EtusivuTakaisin valikkoon
Yleiskatsaus

Johda työn muutosta

Teknologia muuttaa tapaamme työskennellä. Me Ricohilla varmistamme, että muutos on myönteinen tiimillesi ja yrityksellesi. Ohjaamme sinut digimatkasi jokaisen vaiheen läpi ja varmistamme saumattoman siirtymisen täysin digitaaliseen työtilaan.
Tutustu kaikkiin liiketoimintaratkaisuihimme
Ricohin yritysratkaisut
Digitaalinen työtila

Pääsy kaikkialla

Hybridi- ja on-the-go-kokoonpanot muokkaavat tulevaisuuttamme. Meillä on kokonaisvaltainen lähestymistapa digitaalisten työtilojesi suunnitteluun, integrointiin ja tukemiseen. Samalla edistämme työntekijöiden sitoutumista ja autamme sinua saavuttamaan uusia tavoitteita.
Tutustu kaikkiin digitaalisiin työtilaratkaisuihimme
Liiketoimintaprosessien hallinta

Synkronoitu menestykseen

Manuaalisten tehtävien ei enää tarvitse pidätellä henkilökuntaa. Optimoimme liiketoimintaprosessisi, jotta henkilöstösi pystyy tekemään enemmän. Tarjoamme teknologiaa, asiantuntemusta ja tukea prosessien sujuvoittamiseen ja yksinkertaistamiseen koko organisaatiossasi
Tutustu kaikkiin liiketoimintaratkaisuihimme
Pilvi ja infrastruktuuri

Kovaa ja korkealta

Pilven täyden arvon hyödyntäminen vaatii oikean roadmapin ja tiimin sen toteuttamiseen. Tarjoamme pilviratkaisuja ja asiantuntemusta, jotka tekevät yrityksesi toiminnasta ketterämpää, kustannustehokkaampaa ja turvallisempaa samalla kun panostamme seuraavan sukupolven innovaatioihin.
Tutustu kaikkiin pilvi- ja infrastruktuuriratkaisuihimme
Kyberturvallisuus

Ei enää riskialtista liiketoimintaa

Internet-yhteensopivat laitteet luovat uusia mahdollisuuksia kyberhyökkäyksille ja muille haavoittuvuuksille. Autamme sinua puolustautumaan kyberrikollisuutta vastaan älykkäillä kyberturvallisuuspalveluilla ja -ratkaisuilla, jotka suojaavat ydinliiketoimintaasi.
Tutustu kaikkiin kyberturvallisuusratkaisuihimme
Digitaalinen kokemus

Kokemuksen uusi taso

Erinomainen asiakaskokemus alkaa erinomaisesta työntekijäkokemuksesta. Asiantunteva datatieteiden ja kehittäjien tiimimme auttaa sinua ylittämään asiakkaiden odotukset kaikissa kosketuspisteissä. Suunnittelemme, rakennamme, toteutamme ja huollamme ratkaisuja, jotka antavat työntekijöillesi kaiken mitä he tarvitsevat tehdäkseen asiakkaisiin tehokkaan ja kestävän vaikutuksen.
Digitaalisen kokemuksen parantaminen
Graafinen viestintä

Varmista loistava tulevaisuus

Tulostuksen mahdollisuudet ovat rajattomat. Me Ricohilla autamme sinua kehittämään liiketoimintaasi, lisäämään digitaalisia toimintoja ja toimimaan vastuullisesti. Tarjoamme laitteisto-, ohjelmisto- ja palveluratkaisuja, jotka tuovat ammattitulostukseen täysin uusia mahdollisuuksia.
Tutustu kaikkiin graafisen viestinnän ratkaisuihimme
Graafinen viestintä
Toimistotuotteet ja ohjelmistot

Luokkansa parasta laatua

Ricoh tunnetaan hyvin korkealaatuisista tulostimista, digitaalisista monistuskoneista ja monitoimitulostimista/skannereista/kopiokoneista. Voit valita malleista ja ominaisuuksista mm. nopeuden, koon ja ominaisuuksien perusteella ne, jotka sopivat parhaiten työryhmällesi, toimistollesi tai luokkahuoneeseesi.
Kaikki toimistotuotteemme ja ohjelmistomme
Yleiskatsaus

Kaikki resurssit yhdestä paikasta

Kaikki tarvitsemasi tuote- ja palvelutuki yhdessä paikassa. Tarjoamme tukea, neuvoja ja ratkaisuja yrityksesi toimintaan.
Pysy ajan tasalla
News and events from Ricoh
Yritys

Keitä olemme ja mitä teemme

Ricohilla me pyrimme aina kuuntelemaan asiakkaitamme ja tarjoamaan innovatiivisia ratkaisuja, tuotteita ja palveluita, jotka vastaavat liiketoimintatavoitteitasi. Pyrimme myös luomaan lisäarvoa palveluillesi ja tuotteillesi. Sopeudumme helposti muuttuviin liiketoimintaympäristöihin.
Lisätietoja Ricohista
Yleiskatsaus

Haluamme kuulla sinusta

Jos haluat tietää lisää ratkaisujemme kustannuksista tai tuotteistamme, tarvitset apua tilisi hallinnassa tai tuotteidemme käytössä tai sinulla on muita tukikysymyksiä, ota yhteyttä. Tiimimme on valmiina auttamaan.
Ota yhteyttä
Asiakkaiden ja työntekijöiden sitouttaminen
Yleiskatsaus

Auttaa pysymään askeleen edellä

Tutustu viimeisimpiin ajatuksiimme siitä, mikä on tärkeintä nykyisissä liiketoimintaratkaisuissa.
Tutustu uusimpiin oivalluksiimme
Ricoh Insights - Overview

Loppukäyttäjän käyttöehtosopimus (EULA)

Käyttöehdot löytyvät tuotteen mukana toimitetusta dokumentaatiosta. Ricoh toimittaa kopion käyttöehdoista myös pyydettäessä.

Verkko-osoitteesta www.ricoh-support.com ladattavissa olevat tiedostot (sovellukset) ovat Ricoh-tuotteiden tukimateriaalia ja niiden omistaja on Ricoh Europe PLC, 20 Triton Street, London, NW1 3BF, United Kingdom (“Ricoh”) tai kolmas osapuoli, joka on myöntänyt Ricohille alilisensointioikeuden sovellukselleen.

Loppukäyttäjällä on oikeus käyttää sovelluksia tämän sopimuksen ehtojen mukaisesti. Lataamalla sovelluksen mille tahansa tietokoneelle suostut noudattamaan tässä määritettyjä ehtoja. Jos et hyväksy ehtoja, luovut oikeudesta ladata sovelluksia.

Käyttötarkoitus
Sovelluksia saa käyttää niiden Ricoh-laitteiden kanssa, joille ne on valmistettu. Saat käyttää sovelluksia kaikilla tietokoneilla, jotka ovat yhteydessä kyseisiin laitteisiin. Et saa vuokrata, liisata, myydä tai jakaa sovelluksia muulla tavoin etkä siirtää tämän käyttöehtosopimuksen mukaisia oikeuksiasi kolmannelle osapuolelle.

Ehtojen hyväksyminen
Lataamalla sovelluksen hyväksyt tämän käyttöehtosopimuksen ehdot.

Voimassaolo
Lisenssi on voimassa kunnes se lopetetaan. Ricoh pidättää oikeuden lopettaa voimassaolo välittömästi, jos tämän sopimuksen ehtoja ei noudateta. Voimassaolon päättyessä sinun on välittömästi tuhottava kaikki käytössäsi olevat sovelluskopiot ja niiden dokumentaatio.

Sovellusten omistusoikeus
Sovellusten omistusoikeus säilyy poikkeuksetta Ricohilla tai sillä kolmannella osapuolella, joka on myöntänyt Ricohille sovelluksensa alilisensointioikeuden.

Kopiointi
Sovellukset ja niiden dokumentaatio ovat tekijänoikeussuojattuja. Et saa kopioida tai antaa muiden kopioida sovelluksia paitsi niissä tapauksissa, joissa se on välttämätöntä käyttöturvallisuuden kannalta, jolloin voit tehdä sovelluksesta enintään kolme kopiota. Tämän sopimuksen ehdot koskevat myös kyseisiä kopioita. Et saa muokata, muuttaa, sisällyttää, kääntää, takaisinmallintaa, palauttaa lähdekoodiinsa, purkaa tai jatkokehittää sovellusta, sen osaa tai dokumentaatiota. Vastaat oikeudellisesti tekijänoikeuksien rikkomisesta, oikeuksien luvattomasta siirrosta, sovelluksen ja sen dokumentaation kopioinnista tai luvattomasta käytöstä. Jos sovelluksen takaisinmallinnus tai palauttaminen lähdekoodiinsa on tarpeen yhteensopivuuden varmistamiseksi, ota yhteyttä Ricohiin.

Takuut
Ricoh ei myönnä sovelluksille tai niiden dokumentaatiolle mitään takuuta. Kaikki tiedostot, ohjaimet ja muut materiaalit toimitetaan "sellaisenaan".

Vastuuvapaus
Ricoh ai anna minkäänlaisia takuita (välillisiä tai välittömiä), mukaan lukien mutta ei rajoittuen takuisiin aineiston kaupallisesta hyödynnettävyydestä tai sopivuudesta tiettyyn tarkoitukseen.

Vahingonkorvaus
Ricoh ei vastaa sovelluksissa tai niiden dokumentaatiossa olevista virheistä tai niiden aiheuttamista liikevoittojen menetyksistä, tietojen menetyksistä, yhteensopimattomuusongelmista, tartunnoista, liiketoiminnan keskeytymisestä eikä välillisistä tai välittömistä vahingoista. Ricoh ei myöskään vastaa vahingoista, jotka johtuvat sovellusten käyttämisestä tai siitä, ettei sovellusten käyttäminen onnistu.

Sulkusopimus
Sovelluksia ei saa myydä, siirtää tai muuten antaa sellaisten yritysten tai henkilöiden käyttöön, jotka harjoittavat tavallisten aseiden, ydinaseiden, kemiallisten tai biologisten aseiden tai ohjusteknologian valmistukseen liittyvää tutkimus- tai kehitystyötä.

Määräysten itsenäisyys
Jos jokin tämän sopimuksen osa tai ehto todetaan pätemättömäksi tai sen todetaan olevan ristiriidassa paikallisen lainsäädännön kanssa, sopimuksen muut osat ovat edelleen voimassa.

Yllä oleva teksti on epävirallinen käännös sopimuksesta, joka on laadittu ja jota tulkitaan Englannin lakien mukaan. Mahdollisissa ristiriitatilanteissa noudatetaan alkuperäisen sopimustekstin ehtoja ja määräyksiä. Sopimukseen liittyvät erimielisyydet ratkaistaan englantilaisessa tuomioistuimessa.

Applicable law
This Agreement is governed by and construed in accordance with the laws of England.

Competent Court
All disputes arising in connection with this Agreement shall be submitted to the exclusive jurisdiction of the competent court in England.