homeback to menu
Yleiskatsaus

Johda työn muutosta

Teknologia muuttaa tapaamme työskennellä. Me Ricohilla varmistamme, että muutos on myönteinen tiimillesi ja yrityksellesi. Ohjaamme sinut digimatkasi jokaisen vaiheen läpi ja varmistamme saumattoman siirtymisen täysin digitaaliseen työtilaan.
Tutustu kaikkiin liiketoimintaratkaisuihimme
Ricohin yritysratkaisut
Digitaalinen työtila

Pääsy kaikkialla

Hybridi- ja on-the-go-kokoonpanot muokkaavat tulevaisuuttamme. Meillä on kokonaisvaltainen lähestymistapa digitaalisten työtilojesi suunnitteluun, integrointiin ja tukemiseen. Samalla edistämme työntekijöiden sitoutumista ja autamme sinua saavuttamaan uusia tavoitteita.
Tutustu kaikkiin digitaalisiin työtilaratkaisuihimme
Liiketoimintaprosessien hallinta

Synkronoitu menestykseen

Manuaalisten tehtävien ei enää tarvitse pidätellä henkilökuntaa. Optimoimme liiketoimintaprosessisi, jotta henkilöstösi pystyy tekemään enemmän. Tarjoamme teknologiaa, asiantuntemusta ja tukea prosessien sujuvoittamiseen ja yksinkertaistamiseen koko organisaatiossasi
Tutustu kaikkiin liiketoimintaratkaisuihimme
Pilvi ja infrastruktuuri

Kovaa ja korkealta

Pilven täyden arvon hyödyntäminen vaatii oikean roadmapin ja tiimin sen toteuttamiseen. Tarjoamme pilviratkaisuja ja asiantuntemusta, jotka tekevät yrityksesi toiminnasta ketterämpää, kustannustehokkaampaa ja turvallisempaa samalla kun panostamme seuraavan sukupolven innovaatioihin.
Tutustu kaikkiin pilvi- ja infrastruktuuriratkaisuihimme
Kyberturvallisuus

Ei enää riskialtista liiketoimintaa

Internet-yhteensopivat laitteet luovat uusia mahdollisuuksia kyberhyökkäyksille ja muille haavoittuvuuksille. Autamme sinua puolustautumaan kyberrikollisuutta vastaan älykkäillä kyberturvallisuuspalveluilla ja -ratkaisuilla, jotka suojaavat ydinliiketoimintaasi.
Tutustu kaikkiin kyberturvallisuusratkaisuihimme
Digitaalinen kokemus

Kokemuksen uusi taso

Erinomainen asiakaskokemus alkaa erinomaisesta työntekijäkokemuksesta. Asiantunteva datatieteiden ja kehittäjien tiimimme auttaa sinua ylittämään asiakkaiden odotukset kaikissa kosketuspisteissä. Suunnittelemme, rakennamme, toteutamme ja huollamme ratkaisuja, jotka antavat työntekijöillesi kaiken mitä he tarvitsevat tehdäkseen asiakkaisiin tehokkaan ja kestävän vaikutuksen.
Digitaalisen kokemuksen parantaminen
Graafinen viestintä

Varmista loistava tulevaisuus

Tulostuksen mahdollisuudet ovat rajattomat. Me Ricohilla autamme sinua kehittämään liiketoimintaasi, lisäämään digitaalisia toimintoja ja toimimaan vastuullisesti. Tarjoamme laitteisto-, ohjelmisto- ja palveluratkaisuja, jotka tuovat ammattitulostukseen täysin uusia mahdollisuuksia.
Tutustu kaikkiin graafisen viestinnän ratkaisuihimme
Graafinen viestintä
Toimistotuotteet ja ohjelmistot

Luokkansa parasta laatua

Ricoh tunnetaan hyvin korkealaatuisista tulostimista, digitaalisista monistuskoneista ja monitoimitulostimista/skannereista/kopiokoneista. Voit valita malleista ja ominaisuuksista mm. nopeuden, koon ja ominaisuuksien perusteella ne, jotka sopivat parhaiten työryhmällesi, toimistollesi tai luokkahuoneeseesi.
Kaikki toimistotuotteemme ja ohjelmistomme
Yleiskatsaus

Kaikki resurssit yhdestä paikasta

Kaikki tarvitsemasi tuote- ja palvelutuki yhdessä paikassa. Tarjoamme tukea, neuvoja ja ratkaisuja yrityksesi toimintaan.
Pysy ajan tasalla
News and events from Ricoh
Yritys

Keitä olemme ja mitä teemme

Ricohilla me pyrimme aina kuuntelemaan asiakkaitamme ja tarjoamaan innovatiivisia ratkaisuja, tuotteita ja palveluita, jotka vastaavat liiketoimintatavoitteitasi. Pyrimme myös luomaan lisäarvoa palveluillesi ja tuotteillesi. Sopeudumme helposti muuttuviin liiketoimintaympäristöihin.
Lisätietoja Ricohista
Yleiskatsaus

Haluamme kuulla sinusta

Jos haluat tietää lisää ratkaisujemme kustannuksista tai tuotteistamme, tarvitset apua tilisi hallinnassa tai tuotteidemme käytössä tai sinulla on muita tukikysymyksiä, ota yhteyttä. Tiimimme on valmiina auttamaan.
Ota yhteyttä
Asiakkaiden ja työntekijöiden sitouttaminen
Yleiskatsaus

Auttaa pysymään askeleen edellä

Tutustu viimeisimpiin ajatuksiimme siitä, mikä on tärkeintä nykyisissä liiketoimintaratkaisuissa.
Tutustu uusimpiin oivalluksiimme
Ricoh Insights - Overview

Lomake tuotetakuun rekisteröimiseksi

Ricoh Finland Oy myöntää myymilleen ja toimittamilleen tai Ricoh Finland Oy:n virallisen jälleenmyyjän kautta myydyille tuotteille 12 – 24 kk takuun, joka kattaa materiaali- ja valmistusvirheiden korjaukset Suomessa. Katso takuuehdot tarkemmin.

Takuurekisteröinti ei koske laitettasi, mikäli olet tehnyt Ricohin tai Ricohin jälleenmyyjän kanssa huoltosopimuksen laitteellesi.

Ricoh kunnioittaa yksityisyyttäsi. Vain Ricoh ja sen yhteistyökumppanit ja valtuutetut kumppanit (ja/tai näiden yritysten puolesta toimivat asiamiehet) käyttävät tietojasi tarjotakseen sinulle parhaan mahdollisen palvelun. Lue rekisteriselosteemme.

Rekisteröi takuu alla olevalla lomakkeella. Täytä tiedot ja lähetä.

Mikäli laitteesi ei löydy alla olevan rekisteröintilomakkeen laitelistalta, lähetä meille sähköposti otsikolla Takuurekisteröinti osoitteeseen takuut@ricoh.fi  ja anna seuraavat tiedot:
Omat yhteystietosi:

  • Etunimi, sukunimi ja mahdollinen yrityksen nimi, jos laite rekisteröidään yritykselle
  • Katuosoite, postinumero ja postitoimipaikka
  • Sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi
Tiedot ostamastasi laitteesta:
  • Laitteen malli, esim. SP 5200DN tai SP C320DN (laitteen tarkka nimi lukee tuotteen laatikossa sekä myös itse tuotteessa)
  • Laitteen sarjanumero (laitteessa olevasta tarrasta)
  • Ostopaikka, jälleenmyyjän nimi ja kaupunki (kuitista)
  • Ostopäivä (kuitista)


Kiitos, että olet valinnut Ricohin!
Takuukysymyksissä ole aina ensiksi yhteydessä jälleenmyyjään, jolta olet tuotteen ostanut.
Säilytä ostokuittisi, joka toimii tositteena takuuajan alkamisesta.
Jos olet ostanut tuotteen ilman Ricohin tai jälleenmyyjän huoltosopimusta, täytä ja lähetä tuotetakuun rekisteröintilomake 30 päivän sisällä ostosta.
Voit tehdä takuurekisteröinnin alla olevalla lomakkeella. Mikäli et löydä laitettasi lomakkeen listalta, voit lähettää meille takuurekisteröintipyynnön sähköpostilla alla olevaan osoitteeseen ja ilmoittaa tarkat yhteystietosi (nimi, osoite, sähköposti ja puhelinnumero) sekä laitteen tiedot (malli, sarjanumero, ostopaikka ja ostopäivä).

Ricoh Tuki & Takuu 

E-mail takuut@ricoh.fi 

Tuotteen takuurekisteröinti

Lomake tuotetakuun rekisteröimiseksi

Rekisteröi tuote