homeback to menu
Yleiskatsaus

Johda työn muutosta

Teknologia muuttaa tapaamme työskennellä. Me Ricohilla varmistamme, että muutos on myönteinen tiimillesi ja yrityksellesi. Ohjaamme sinut digimatkasi jokaisen vaiheen läpi ja varmistamme saumattoman siirtymisen täysin digitaaliseen työtilaan.
Tutustu kaikkiin liiketoimintaratkaisuihimme
Ricohin yritysratkaisut
Digitaalinen työtila

Pääsy kaikkialla

Hybridi- ja on-the-go-kokoonpanot muokkaavat tulevaisuuttamme. Meillä on kokonaisvaltainen lähestymistapa digitaalisten työtilojesi suunnitteluun, integrointiin ja tukemiseen. Samalla edistämme työntekijöiden sitoutumista ja autamme sinua saavuttamaan uusia tavoitteita.
Tutustu kaikkiin digitaalisiin työtilaratkaisuihimme
Liiketoimintaprosessien hallinta

Synkronoitu menestykseen

Manuaalisten tehtävien ei enää tarvitse pidätellä henkilökuntaa. Optimoimme liiketoimintaprosessisi, jotta henkilöstösi pystyy tekemään enemmän. Tarjoamme teknologiaa, asiantuntemusta ja tukea prosessien sujuvoittamiseen ja yksinkertaistamiseen koko organisaatiossasi
Tutustu kaikkiin liiketoimintaratkaisuihimme
Pilvi ja infrastruktuuri

Kovaa ja korkealta

Pilven täyden arvon hyödyntäminen vaatii oikean roadmapin ja tiimin sen toteuttamiseen. Tarjoamme pilviratkaisuja ja asiantuntemusta, jotka tekevät yrityksesi toiminnasta ketterämpää, kustannustehokkaampaa ja turvallisempaa samalla kun panostamme seuraavan sukupolven innovaatioihin.
Tutustu kaikkiin pilvi- ja infrastruktuuriratkaisuihimme
Kyberturvallisuus

Ei enää riskialtista liiketoimintaa

Internet-yhteensopivat laitteet luovat uusia mahdollisuuksia kyberhyökkäyksille ja muille haavoittuvuuksille. Autamme sinua puolustautumaan kyberrikollisuutta vastaan älykkäillä kyberturvallisuuspalveluilla ja -ratkaisuilla, jotka suojaavat ydinliiketoimintaasi.
Tutustu kaikkiin kyberturvallisuusratkaisuihimme
Digitaalinen kokemus

Kokemuksen uusi taso

Erinomainen asiakaskokemus alkaa erinomaisesta työntekijäkokemuksesta. Asiantunteva datatieteiden ja kehittäjien tiimimme auttaa sinua ylittämään asiakkaiden odotukset kaikissa kosketuspisteissä. Suunnittelemme, rakennamme, toteutamme ja huollamme ratkaisuja, jotka antavat työntekijöillesi kaiken mitä he tarvitsevat tehdäkseen asiakkaisiin tehokkaan ja kestävän vaikutuksen.
Digitaalisen kokemuksen parantaminen
Toimistotuotteet ja ohjelmistot

Luokkansa parasta laatua

Ricoh tunnetaan hyvin korkealaatuisista tulostimista, digitaalisista monistuskoneista ja monitoimitulostimista/skannereista/kopiokoneista. Voit valita malleista ja ominaisuuksista mm. nopeuden, koon ja ominaisuuksien perusteella ne, jotka sopivat parhaiten työryhmällesi, toimistollesi tai luokkahuoneeseesi.
Kaikki toimistotuotteemme ja ohjelmistomme
Yleiskatsaus

Kaikki resurssit yhdestä paikasta

Kaikki tarvitsemasi tuote- ja palvelutuki yhdessä paikassa. Tarjoamme tukea, neuvoja ja ratkaisuja yrityksesi toimintaan.
Pysy ajan tasalla
News and events from Ricoh
Yritys

Keitä olemme ja mitä teemme

Ricohilla me pyrimme aina kuuntelemaan asiakkaitamme ja tarjoamaan innovatiivisia ratkaisuja, tuotteita ja palveluita, jotka vastaavat liiketoimintatavoitteitasi. Pyrimme myös luomaan lisäarvoa palveluillesi ja tuotteillesi. Sopeudumme helposti muuttuviin liiketoimintaympäristöihin.
Lisätietoja Ricohista
Yleiskatsaus

Haluamme kuulla sinusta

Jos haluat tietää lisää ratkaisujemme kustannuksista tai tuotteistamme, tarvitset apua tilisi hallinnassa tai tuotteidemme käytössä tai sinulla on muita tukikysymyksiä, ota yhteyttä. Tiimimme on valmiina auttamaan.
Ota yhteyttä
Asiakkaiden ja työntekijöiden sitouttaminen
Yleiskatsaus

Auttaa pysymään askeleen edellä

Tutustu viimeisimpiin ajatuksiimme siitä, mikä on tärkeintä nykyisissä liiketoimintaratkaisuissa.
Tutustu uusimpiin oivalluksiimme
Ricoh Insights - Overview

Palkinnot ja tunnustukset

ESG-indeksin (ympäristö, yhteiskunta ja hallinto) sisällyttäminen ja tunnustukset

2022 Ricoh valittu FTSE Blossom Japan -sektorin suhteelliseen indeksiin.

2022 EcoVadis myöntää Ricohille kestävän kehityksen käytännöistään kultaisen luokituksen.

2022 Ricoh saa tunnustusta ilmastonmuutostoimistaan ja sijoittuu arvostetulle CDP2021 Supplier Engagement Rating Leaderboard -listalle.

2022 S&P Global myöntää Ricohille korkeimman Gold-luokan tunnustuksen kestävyysluokituksissa.

2021 Ricoh on mukana CDP:n "A List" -listalla ilmastotoimien johtajuudesta.

2021 Ricohille myönnetään "Prime"-asema ISS ESG-yritysluokituksessa.

2021 Ricoh on mukana Dow Jones Sustainability World -indeksissä kahtena peräkkäisenä vuonna.

2021  Ricoh tunnustetaan FTSE4Good-, FTSE Blossom Japan- ja MSCI Japan Empowering Women -indekseissä

2021  Ricoh sai EcoVadisin kultaisen luokituksen kestävän kehityksen käytännöistään.

2021  Ricoh sai hopealuokan tunnustuksen S&P Globalin kestävän kehityksen vuosikirjassa 2021.

2020  Ricoh on saanut CDP:n tunnustuksen Supplier Engagement Leader -tunnustuksen.

2020 Ricoh saavuttaa CDP:n "A-listan" ilmastotoimien johtajuudesta.

2020 Ricoh voittaa Grand Prix -palkinnon Nikkei SDGs Management Grand Prix -tapahtumassa.

2020 Ricoh sisällytetään Dow Jones Sustainability World -indeksiin ja Dow Jones Sustainability Asia/Pacific -indeksiin.

2020 Ricoh tunnustetaan FTSE4Good-, FTSE Blossom Japan- ja MSCI Japan Empowering Women -indekseissä.

2020 Ricoh on saanut Gold-luokituksen EcoVadis-toimittajatutkimuksessa jatkuvasti vuodesta 2014 lähtien.

2020 Ricoh sai pronssiluokan SAM Sustainability Award -ohjelmassa toisena peräkkäisenä vuonna.

2019 Ricoh sai A--tuloksen CDP:n Climate Change Score -raportissa.

2018 Ricoh on tunnustettu "Prime"-luokitukseksi ISS ESG Corporate Rating -luokituksessa.

2018 Ricoh sisällytettiin FTSE4Good-indeksiin 15. peräkkäisenä vuonna.

2016 Ricohille myönnettiin RobecoSAMin kestävän kehityksen luokituksissa hopealuokan tunnustus.

2015 Ricoh sai Dow Jones Sustainability Indices -indeksin tunnustuksen toimialan parhaasta tuloksesta "Innovaatiojohtaminen", "Yksityisyyden suoja", "Ympäristöpolitiikka/johtamisjärjestelmä" ja "Ilmastostrategia" -alueilla.

2014 Ricoh on nimetty Thomson Reutersin vuoden 2014 Top 100 Global Innovators -listalle.

2014 Ricoh sai RobecoSAMilta DJSI Bronze Award 2014 -palkinnon. Pronssipalkinto on tunnustus yrityksille, joiden pistemäärä on 5-10 %:n sisällä toimialajohtajan pistemäärästä, ja se vahvistaa Ricohin vahvaa johtajuutta kestävän kehityksen alalla.

2014 Ricoh on jälleen kerran arvioitu yhdeksi maailman 100 kestävimmän yrityksen joukosta. Ricohille uutinen esiteltiin kymmenettä kertaa Davosissa järjestetyssä Maailman talousfoorumissa.

2013 Ricoh tunnustettiin Dow Jones Sustainability Indices (DJSI) -indeksissä ja se sai toimialan parhaan pistemäärän kolmessa kategoriassa: "Innovaatioiden hallinta", "Tuotteiden hallinta" ja "Digitaalinen osallisuus". SustainAbility-nimisen yrityksen tekemän tutkimuksen mukaan Ricoh on nyt mukana maailman neljässä uskottavimmassa luokituksessa (Dow Jones Sustainability Indices, Carbon Disclosure Project, FTSE4Good Index Series ja Oekom Corporate Ratings).

2012 Voitti Eco-Enterprise Innovation Award -palkinnon Oracle Excellence Awards -kilpailussa, - tunnustuksen sai myös yhteistyökumppani Infosys ja vuoden 2012 Chief Sustainability Officer Award -palkinnon sai Ricoh Europen tietohallinto- ja talousjohtaja Ian Winham. Molemmat palkinnot tunnustavat tehokkaan ja kestävän tavan, jolla Ricoh on rakentanut uuden IT-infrastruktuurin tukemaan toimintojaan EMEA-alueella.

2012 Maailmanlaajuinen konsulttiyritys Deloitte tunnusti Ricohin yhdeksi parhaista maailmanlaajuisista organisaatioista, jotka ovat valmiita vihreään ja osallistavaan talouteen.

2012 Ricoh sai yhdeksäntenä peräkkäisenä vuonna tunnustuksen FTSE4Good Index Series -indeksisarjassa, joka perustuu Ricohin yhteiskuntavastuutoimien analyysiin.

2012 Saavutti Ricohin digitaalisten arkkisyöttöisten värituotantotulostimien valikoiman International Association of the Deinking Industry (INGEDE) -sertifikaatin, joka vahvistaa, että Ricohin järjestelmien väriaine voidaan poistaa paperista kierrätysprosessin aikana.

2012 Ricoh on jo kahdeksantena peräkkäisenä vuotena valittu yhdeksi maailman sadasta kestävimmästä yrityksestä, joka julkistettiin Davosissa, Sveitsissä järjestetyssä Maailman talousfoorumissa.

2012 Ricohin yksityinen pilvipalvelu voitti vuoden projektin Green IT Awards -kilpailussa - Ricohin ja Infosysin suunnittelu- ja toteutustiimi sai palkinnon vuoden parhaasta pilvipalvelu- / virtualisointiprojektista.

2012 Ricohin kestävän kehityksen optimointiohjelmalle myönnettiin hopeapalkinto - kategoria "Paras vihreä palveluinnovaatio" - International Green Awards 2011.

2011 'EFQM Sustainability Good Practice Competition' -kilpailu asiakaslähtöisestä kestävän kehityksen optimointiohjelmasta.

2009 Ricoh Europe sai "Ruban d'Honneur" -palkinnon European Business Awards -kilpailussa ympäristötietoisuudesta, mikä on tunnustus ympäristövaikutusten vähentämiseksi käyttöön ottamiemme toimintatapojen tehokkuudesta ja siitä, missä määrin ne on sisällytetty toimintakulttuuriimme.

2003 Ricoh Group sai World Environment Centerin (WEC) kultamitalin, ensimmäisenä aasialaisena yrityksenä.

2002 Ricoh Corporation sai vuoden 2000 Energy Star -palkinnon kolmessa kategoriassa.

2002 Ricohin 28 kopiokonetta sai Eco Mark -merkinnän.

2001 Euroopan yritysneuvosto ja Yhdysvaltain yritysneuvosto myönsivät Ricoh Ricohille "Climate Is Business" -palkinnon yhtiön panoksesta ilmaston lämpenemisen estämiseksi.


Ricoh on allekirjoittanut seuraavat kansainväliset järjestöt ja aloitteet ja on niiden aktiivinen jäsen.

Sustainability - Awards - Memberships - UN Global Compact logo

Ricoh liittyi YK:n Global Compact -aloitteeseen vuonna 2002 yhtenä ensimmäisistä japanilaisista yrityksistä, ja se on toiminut yhtenä Global Compact Japan -verkoston johtajista verovuodesta 2008 lähtien.

Sustainability - Awards - Memberships - SBT


Science Based Targets (SBT) on WWF:n, CDP:n, WRI:n ja YK:n Global Compactin yhteinen aloite, jonka tarkoituksena on auttaa yrityksiä asettamaan kunnianhimoisia, tieteeseen perustuvia päästövähennystavoitteita, jotta ilmaston lämpeneminen pysyisi alle 2ºC:n (Pariisin sopimuksen tavoite). Ricohin kasvihuonekaasujen vähennystavoitteet saivat SBT-hyväksynnän maaliskuussa 2020.

Sustainability - Awards - Memberships - CDP


Ricoh on CDP:n jäsen, voittoa tavoittelemattoman järjestön, joka kannustaa yrityksiä, kaupunkeja, valtioita ja alueita vähentämään kasvihuonekaasuja ja hallitsemaan ympäristövaikutuksiaan. Vuonna 2019 Ricoh sai CDP:n Climate Change Score -raportissa arvosanan A-.

Sustainability - Awards - Memberships - RE100


Vuonna 2017 Ricoh liittyi ensimmäisenä japanilaisena yrityksenä RE100:een - Climate Groupin yhdessä CDP:n kanssa johtamaan maailmanlaajuiseen yhteistyöaloitteeseen, joka koostuu vaikutusvaltaisista yrityksistä, jotka ovat sitoutuneet 100-prosenttisesti uusiutuvaan sähköön.

Sustainability - Awards - Memberships - B4IG


Ricoh liittyi B4IG-koalitioon elokuussa 2019. B4IG on toimitusjohtajien johtama maailmanlaajuinen 40 yrityksen koalitio, joka taistelee tulo- ja mahdollisuuksien epätasa-arvoa vastaan. Strategisena kumppanina toimivan OECD:n tukemana B4IG koordinoi hallitusten kanssa osallistavan kasvun edistämiseksi sekä paikallisella että globaalilla tasolla.

Sustainability - Awards - Memberships - RBA


Ricoh liittyi Responsible Business Allianceen (RBA) lokakuussa 2019. RBA on maailman suurin toimialaliittouma, joka on omistautunut yritysten yhteiskuntavastuulle globaaleissa toimitusketjuissa. RBA on voittoa tavoittelematon järjestö, joka koostuu elektroniikka-, vähittäismyynti-, auto- ja leluyrityksistä, jotka ovat sitoutuneet tukemaan globaalin toimitusketjun vaikutuspiirissä olevien työntekijöiden ja yhteisöjen oikeuksia ja hyvinvointia maailmanlaajuisesti.