Evästekäytäntö

Ricoh hyödyntää evästeitä ja muita tiedonkeruuvälineitä tarjotakseen sinulle paremman käyttökokemuksen tällä sivustolla. Voit katsoa lisätietoja näiden asetusten muuttamisesta ja tutustua evästeisiin tarkemmin täällä.

FlexRelease Server

Varmista asiakirjatuotantosi tietoturva ja helppous todennuspohjaisella follow me -tulostusteknologialla, jonka avulla tulostustyöt seuraavat niiden tulostajaa – myös haarakonttoreihin.

Etsitkö


Liittyvät ohjelmistot ja sovellukset

  • Enhanced Locked Print NX

    Enhanced Locked Print NX

    Enhanced Locked Print NX (ELP NX) tuo joustavuutta ja kätevyyttä asiakirjojen tietoturvaan, mikä parantaa tehokkuutta ja pienentää kustannuksia.

  • Card Authentication Package

    Card Authentication Package

    Hallitse pääsyä Ricoh-laitteisiisi näppärällä korttitodennuksella, joka toimii yhdellä pyyhkäisyllä.