Intelligent Barcode & OCR package

Viivakoodiratkaisujen avulla voit käyttää monitoimilaitteita ja lasertulostimia mahdollisimman tehokkaasti, parantaa työnkulkua ja säästää aikaa.

Etsitkö

Liittyvät ohjelmistot ja sovellukset

• Barcode & OCR Font Package (for SAP R/3)

Barcode & OCR Font Package (for SAP R/3)

Paranna asiakirjojen työnkulkua viivakoodeilla ja OCR-fonteilla: täydellisimmät saatavilla olevat ratkaisut.

• Enhanced Locked Print NX

Enhanced Locked Print NX

Enhanced Locked Print NX (ELP NX) tuo joustavuutta ja kätevyyttä asiakirjojen tietoturvaan, mikä parantaa tehokkuutta ja pienentää kustannuksia.