InfoPrint® Font Collection käsittää merkistöjä ja Advanced Function Presentation™ -koodisivuja, joiden avulla voidaan tulostaa käyttäen tuttuja fontteja.

Etsitkö

Liittyvät ohjelmistot ja sovellukset

• Digital StoreFront

Digital StoreFront

Räätälöitävä internetpohjainen sivusto ja viestintäalusta kuvastojen esittelyyn ja tulostustöiden hallintaan.

• InfoPrint PPFA

InfoPrint PPFA

Säästä aikaa ja kuluja, kun teet ohjelmistomuutoksia, jotka parantavat AFP™- ja PDS™-tulostimilla tuotettavien materiaalien muotoilua.

• DocPath Suite

DocPath Suite

An array of document solutions to design, define, generate, print, distribute, store and retrieve business-critical documents.

• DirectSmile