Software as a service -ratkaisu, joka automatisoi erilaisia markkinointi-, luonti- ja toteutusprosesseja keskitettyjen, integroitujen verkkomarkkinointiportaalien avulla.

Etsitkö

Liittyvät ohjelmistot ja sovellukset

• Elixir DesignPro Tools

Elixir DesignPro Tools

A suite of tools for the design of high-quality, professional-looking business documents like statements, invoices and utility bills - with no programming knowledge necessary.

• PrintShop Mail Suite

PrintShop Mail Suite

A standalone variable data printing composition tool that optimises the production process by minimising set-up time and maximising printing speed.

• DocPath Suite

DocPath Suite

An array of document solutions to design, define, generate, print, distribute, store and retrieve business-critical documents.

• DirectSmile