homeback to menu
Yleiskatsaus

Johda työn muutosta

Teknologia muuttaa tapaamme työskennellä. Me Ricohilla varmistamme, että muutos on myönteinen tiimillesi ja yrityksellesi. Ohjaamme sinut digimatkasi jokaisen vaiheen läpi ja varmistamme saumattoman siirtymisen täysin digitaaliseen työtilaan.
Tutustu kaikkiin liiketoimintaratkaisuihimme
Ricohin yritysratkaisut
Digitaalinen työtila

Pääsy kaikkialla

Hybridi- ja on-the-go-kokoonpanot muokkaavat tulevaisuuttamme. Meillä on kokonaisvaltainen lähestymistapa digitaalisten työtilojesi suunnitteluun, integrointiin ja tukemiseen. Samalla edistämme työntekijöiden sitoutumista ja autamme sinua saavuttamaan uusia tavoitteita.
Tutustu kaikkiin digitaalisiin työtilaratkaisuihimme
Liiketoimintaprosessien hallinta

Synkronoitu menestykseen

Manuaalisten tehtävien ei enää tarvitse pidätellä henkilökuntaa. Optimoimme liiketoimintaprosessisi, jotta henkilöstösi pystyy tekemään enemmän. Tarjoamme teknologiaa, asiantuntemusta ja tukea prosessien sujuvoittamiseen ja yksinkertaistamiseen koko organisaatiossasi
Tutustu kaikkiin liiketoimintaratkaisuihimme
Pilvi ja infrastruktuuri

Kovaa ja korkealta

Pilven täyden arvon hyödyntäminen vaatii oikean roadmapin ja tiimin sen toteuttamiseen. Tarjoamme pilviratkaisuja ja asiantuntemusta, jotka tekevät yrityksesi toiminnasta ketterämpää, kustannustehokkaampaa ja turvallisempaa samalla kun panostamme seuraavan sukupolven innovaatioihin.
Tutustu kaikkiin pilvi- ja infrastruktuuriratkaisuihimme
Kyberturvallisuus

Ei enää riskialtista liiketoimintaa

Internet-yhteensopivat laitteet luovat uusia mahdollisuuksia kyberhyökkäyksille ja muille haavoittuvuuksille. Autamme sinua puolustautumaan kyberrikollisuutta vastaan älykkäillä kyberturvallisuuspalveluilla ja -ratkaisuilla, jotka suojaavat ydinliiketoimintaasi.
Tutustu kaikkiin kyberturvallisuusratkaisuihimme
Digitaalinen kokemus

Kokemuksen uusi taso

Erinomainen asiakaskokemus alkaa erinomaisesta työntekijäkokemuksesta. Asiantunteva datatieteiden ja kehittäjien tiimimme auttaa sinua ylittämään asiakkaiden odotukset kaikissa kosketuspisteissä. Suunnittelemme, rakennamme, toteutamme ja huollamme ratkaisuja, jotka antavat työntekijöillesi kaiken mitä he tarvitsevat tehdäkseen asiakkaisiin tehokkaan ja kestävän vaikutuksen.
Digitaalisen kokemuksen parantaminen
Toimistotuotteet ja ohjelmistot

Luokkansa parasta laatua

Ricoh tunnetaan hyvin korkealaatuisista tulostimista, digitaalisista monistuskoneista ja monitoimitulostimista/skannereista/kopiokoneista. Voit valita malleista ja ominaisuuksista mm. nopeuden, koon ja ominaisuuksien perusteella ne, jotka sopivat parhaiten työryhmällesi, toimistollesi tai luokkahuoneeseesi.
Kaikki toimistotuotteemme ja ohjelmistomme
Yleiskatsaus

Kaikki resurssit yhdestä paikasta

Kaikki tarvitsemasi tuote- ja palvelutuki yhdessä paikassa. Tarjoamme tukea, neuvoja ja ratkaisuja yrityksesi toimintaan.
Pysy ajan tasalla
News and events from Ricoh
Yritys

Keitä olemme ja mitä teemme

Ricohilla me pyrimme aina kuuntelemaan asiakkaitamme ja tarjoamaan innovatiivisia ratkaisuja, tuotteita ja palveluita, jotka vastaavat liiketoimintatavoitteitasi. Pyrimme myös luomaan lisäarvoa palveluillesi ja tuotteillesi. Sopeudumme helposti muuttuviin liiketoimintaympäristöihin.
Lisätietoja Ricohista
Yleiskatsaus

Haluamme kuulla sinusta

Jos haluat tietää lisää ratkaisujemme kustannuksista tai tuotteistamme, tarvitset apua tilisi hallinnassa tai tuotteidemme käytössä tai sinulla on muita tukikysymyksiä, ota yhteyttä. Tiimimme on valmiina auttamaan.
Ota yhteyttä
Asiakkaiden ja työntekijöiden sitouttaminen
Yleiskatsaus

Auttaa pysymään askeleen edellä

Tutustu viimeisimpiin ajatuksiimme siitä, mikä on tärkeintä nykyisissä liiketoimintaratkaisuissa.
Tutustu uusimpiin oivalluksiimme
Ricoh Insights - Overview

Sitoumuksemme YK:n kestävän kehityksen tavoitteisiin

Yhdistyneiden kansakuntien vuonna 2015 julkistamat kestävän kehityksen tavoitteet ovat 17 maailmanlaajuista tavoitetta, joiden tavoitteena on vastata merkittäviin yhteiskunnallisiin haasteisiin. Kestävän kehityksen tavoitteet ovat kaikille valtioille ja liikeyrityksille suunnattu kehotus yhdistää voimansa ja etsiä ratkaisuja joihinkin maailman pakottavimmista yhteiskunnallisista ja ympäristöongelmista. Kaikki YK:n 193 jäsenvaltiota hyväksyivät kestävän kehityksen tavoitteet osana kestävän kehityksen Agenda 2030 -tavoiteohjelmaa.
Our approach to sustainability - SDG Goals


Liiketoiminnasta ratkaisuja yhteiskunnallisiin ongelmiin

Toteutimme vuonna 2014 kattavan olennaisuusarvioinnin, jossa selvitimme, mitkä kestävään kehitykseen liittyvät ongelmat voivat muodostaa liiketoiminnallemme riskejä ja/tai mahdollisuuksia. Tarkistamme säännöllisesti, että analyysimme ja ESG-tavoitteemme vastaavat hallintasuunnitelmaamme.

Olennaisuusanalyysin prosessi

Sustainability - Our approach to sustainability - Materiality analysis


Seitsemän painopistealuetta ja sitoumuksemme:

1. Luovuutta työstä: autamme asiakkaitamme lisäämään "työn luovuutta" tarjoamalla heille digitaaliteknologiaa ja -palveluja.

2. Elämänlaadun parantaminen: Tarjoamme terveydenhoidon ja koulutuksen alalla ratkaisuja, joissa hyödynnetään teknologioitamme, ja parannamme elämänlaatua tukemalla jatkuvasti yhteisöjen kollektiivista kehitystyötä.

3. Hiilineutraali yhteiskunta: Pyrimme tekemään omista liiketoiminnoistamme hiilineutraaleja toteuttamalla laajoja energiansäästötoimia ja käyttämällä uusiutuvaa energiaa.

4. Kiertotalous: Osallistumme kiertotalouden kehittämiseen edistämällä käytettyjen tuotteiden keräämistä ja kierrätystä sekä kierrätettyjen resurssien käyttöä maailmanlaajuisesti.

5. Sidosryhmien sitoutuminen:  parannamme  yhteistyötä liikekumppaniemme kanssa ja luomme win-win-suhteita, jotka hyödyttävät yritystämme, liikekumppaneitamme ja yhteiskuntaamme.

6. Avoin innovointi: edistämme  avointa innovointia yliopistojen, tutkimuslaitosten ja liikekumppaneiden kanssa uuden arvon luomiseksi ja  sosiaalisten kysymysten ratkaisemiseksi tehokkaan tutkimuksen ja teknologisen kehittämisen avulla.

7. Monimuotoisuus ja osallisuus: olemme sitoutuneet luomaan monipuolisen ja osallistavan työpaikan, jossa työntekijät tuntevat olevansa arvostettuja työssä.