Evästekäytäntö

Ricoh hyödyntää evästeitä ja muita tiedonkeruuvälineitä tarjotakseen sinulle paremman käyttökokemuksen tällä sivustolla. Voit katsoa lisätietoja näiden asetusten muuttamisesta ja tutustua evästeisiin tarkemmin täällä.

PJ X6181N

  • PJ X6181N
  • PJ X6181N

Projektori tarjoaa todella eloisan kuvan, ja sen ohjaaminen on näppärää kaukosäätimen ansiosta. Laitteessa on myös LAN-yhteys, joka mahdollistaa heijastamisen etälaitteista. Ihanteellinen suuriin neuvottelutiloihin.

Drivers & Firmware

Additional Support Options


TarvikkeetPJ X6181N