Web Enablement -muunto-ohjelmistolla voidaan muuntaa Advanced Function Presentation™ (AFP™) -asiakirjoja ja yksinkertaisia muotoilemattomia asiakirjoja Adobe® Acrobat® PDF -muotoon.

Etsitkö

Liittyvät ohjelmistot ja sovellukset

• Ricoh TotalFlow DocEnhancer

Ricoh TotalFlow DocEnhancer

Arkkisyöttöisten tuotantotulostustöiden tehokas ajastus ja reititys, manuaalisten tehtävien automatisointi, prosessien luonti ja huoltoa vaativien ongelmien käsittely vähemmällä henkilöstöllä ja ilman pullonkauloja.

• Fiery Central

Fiery Central

Tehokas PDF-pohjainen tuotantotyönkulkuratkaisu, joka automatisoi toistuvat tehtävät, räätälöi työnkuluja ja reitittää työt älykkäästi tulostettaviksi.

• InfoPrint Manager

InfoPrint Manager

Yhtenäistä tulostusympäristösi yhdistämällä Advanced Function Presentation™ -arkkitehtuuri, tietovirtamuunnokset ja tulostuksenhallintatoiminnot yhdeksi ratkaisuksi.