Yksinkertaista ja automatisoi pieniä digipainotöitä keskitetyllä hallinnalla, joka helpottaa seurantaa ja hallintaa, kun käsittelet lukuisia pienempiä töitä yhtä aikaa.

Etsitkö

Liittyvät ohjelmistot ja sovellukset

• TotalFlow Prep

TotalFlow Prep

Valmis ohjelmisto, jolla voidaan suorittaa nopeasti tärkeitä tehtäviä, kuten työn luonti, sivujärjestyksen määrittäminen ja työn ominaisuuksien ja lukujen määritys.

• Ricoh TotalFlow DocEnhancer

Ricoh TotalFlow DocEnhancer

Arkkisyöttöisten tuotantotulostustöiden tehokas ajastus ja reititys, manuaalisten tehtävien automatisointi, prosessien luonti ja huoltoa vaativien ongelmien käsittely vähemmällä henkilöstöllä ja ilman pullonkauloja.

• TotalFlow PrintCopy Tool

TotalFlow PrintCopy Tool

TotalFlow Print Tool helps you efficiently print large quantities of drawings and documents, while Copy Tool links wide-format multifunction printers with a colour plotter for colour copying.

• TotalFlow Path

TotalFlow Path

TotalFlow Path on ohjelmistoratkaisu, joka yhdistää tuotantotulostusympäristöt. Se on edullinen ja yksinkertainen tapa saada sovellukset kommunikoimaan keskenään.