Smart Device Connector

Muodosta nopeasti suora yhteys älylaitteesi ja Ricoh-monitoimilaitteen välille ilmaisella Smart Device Connector -sovelluksella.

Etsitkö

Liittyvät ohjelmistot ja sovellukset

• Smart Device Print & Scan

Ricoh Smart Device Print&Scan

Ricoh Smart Device Print&Scan on iOS- ja Android-mobiililaitteille tarkoitettu ilmainen sovellus, jolla käyttäjät voivat vastaanottaa kuvatiedostoja suoraan skannerilta ja lähettää tulostustöitä Ricoh-monitoimilaitteille ja -tulostimille suoraan älypuhelimesta tai tabletista.