Device Manager NX Pro

Jopa 5 000 tulostuslaitteen vaivaton hallinta ja ylläpito – tukee Ricohin mallien lisäksi myös kolmansien osapuolten laitteita ja USB-liitäntää käyttäviä laitteita.

Etsitkö

Liittyvät ohjelmistot ja sovellukset

• @Remote - device management

@Remote

@Remote-tekniikkamme mahdollistaa laitekannan suorituskyvyn optimoinnin ja hiilijalanjäljen pienentämisen keräämällä tarkkoja laitetietoja ja muuntamalla ne käytännössä hyödynnettävään muotoon.

• Printer Driver Package NX - device management

Printer Driver Package NX

Jopa 5 000 tulostuslaitteen vaivaton hallinta ja ylläpito – tukee Ricohin mallien lisäksi myös kolmansien osapuolten laitteita ja USB-liitäntää käyttäviä laitteita.

• Device Manager NX Enterprise - device management

Device Manager NX Enterprise

IT-tiimit voivat tehokkaasti hallinnoida rajatonta määrää asiakirjatulostuslaitteita koko kansainvälisessä toiminnassa.