EtusivuTakaisin valikkoon
Yleiskatsaus

Johda työn muutosta

Teknologia muuttaa tapaamme työskennellä. Me Ricohilla varmistamme, että muutos on myönteinen tiimillesi ja yrityksellesi. Ohjaamme sinut digimatkasi jokaisen vaiheen läpi ja varmistamme saumattoman siirtymisen täysin digitaaliseen työtilaan.
Tutustu kaikkiin liiketoimintaratkaisuihimme
Ricohin yritysratkaisut
Digitaalinen työtila

Pääsy kaikkialla

Hybridi- ja on-the-go-kokoonpanot muokkaavat tulevaisuuttamme. Meillä on kokonaisvaltainen lähestymistapa digitaalisten työtilojesi suunnitteluun, integrointiin ja tukemiseen. Samalla edistämme työntekijöiden sitoutumista ja autamme sinua saavuttamaan uusia tavoitteita.
Tutustu kaikkiin digitaalisiin työtilaratkaisuihimme
Liiketoimintaprosessien hallinta

Synkronoitu menestykseen

Manuaalisten tehtävien ei enää tarvitse pidätellä henkilökuntaa. Optimoimme liiketoimintaprosessisi, jotta henkilöstösi pystyy tekemään enemmän. Tarjoamme teknologiaa, asiantuntemusta ja tukea prosessien sujuvoittamiseen ja yksinkertaistamiseen koko organisaatiossasi
Tutustu kaikkiin liiketoimintaratkaisuihimme
Pilvi ja infrastruktuuri

Kovaa ja korkealta

Pilven täyden arvon hyödyntäminen vaatii oikean roadmapin ja tiimin sen toteuttamiseen. Tarjoamme pilviratkaisuja ja asiantuntemusta, jotka tekevät yrityksesi toiminnasta ketterämpää, kustannustehokkaampaa ja turvallisempaa samalla kun panostamme seuraavan sukupolven innovaatioihin.
Tutustu kaikkiin pilvi- ja infrastruktuuriratkaisuihimme
Kyberturvallisuus

Ei enää riskialtista liiketoimintaa

Internet-yhteensopivat laitteet luovat uusia mahdollisuuksia kyberhyökkäyksille ja muille haavoittuvuuksille. Autamme sinua puolustautumaan kyberrikollisuutta vastaan älykkäillä kyberturvallisuuspalveluilla ja -ratkaisuilla, jotka suojaavat ydinliiketoimintaasi.
Tutustu kaikkiin kyberturvallisuusratkaisuihimme
Digitaalinen kokemus

Kokemuksen uusi taso

Erinomainen asiakaskokemus alkaa erinomaisesta työntekijäkokemuksesta. Asiantunteva datatieteiden ja kehittäjien tiimimme auttaa sinua ylittämään asiakkaiden odotukset kaikissa kosketuspisteissä. Suunnittelemme, rakennamme, toteutamme ja huollamme ratkaisuja, jotka antavat työntekijöillesi kaiken mitä he tarvitsevat tehdäkseen asiakkaisiin tehokkaan ja kestävän vaikutuksen.
Digitaalisen kokemuksen parantaminen
Graafinen viestintä

Varmista loistava tulevaisuus

Tulostuksen mahdollisuudet ovat rajattomat. Me Ricohilla autamme sinua kehittämään liiketoimintaasi, lisäämään digitaalisia toimintoja ja toimimaan vastuullisesti. Tarjoamme laitteisto-, ohjelmisto- ja palveluratkaisuja, jotka tuovat ammattitulostukseen täysin uusia mahdollisuuksia.
Tutustu kaikkiin graafisen viestinnän ratkaisuihimme
Graafinen viestintä
Toimistotuotteet ja ohjelmistot

Luokkansa parasta laatua

Ricoh tunnetaan hyvin korkealaatuisista tulostimista, digitaalisista monistuskoneista ja monitoimitulostimista/skannereista/kopiokoneista. Voit valita malleista ja ominaisuuksista mm. nopeuden, koon ja ominaisuuksien perusteella ne, jotka sopivat parhaiten työryhmällesi, toimistollesi tai luokkahuoneeseesi.
Kaikki toimistotuotteemme ja ohjelmistomme
Yleiskatsaus

Kaikki resurssit yhdestä paikasta

Kaikki tarvitsemasi tuote- ja palvelutuki yhdessä paikassa. Tarjoamme tukea, neuvoja ja ratkaisuja yrityksesi toimintaan.
Pysy ajan tasalla
News and events from Ricoh
Yritys

Keitä olemme ja mitä teemme

Ricohilla me pyrimme aina kuuntelemaan asiakkaitamme ja tarjoamaan innovatiivisia ratkaisuja, tuotteita ja palveluita, jotka vastaavat liiketoimintatavoitteitasi. Pyrimme myös luomaan lisäarvoa palveluillesi ja tuotteillesi. Sopeudumme helposti muuttuviin liiketoimintaympäristöihin.
Lisätietoja Ricohista
Yleiskatsaus

Haluamme kuulla sinusta

Jos haluat tietää lisää ratkaisujemme kustannuksista tai tuotteistamme, tarvitset apua tilisi hallinnassa tai tuotteidemme käytössä tai sinulla on muita tukikysymyksiä, ota yhteyttä. Tiimimme on valmiina auttamaan.
Ota yhteyttä
Asiakkaiden ja työntekijöiden sitouttaminen
Yleiskatsaus

Auttaa pysymään askeleen edellä

Tutustu viimeisimpiin ajatuksiimme siitä, mikä on tärkeintä nykyisissä liiketoimintaratkaisuissa.
Tutustu uusimpiin oivalluksiimme
Ricoh Insights - Overview

Tuotteen ympäristö-, terveys- ja turvallisuustiedot

Tuotteemme noudattavat kansainvälisiä ja paikallisia ympäristö-, terveys- ja turvallisuusstandardeja.  Lain edellyttämien vaatimusten lisäksi saatavilla on myös muita ympäristötietoja, joiden avulla saat kaiken hyödyn Ricoh-tuotteestasi ja ymmärrät vastuullisuus- ja kestävyyssitoumuksemme.

Vaatimustenmukaisuusvakuutukset (Declaration of Conformity, DoC)

EU-vaatimustenmukaisuusvakuutus on pakollinen asiakirja, joka jokaisen valmistajan (tai sen valtuuttaman edustajan) täytyy allekirjoittaa vakuuttaakseen, että niiden tuotteet noudattavat Euroopan unionin vaatimuksia. Kun valmistaja allekirjoittaa vakuutuksen, se ottaa täyden vastuun siitä, että tuote noudattaa sovellettavaa EU-lakia.

Lue lisää

Käyttöturvallisuustiedotteet (Safety Data Sheet, SDS)

Käyttöturvallisuustiedotteet sisältävät tuotevalikoiman yksityiskohtaiset terveys- ja turvallisuustiedot niiden käyttöön ja hävittämiseen liittyen.
Käytä turvallisuustiedotteiden tietokantaa (SDS) löytääksesi tuotteestasi annetut tiedot.

IT Eco Declaration -ilmoitukset

Ricoh ilmoittaa julkisesti tuotteen ympäristötiedot sen “Eco Declaration” -ilmoituksessa, joka sisältää mukaan lukien mutta niihin rajoittumatta kemikaalit, sähkömagneettisen yhteensopivuuden ja turvallisuusohjeet, materiaalien, pakkauksien ja energiaturvallisuuden säännöt sekä materiaalit, pakkaukset ja energiatehokkuuden.
Voit katsoa mallikohtaiset IT Eco Declaration -ilmoitukset täältä.

Blue Angel -merkin vaatimusten mukaiset tuotteet

Maailman ensimmäinen ympäristömerkki Blue Angel on asettanut tiukat kriteerit erilaisille ympäristöystävällisille tuotteille ja palveluille. Blue Angel -merkki asettaa tiukat kriteerit ympäristöystävälliselle tuotesuunnittelulle, ja sitä pidetään luotettavana apuna kestävämpään kulutukseen.
Katso lisätietoja sertifikaateista ja Blue Angel -tuotetiedoista täältä.

Tarkkailtavat aineet Ricoh-tuotteissa

Ricoh Groupin Green Procurement -kriteereissä määritetään aineet, joiden sisällyttäminen on kielletty asiakkaille toimitettaviin Ricoh-tuotteisiin ja -tuotepakkauksiin lukuun ottamatta viranomaisten sallimia poikkeustapauksia. Ricoh kehottaa kaikkia sen toimittajia toimimaan niin, että ne eivät sisällytä kiellettyjä aineita Ricohille toimitettaviin osiin ja materiaaleihin.  Nämä ympäristötiedot on otettu huomioon Ricohin suunnitteluohjevaatimuksissa ja tuotekehitysprosesseissa.

Euroopan kemikaalivirasto (ECHA) säätelee REACH-asetusta 1907/2006, joka sisältää erityistä huolta aiheuttavien aineiden (SVHC) luettelon ja liitteen XVII, jossa on rajoitetut aineet. REACH-asetuksen artikla 33 edellyttää, että toimittaja, joka toimittaa sellaisia tuotteita, jotka sisältävät luettelossa olevaa SVHC-ainetta yli 0,1 % painoprosentin pitoisuutena (p/p), tarjoaa vastaanottajalle riittävästi toimittajan saatavilla olevaa tietoa, jotta tuotetta voidaan käyttää turvallisesti. Tiedoissa on oltava vähintään aineen nimi.


Jotkin Ricoh-tuotteet voivat sisältää tuotteita, joissa käytetään SVHC-aineita, ja kaikki nämä tuotteet ovat turvallisia käyttää, kun niitä käytetään omaan käyttötarkoitukseensa ja sovellettavien käyttöohjeiden mukaisesti. Kaikki Ricoh-tuotteet, jotka sisältävät Euroopan kemikaaliviraston tämän vakuutuksen julkaisupäivään mennessä ilmoittamia SVHC-aineita yli 0,1 % painoprosentin pitoisuutena, on lisätty SCIP-tietokantaan alkaen 5. tammikuuta 2021. Katso tietokannasta tarkat tiedot siitä, mitä SVHC-aineita käytetään missäkin tuotteessa. Blue Angel -merkillä varustetut tuotteet eivät yleensä sisällä SVHC-aineita rungossa, rungon osissa, väriaineissa tai musteissa. Poikkeuksia voidaan soveltaa Blue Angel -kriteerien mukaisesti.   

Mitkään toimistotulostukseen tarkoitetut Ricoh-tuotevalikoiman tuotteet eivät sisällä Euroopan kemikaaliviraston määrittämiä erityistä huolta aiheuttavia aineita (SVHC) yli 0,1 % painoprosentin pitoisuutena tämän vakuutuksen alkamispäivästä lähtien. Katso ammattikäyttöön tarkoitetut musteet käyttöturvallisuustiedotteiden tietokannasta. Liitteenä on REACH-ilmoituksemme.

Kestävä kehitys ja työtilat

Arvostamme ja nostamme esiin teknologioita, jotka auttavat asiakkaitamme pienentämään kuluja ja samalla edistämään kestävää kehitystä tulevaisuuttamme varten. Kun käytössä on sopiva yhteistyökumppani, prosessit ja teknologiat, voit ottaa vastuun ympäristövaikutuksistasi samalla, kun tarjoat työntekijöillesi tarvittavat työkalut, joilla työskentely sujuu hyvin.  
Oli tavoitteenasi sitten pienentää energiakustannuksia tai vain työskennellä tehokkaammin, voit olla varma, että Ricoh-laitteilla selviät yritystoiminnan haasteista kestävällä tavalla — tuottavuutta unohtamatta. 
Katso täältä luettelo saatavilla olevista tuoteominaisuuksista, joilla voidaan säästää energiaa ja resursseja, CO2-vähennyksistä ja sovellettavista mallikohtaisista ekomerkinnöistä.Sitoumuksemme YK:n kestävän kehityksen tavoitteisiin

Teemme työtä YK:n kestävän kehityksen tavoitteiden saavuttamiseksi.

Lue lisää