muita tukikysymyksiä, ota yhteyttä. Tiimimme on valmiina auttamaan.
Ota yhteyttä
Asiakkaiden ja työntekijöiden sitouttaminen
Yleiskatsaus

Auttaa pysymään askeleen edellä

Tutustu viimeisimpiin ajatuksiimme siitä, mikä on tärkeintä nykyisissä liiketoimintaratkaisuissa.
Tutustu uusimpiin oivalluksiimme
Ricoh Insights - Overview

Digitaaliset ja automatisoidut työnkulut

Olipa yrityksesi missä vaiheessa tahansa digikypsyyden taipaleella, Ricoh voi auttaa sitä siirtymään seuraavalle tasolle ja hyötymään entistä useammista eduista. Saat Ricohilta kaiken mitä tarvitset pysyäksesi nykyteknologian aallonharjalla. Tarjoamme niin laitteita kuin ohjelmistojakin, joiden avulla voit digitoida ja automatisoida jokapäiväisiä työnkulkuja, varmistaa tietojesi turvallisuuden ja edistää yritystietojesi hyödyntämistä.

Liiketoiminnan kasvattaminen työnkulkujen automaation avulla

Suosiiko yrityksesi edelleen perinteisiä työkaluja vai onko se työnkulkujen automaation edelläkävijä? Esittelemme neljä eri kehitystasoa, jotta yrityksesi voi selvittää, miten pitkällä se on digitalisaation ja automaation tiellä.

Perinteisillä yrityksillä on mahdollisuus saada työnkulkujen automatisoinnista paljon uusia hyötyjä. Teknologian uranuurtajat sen sijaan nauttivat jo nyt monista digitalisaation ja automaation eduista, kuten tehokkuuden ja tuottavuuden paranemisesta ja kilpailuedun kasvamisesta koko organisaatiossaan. Mutta millä tahansa tasolla olevalla yrityksellä on aina varaa kehittyä.

Selvitä, millä tasolla yrityksesi on (ja mikä automaatiohahmo olet) 5 minuuttia vievän interaktiivisen kyselymme avulla!


Tai tutustu alla eri tasoihin:

           Traditionalist      Digital Convert                Automation Expert       Tech Trailblazer 

Perinteiset yritykset    Digitaalisaation hyödyntäjä    Automaation asiantuntija    Teknologian uranuurtaja

Mitä asiakirjojen työnkulun automatisointi tarkoittaa?

Tutustu tarkemmin asiakirjojen työnkulkujen automatisointiin ja sen tarjoamiin liiketoimintamahdollisuuksiin näiden oppaiden avulla.

Nämä raportit tarjoavat tietoon pohjautuvia kuvauksia työnkulun automatisoinnin tarjoamista eduista sekä strategisia ratkaisuja järjestelmien käyttöönoton tueksi. Ne ovat ihanteellisia oppaita yrityksille, jotka haluavat maksimoida tuottavuuden automatisoimalla jokapäiväiset asiakirjojen työnkulut.

Sisältää seuraavat: 
Työnkulkujen automatisoinnin esittely
Talousosaston työnkulkujen automatisointi
Henkilöstöosaston työnkulkujen automatisointi

 • Managed Document Services

  Managed Document Solutions

  Räätälöidyt ratkaisut, jotka auttavat organisaatioita optimoimaan tietoon liittyvät työnkulut ja tehostamaan asiakirjojen hallintaprosesseja.

 • Customer Communication Management

  Customer Communication Management

  Paranna sitouttamista innovatiivisilla monikanavateknologioilla, työnkulkuratkaisuilla ja personointivaihtoehdoilla.


Digitaaliseen työskentelyyn valmistautuminen

Siirtyminen perinteisistä paperpohjaisista työnkuluista digitaalisiin toimintoihin voi vähentää kustannuksia merkittävästi ja parantaa toiminnan tehokkuutta. Lisäksi se auttaa edistämään yrityksen ympäristöstrategiaa.

Yrityksen asiakirjojen ja tiedon hallinnan parantamisessa ei kuitenkaan ole kyse ainoastaan uuden taustalla pyörivän teknologian käyttöönotosta. Se tarkoittaa myös toimialan, yrityksen, toimintojen ja ihmisten tarpeiden ymmärtämistä, jotta teknologiaratkaisu voisi toimia sopusoinnussa ympäristönsä kanssa.

Löydä yrityksellesi sopiva ratkaisu

Digitaalisten työnkulkujen ja tiedon hallinnan hyödyt ovat yleisesti tiedossa, mutta ajatus vakiintuneiden prosessien hylkäämisestä voi olla pelottavaa.

Meillä on paljon kokemusta organisaatiomuutosten hallinnasta ja pystymme auttamaan yritystäsi ottamaan käyttöön uusia työskentelytapoja. Ymmärrämme monien eri toimialojen organisaatioiden vaatimukset ja luomme yhdessä kanssasi prosessit ja kehityskaaren, jotka sopivat parhaiten juuri sinun yrityksellesi.

Muuta yrityksesi toiminnot paperilta digitaaliseen muotoon

Ricoh tarjoaa infrastruktuurin, opastusta ja tukea, jotta organisaatiosi on helppo omaksua uudet työtavat. Olipa yrityksesi paikallinen pienyritys tai kansainvälinen yhtiö, autamme sinua kehittämään tiedonkäsittelyprosesseja ja työnkulkuja, jotta yrityksesi on valmis digitaaliseen muutokseen.

 • Precision Marketing Services

  Precision Marketing Services

  Käytännön neuvoja ja yksilöintityökaluja, jotka auttavat sinua parantamaan asiakkaiden tyytyväisyyttä.

 • Managing Enterprise Output

  Managing Enterprise Output

  Keskitetty työnkulkuratkaisu, jolla hallitset dokumenttien tuottamisen ja tulostamisen tapaa ja aikaa koko organisaatiossasi.

 • Customer Communication Management

  Customer Communication Management

  Paranna sitouttamista innovatiivisilla monikanavateknologioilla, työnkulkuratkaisuilla ja personointivaihtoehdoilla.

 • Mobile and On-Demand printing 2

  Mobile and On-demand Printing

  Tulosta mobiililaitteista milloin ja mistä tahansa korkea-asteen oppilaitoksissa.

 • DocuLounge 2

  DocuLounge

  Täyden palvelun tulostus- ja skannauskeskus sekä yhteistyötila opiskelijoille ja opetushenkilökunnalle.

 • Commercial Printer

  Commercial Printer

  Edullisia, integroituja ja kuluttajalähtöisiä ratkaisuja, joiden avulla tarjoat asiakkaillesi uusimmat tulostusinnovaatiot.


Etkö löytänyt etsimääsi tietoa?

Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää, miten voimme auttaa sinua.

Ota yhteyttä

Muut