Pro™ 8210

• Pro™ 8210

Yksinkertaista toiminta- tai tuotantotapojasi ensiluokkaista suorituskykyä ja nopeutta tarjoavien mustavalkolaitteiden avulla.

Etsitkö

TarvikkeetPro™ 8210

Liittyvät ohjelmistot ja sovellukset

• TotalFlow Prep

TotalFlow Prep

Valmis ohjelmisto, jolla voidaan suorittaa nopeasti tärkeitä tehtäviä, kuten työn luonti, sivujärjestyksen määrittäminen ja työn ominaisuuksien ja lukujen määritys.

• PTI MarcomCentral

MarcomCentral

Software as a service -ratkaisu, joka automatisoi erilaisia markkinointi-, luonti- ja toteutusprosesseja keskitettyjen, integroitujen verkkomarkkinointiportaalien avulla.

• InfoPrint Manager

InfoPrint Manager

Yhtenäistä tulostusympäristösi yhdistämällä Advanced Function Presentation™ -arkkitehtuuri, tietovirtamuunnokset ja tulostuksenhallintatoiminnot yhdeksi ratkaisuksi.