SP C360SNw

Kompaktissa A4-LED-monitoimilaitteessa on tulostus-, kopiointi- ja skannaustoiminnot sekä WiFi vakiona. Se sopii erityisesti pienille tiimeille, jotka tarvitsevat monitoimilaitetta paljon.

Ajurit ja laiteohjelmisto

TarvikkeetSP C360SNw

Liittyvät ohjelmistot ja sovellukset

• @Remote - device management

@Remote

@Remote-tekniikkamme mahdollistaa laitekannan suorituskyvyn optimoinnin ja hiilijalanjäljen pienentämisen keräämällä tarkkoja laitetietoja ja muuntamalla ne käytännössä hyödynnettävään muotoon.

• Document Manager NX

Document Manager NX

Paperiasiakirjat ja kuvatiedostot on helppo muuntaa muokattaviksi tiedostoiksi, joihin voidaan tehdä merkintöjä ja joita voidaan jakaa ja arkistoida.