Our management

Johtoryhmämme

Tutustu ihmisiin menestyksemme takana.

Nicola Downing

Toimitusjohtaja, Ricoh Europe

Nicolan johdolla Ricoh Europe vahvistaa vankkaa perustaansa työpaikkojen optimoinnissa, digitaalisessa transformaatiossa ja tulostusinnovaatioissa. Se auttaa yli 170 000 asiakasta kasvamaan, pääsemään uusille markkinoille ja säilyttämään lahjakkaat tekijänsä. Maaliskuussa 2022 päättyneellä tilikaudella Ricoh Europen liikevaihto oli 3 207 miljoonaa euroa. 

Nicola on sitoutunut bloggaaja, joka kirjoittaa säännöllisesti ajankohtaisista aiheista, kuten hybridityöstä, työn tulevaisuudesta, monimuotoisuudesta työpaikalla ja työntekijöiden hyvinvoinnista. Nicola on suorittanut Bachelor of Laws (LLB) -tutkinnon University College Londonista ja on pätevöitynyt asianajaja. Hän asuu St Albansissa Isossa-Britanniassa miehensä ja poikansa kanssa.

Nicola

Tim Stuart

Talousjohtaja, Ricoh Europe

Tim on Ricoh Europen talousjohtaja. Hän vastaa rahoituksesta, verotuksesta, kassasta, Ricohin yrityspalveluista, konsernin lakiasioista ja hankinnoista. Tim liittyi Ricohiin syyskuussa 2016 toimittuaan aiemmin johtavissa taloustehtävissä kahdessa FTSE 100 pörssiyhtiössä (Informa Plc ja Whitbread Plc). Sitä ennen hän työskenteli 13 vuotta tilintarkastustyössä, josta 10 vuotta KPMG:llä.

Tim sai laillistetun kirjanpitäjän pätevyyden Baker Tillysta. Tim on suorittanut matematiikan kandidaatin tutkinnon Readingin yliopistosta. Hänen harrastuksiaan ovat jalkapallo ja golf. Hän asuu vaimonsa kanssa Chilternsissä.

Tim

Seiya Iwanaga

Strategiajohtaja, Ricoh Europe

Seiya vastaa Ricoh Europen strategisesta suunnittelusta tavoitteenaan virtaviivaistaa strategista suuntaamme ja aloitteitamme koko konsernissa. Hän huolehtii myös Euroopan teknologiakeskuksestamme (ETC). Se on alueellinen keskus, jossa kehitetään tuotteita ja palveluita asiakkaidemme kehittyvien tarpeiden mukaisesti. Seiya tuli Ricohin palvelukseen vuonna 1995, alun perin Japanissa, mukanaan asiantuntemusta myynnistä ja markkinoinnista kansainvälisillä markkinoilla. Vuonna 2005 hän otti eurooppalaisen roolin yrityssuunnittelussa ja työskenteli kymmenen vuoden ajan tiimien kanssa ympäri Eurooppaa, mukaan lukien Iso-Britannia ja Italia. Seiya palasi Japaniin ohjaamaan uutta liiketoimintaa, johon liittyi myös tutkimusta ja kehitystä ja asui siellä vuoteen 2021 asti, jolloin hän palasi Eurooppaan nykyiseen rooliinsa.

Seiya on suorittanut BA-tutkinnon liiketaloudessa Tokion International Christian Universityssä. Hänellä on vaimo ja tytär, ja hän on intohimoinen matkailija ja innokas viinin ystävä.

Seiya

Bev Cunningham

Henkilöstöpäällikkö, Ricoh Europe

Bev johtaa henkilöstöhankkeita eri puolilla Ricoh Europea ja edistää työntekijöiden sitoutumista ja hyvinvointia samalla kun ajaa ihmiskeskeisiä strategioita, jotka antavat yksilöille mahdollisuuden menestyä. Bev tuli Ricoh Europeen vuonna 2013. Hänellä oli yli 18 vuoden kokemus C-tason rooleista globaaleissa organisaatioissa. Hänen taustansa on henkilöstöalalla painottuen strategiseen työvoimasuunnitteluun, osaamisen kehittämiseen ja työntekijöiden sitouttamiseen useilla aloilla, mukaan lukien IT-palvelut, teknologia, nopeasti liikkuvat kulutustavarat ja teollisuus. 

Bev yhdistää intohimonsa ihmisiä kohtaan tulossuuntautuneeseen lähestymistapaan luodakseen ympäristön, jossa jokaisen työntekijän potentiaali toteutuu. Tällä on pysyvä vaikutus Ricohin menestykseen. Bev asuu lähellä Guildfordia miehensä kanssa, ja hänellä on kolme poikaa ja tytär.

Bev

Caroline Bright

Markkinointi- ja strategiajohtaja, Ricoh Europe

Caroline vastaa strategian kehittämisestä, valikoimasalkun hallinnasta ja markkinoinnista keskittyen liiketoiminnan tulevaisuuden turvaamiseen asiakaslähtöisen kulttuurin edistämisellä. Hän johtaa myös Ricoh Capitalia, leasing- ja rahoitusliiketoimintaamme. Caroline liittyi Ricoh Europeen vuonna 2019 ja toi mukanaan yli 20 vuoden B2B-kokemuksen sekä vahvan kokemuksen markkinavetoisesta liiketoiminnan muutoksesta. Caroline on toiminut useissa johtavissa kaupallisissa tehtävissä, mukaan lukien globaali CMO, toimitusjohtaja (Itä-Eurooppa) ja liiketoiminnan kehitysjohtaja. 

Caroline on myös toiminut ylimmän johdon konsulttina ja neuvonut markkina- ja yritysjohtajia useilla eri B2B-toimialoilla strategiasta, muutoksesta, organisaatiosuunnittelusta ja vaikuttavuuden lisäämisestä markkinoilla. Caroline on suorittanut MBA-tutkinnon erinomaisin arvosanoin Warwick Business Schoolista ja Bachelor of Arts (BA) -tutkinnon politiikasta Yorkin yliopistosta. Caroline asuu miehensä ja kahden poikansa kanssa aivan Lontoon ulkopuolella.

Caroline

Nick Pearson

Tietohallintojohtaja, Ricoh Europe

Nick vastaa IT:stä, teknologiakokonaisuuksista ja tietoturvasta EMEA-liiketoimintamme laajuudessa. Nickillä on intohimo teknologiainnovaatioihin ja hän varmistaa saumattoman digitaalisen kokemuksen sekä asiakkaille että työntekijöille. Hän johtaa erittäin taitavaa ammattilaistiimiä, joka hyödyntää uusinta teknologiaa tarjotakseen maailmanluokan työtilakokemuksia asiakkaillemme.

Nick liittyi Ricoh Europeen vuonna 2023 ja hänellä on aiemmin ollut johtavia teknologiajohtajan tehtäviä Fortune 50- ja FTSE 100 -yrityksissä telekommunikaatio-, kulutustavaroiden ja vähittäiskaupan aloilla.

Nickillä on tietojenkäsittelytieteen kandidaatin tutkinto (BSc) Durhamin yliopistosta. Hän kanavoi intohimonsa tiimityöhön valmentamalla nuorisourheilua ja nauttii matkustelusta sekä ulkoilmaelämyksistä perheensä kanssa.

Nick Pearson

Alberto Mariani

Digitaalisten investointien johtaja, Ricoh Europe

Alberto vastaa fuusioista ja yritysostoista, strategisista alliansseista ja innovaatio- ja osaamiskeskuksista EMEA-alueella. Hän valvoo myös seuraavien Ricoh-konsernin yhtiöiden toimintaa: PFH Technologies, MTI, DataVision, Avantage ja SimplicITy.  Alberto liittyi Ricoh Italiaan vuonna 2003, missä hän toimi markkinoinnin, myynnin ja liiketoiminnan kehittämisen tehtävissä ja työskenteli tiiviisti toimitusjohtajien kanssa. Vuonna 2012 hän muutti Ricoh Europeen perustamaan ja kehittämään IT- ja viestintäpalveluliiketoimintaamme kaikkialla EMEA-alueella. Viisi vuotta myöhemmin hänet nimitettiin toimistopalveluiden johtajaksi ja hän saavutti merkittävää orgaanista myyntiä ja sai päätökseen yli 20 yritysfuusiota ja yrityskauppaa. 

Albertolla on Bachelor of Arts (BA) -tutkinto taloustieteessä ja markkinoinnissa Milanon ISC-yliopistosta. Hän asuu Milanossa vaimonsa ja kahden poikansa kanssa.

Alberto

Chris Hopton

Myyntijohtaja, Ricoh Europe

Chris vastaa myynnin ohjaamisesta EMEA-alueella organisaatioissa ja kumppanuuskanavissa. Hän vastaa kaikista Ricoh-liiketoiminnan myyntialueista. Chris liittyi Ricoh Europeen vuonna 2017 ja toi mukanaan yli 15 vuoden B2B-kokemuksen sekä vahvan kokemuksen myyntitiimien muuttamisesta. Hän on työskennellyt useissa johtavissa kaupallisissa tehtävissä Ricoh Europessa myynnin muutoksen ja kannattavan kasvun edistäjänä. Chris rakensi yli kymmenen vuoden uran Danwood Groupissa, jossa hän toimi johtokunnan tehtävässä yrityksen myyntiin saakka.

Hänen intohimonsa on ihmisten kehittäminen ja sellaisten myyntiympäristöjen luominen, joissa jokainen voi menestyä. Chris on suorittanut BA-tutkinnon johtamisessa Hullin yliopistosta ja asuu Isossa-Britanniassa vaimonsa Dianen ja heidän kahden nuoren poikansa kanssa, jotka pitävät heidät erittäin aktiivisina. Vapaa-ajallaan Chris nauttii juoksemisesta ja matkustamisesta perheensä kanssa.

Chris

Andrea Gombac

Palvelujohtaja, Ricoh Europe

Andrea vastaa integroidun toimituksen valvonnasta 25 maassa EMEA-alueella ja tukee Ricohin asiakkaiden digitaalisten palveluiden ja ratkaisujen käyttöönottoa koko alueella. Hän on innovaatiovetoinen johtaja, jolla on yli 25 vuoden kokemus työskentelystä alan johtavien ICT-markkinoiden johtajien parissa liiketoiminnan kehittämisessä, ennakkomyynnissä, asiakaspalvelussa ja digitaalisessa muutoksessa. Andrea liittyi Ricoh Italian palvelukseen vuonna 2014 asiakaspalvelujohtajaksi ja kuusi vuotta myöhemmin Ricoh Europeen palvelu- ja annuiteettijohtajaksi ennen kuin hän ryhtyi palvelujohtajan rooliin. 

Andrea on erityisen kiinnostunut palveluorganisaatioiden roolin muokkaamisesta alustaliiketoimintamalleissa ja tuotekeskeisten liiketoimintamallien palvelullistamisesta. Hän asuu Milanossa, jossa hän rakastaa viettää aikaa perheensä kanssa, matkustaa ja puuhailla teknologian parissa.

Andrea

Eef de Ridder

Graafisen viestinnän johtaja, Ricoh Europe

Eef vastaa kaikista Ricohin tuotantotulostusratkaisuista, joita myydään graafisen taiteen ja yritys-/suuryritysmarkkinoilla. Eef aloitti Ricohin palveluksessa vuonna 2008 kaupallisen painoteollisuuden johtajana valvoen myynti- ja markkinointistrategian kehittämistä ja operatiivista toteutusta graafisen taiteen markkinoilla EMEA-alueella. Sitä ennen Eef johti Knighthoodia, omaa myynti- ja markkinointikonsultointitoimistoaan. Hän työskenteli myös Xeroxilla yli 20 vuotta, missä hän toimi useissa kansallisissa ja kansainvälisissä myynti- ja markkinointitehtävissä. 

Eef on valmistunut Inhollannin ammattikorkeakoulusta Hollannissa ja asuu tällä hetkellä Amsterdamissa.

Eef

Phil Keoghan

Ricohin Pohjois-Euroopan alueen toimitusjohtaja

Phil on kaikkien Ricoh-yhtiöiden toimitusjohtaja Pohjois-Euroopassa. Tämä sisältää toiminnot Isossa-Britanniassa, Irlannissa, Alankomaissa, Belgiassa, Luxemburgissa, Norjassa, Suomessa, Ruotsissa ja Tanskassa. Phil vastaa myös Pure AV:stä, Orbidista, Upfrontista ja AVC:stä (Ricoh-konsernin yrityksiä). Aiemmin Phil toimi Ricoh UK & Irelandin toimitusjohtajan tehtävässä 11 vuotta. Tänä aikana Phil vastasi useiden yritysten hankinnan ja integroinnin valvonnasta Ricohin digitaalisten palveluiden tarjonnan vahvistamiseksi. Phil aloitti uransa tekniikan parissa reprografialalla Copymoren perustajajäsenenä, jossa hän ohjasi kasvua ja laajentumista ennen kuin Ikon Office Solutions osti yrityksen (toivotusti). Toimittuaan 12 vuotta Ikonin toimitusjohtajana hän johti Ricohin yritysostoja ja hänet nimitettiin Ricoh UK:n toimitusjohtajaksi. 

Phil istuu The Prince’s Trust and Business in the Community (BITC) -järjestön IT-neuvottelukunnassa. Hertfordshiressä syntynyt ja kasvanut Phil on naimisissa ja hänellä on neljä lasta ja kaksi lastenlasta. Hän on myös urheilun ystävä ja pitää sekä golfista että jalkapallosta.

Phil

Globaali hallitus

Tutustu Global Ricohin hallituksen jäseniin – hallituksen, tarkastus- ja hallintoneuvoston sekä konsernin varatoimitusjohtajiin.