Pro™ C7100-sarja

• Pro™ C7100

Digitaaliset värituotantotulostimet, jotka tuottavat pieniä painoksia tiukillakin aikatauluilla. Laadukkaat ja tuottavat tuotantotulostimet, jotka sopivat monenlaisiin käyttötarkoituksiin.

Etsitkö

TarvikkeetPro™ C7100-sarja

Liittyvät ohjelmistot ja sovellukset

• PTI MarcomCentral

MarcomCentral

Software as a service -ratkaisu, joka automatisoi erilaisia markkinointi-, luonti- ja toteutusprosesseja keskitettyjen, integroitujen verkkomarkkinointiportaalien avulla.

• TotalFlow Print Server

TotalFlow Print Server

Ricoh TotalFlow Print Server auttaa siirtymään saumattomasti offset-painosta digitaalisiin työnkulkuihin, jotka tarjoavat yhden yhtenäisen käyttöliittymän ja vähemmän työvaiheita. Toimintasi muuttuu entistä tehokkaammaksi ja joustavammaksi.

• TotalFlow Batchbuilder

TotalFlow BatchBuilder

Yksinkertaista ja automatisoi pieniä digipainotöitä keskitetyllä hallinnalla, joka helpottaa seurantaa ja hallintaa, kun käsittelet lukuisia pienempiä töitä yhtä aikaa.