Pro™ 8220

• Pro 8220

Yksinkertaista toiminta- tai tuotantotapojasi ensiluokkaista suorituskykyä ja nopeutta tarjoavien mustavalkolaitteiden avulla.

Drivers & Firmware

Additional Support Options

TarvikkeetPro™ 8220

Liittyvät ohjelmistot ja sovellukset

• PTI MarcomCentral

MarcomCentral

Software as a service -ratkaisu, joka automatisoi erilaisia markkinointi-, luonti- ja toteutusprosesseja keskitettyjen, integroitujen verkkomarkkinointiportaalien avulla.

• TotalFlow Prep

TotalFlow Prep

Valmis ohjelmisto, jolla voidaan suorittaa nopeasti tärkeitä tehtäviä, kuten työn luonti, sivujärjestyksen määrittäminen ja työn ominaisuuksien ja lukujen määritys.

• TotalFlow Production Manager

TotalFlow Production Manager

Arkkisyöttöisten tuotantotulostustöiden tehokas ajastus ja reititys, manuaalisten tehtävien automatisointi, prosessien luonti ja huoltoa vaativien ongelmien käsittely vähemmällä henkilöstöllä ja ilman pullonkauloja.