Our company

Yrityksemme

Näin olemme muuttaneet työtiloja jo yli 85 vuoden ajan

Tarinamme

Ricoh perustettiin vuonna 1936 Tokiossa, Japanissa. Perustajamme Kiyoshi Ichimura oli merkittävä visionääri, joka puolusti vastuullista, edistyksellistä ja ihmisläheistä lähestymistapaa liiketoimintaympäristöissä. Herra Ichimura ymmärsi, että on tärkeää hyödyntää inhimillisiä mahdollisuuksia, kun haluamme luoda parempaa tulevaisuutta ihmisillemme ja planeetallemme. Tämä idea inspiroi meitä yhä. Olemme jo yli 85 vuoden ajan kehittäneet ratkaisuja, jotka vahvistavat luovuutta ja auttavat yksilöitä toteuttamaan Työ tekijäänsä innostaa-visiotamme.   

Vuosikymmenten aikana yrityksemme on kehittänyt vahvuuksiaan ja ollut edelläkävijänä useissa maailmanlaajuisissa työpaikkainnovaatioissa. Näitä ovat esimerkiksi maailman myydyimmän kopiokoneen kehittäminen, ensimmäisen nopean faksin esittely, RICOH Thetan – maailman ensimmäisen täysin pallomaisia näkymiä kuvaavan kuvantamislaitteen – lanseeraus sekä pioneerityö kiertotalousmalli Comet Circlen™ parissa. 

Olemme ylpeitä maineestamme markkinoiden johtavana laitevalmistajana, ja samalla kun asiakkaidemme tarpeet jatkavat kehittymistään, myös oma liiketoimintamme kehittyy. Viime vuosina olemme muuntautuneet ja tulleet monipuolisemmaksi johtavaksi kumppaniksi työpaikkakokemuksen ja prosessien automatisoinnin tarjoajiana ja saaneet globaalia tunnustusta alan asiantuntijoilta ympäri maailmaa. Konsernina tuotamme lisäarvoa asiakkaillemme noin 200 maassa 80 000 työntekijämme voimin.

Valintasi kumppaniksi

Olemme toimittaneet digitaalisia palveluita vuodesta 1936 ja kehitämme jatkuvasti kykyjämme, jotta voimme luoda työelämään uusia mahdollisuuksia.

Tunnustettu menestystarina

areo
Me olemme todistetusti auttaneet kaikenkokoisia organisaatioita saavuttamaan vertaansa vailla olevan työntekijöiden sitoutumisen ja asiakkaiden menestyksen.

Laaja tuki-infrastruktuuri

areo
EMEA-alueen palveluverkostomme on vahva, siihen kuuluu yli 3 300 toimijaa. Laajan tuki-infrastruktuurin ansiosta voimme tarjota joustavia toteutusvaihtoehtoja, kun yhdistämme keskitetyt resurssit paikalliseen toimitukseen.

Vahva digitaalinen palveluvalikoima

areo
Kasvatamme jatkuvasti digitaalista palveluvalikoimaamme sekä sisäisillä innovaatioilla että fuusioilla, yritysostoilla ja strategisilla kumppanuuksilla. Tämä yhdistettynä vahvoihin maailmanlaajuisiin alliansseihin ohjelmistomarkkinajohtajien kanssa antaa meille mahdollisuuden tarjota asiakkaillemme viimeisimmät teknologiaratkaisut.

Kestävän kehityksen markkinajohtaja

areo
Kestävän kehityksen markkinajohtajana olemme ylpeitä siitä, että lähestymistapamme planeetan suojelemiseen on muutakin kuin vain oman hiilijalanjälkemme pienentäminen – autamme myös asiakkaitamme saavuttamaan heidän ESG-tavoitteensa (ympäristö, yhteiskuntavastuu ja hyvä hallintotapa).
Innovation

Innovaatioperintömme

Meillä on upea historia työtilojen innovaatioiden parissa. Innovaatiot ovat aina olleet liiketoimintamme ytimessä – uraauurtavasta tulostin- ja faksisuunnittelustamme alkaen nykyiseen keskittymiseemme ihmisten, teknologian ja prosessien yhdistämiseen liiketoiminnan muutoksessa.
 
Teknologiainnovaatioitamme tukee vankka tutkimus- ja kehityspohja, jossa 5 % kokonaismyynnistä sijoitetaan joka vuosi uudelleen T&K-toimintaan. Meidät on jatkuvasti nimetty 100 parhaan globaalin innovaattorin ja 100 kestävimmän globaalin yrityksen joukkoon sekä yhdeksi maailman eettisimmistä yrityksistä. 

Lue, kuinka Johdamme työn muutosta

Tutustu erilaisiin palveluihin, ratkaisuihin ja tuotteisiin, jotka auttavat organisaatiotasi edistymään digitaalisella matkallaan.

Ricohin yritysratkaisut

Yritysratkaisumme

Tutustu ratkaisuihimme ja palveluihimme työpaikkasi muuttamiseksi ja työntekijöiden tuoman lisäarvon vapauttamiseksi.

Lisätietoja

Toimintatapamme

Katso, kuinka johdamme työn muutosta ja opastamme sinua jokaisessa vaiheessa matkallasi kohti täysin digitaalista työtilaa.

Lisätietoja

Tuotteemme

Selaa alan johtavia laitteisto- ja ohjelmistotuotteitamme.

Lisätietoja