EtusivuTakaisin valikkoon
Yleiskatsaus

Johda työn muutosta

Teknologia muuttaa tapaamme työskennellä. Me Ricohilla varmistamme, että muutos on myönteinen tiimillesi ja yrityksellesi. Ohjaamme sinut digimatkasi jokaisen vaiheen läpi ja varmistamme saumattoman siirtymisen täysin digitaaliseen työtilaan.
Tutustu kaikkiin liiketoimintaratkaisuihimme
Ricohin yritysratkaisut
Digitaalinen työtila

Pääsy kaikkialla

Hybridi- ja on-the-go-kokoonpanot muokkaavat tulevaisuuttamme. Meillä on kokonaisvaltainen lähestymistapa digitaalisten työtilojesi suunnitteluun, integrointiin ja tukemiseen. Samalla edistämme työntekijöiden sitoutumista ja autamme sinua saavuttamaan uusia tavoitteita.
Tutustu kaikkiin digitaalisiin työtilaratkaisuihimme
Liiketoimintaprosessien hallinta

Synkronoitu menestykseen

Manuaalisten tehtävien ei enää tarvitse pidätellä henkilökuntaa. Optimoimme liiketoimintaprosessisi, jotta henkilöstösi pystyy tekemään enemmän. Tarjoamme teknologiaa, asiantuntemusta ja tukea prosessien sujuvoittamiseen ja yksinkertaistamiseen koko organisaatiossasi
Tutustu kaikkiin liiketoimintaratkaisuihimme
Pilvi ja infrastruktuuri

Kovaa ja korkealta

Pilven täyden arvon hyödyntäminen vaatii oikean roadmapin ja tiimin sen toteuttamiseen. Tarjoamme pilviratkaisuja ja asiantuntemusta, jotka tekevät yrityksesi toiminnasta ketterämpää, kustannustehokkaampaa ja turvallisempaa samalla kun panostamme seuraavan sukupolven innovaatioihin.
Tutustu kaikkiin pilvi- ja infrastruktuuriratkaisuihimme
Kyberturvallisuus

Ei enää riskialtista liiketoimintaa

Internet-yhteensopivat laitteet luovat uusia mahdollisuuksia kyberhyökkäyksille ja muille haavoittuvuuksille. Autamme sinua puolustautumaan kyberrikollisuutta vastaan älykkäillä kyberturvallisuuspalveluilla ja -ratkaisuilla, jotka suojaavat ydinliiketoimintaasi.
Tutustu kaikkiin kyberturvallisuusratkaisuihimme
Digitaalinen kokemus

Kokemuksen uusi taso

Erinomainen asiakaskokemus alkaa erinomaisesta työntekijäkokemuksesta. Asiantunteva datatieteiden ja kehittäjien tiimimme auttaa sinua ylittämään asiakkaiden odotukset kaikissa kosketuspisteissä. Suunnittelemme, rakennamme, toteutamme ja huollamme ratkaisuja, jotka antavat työntekijöillesi kaiken mitä he tarvitsevat tehdäkseen asiakkaisiin tehokkaan ja kestävän vaikutuksen.
Digitaalisen kokemuksen parantaminen
Graafinen viestintä

Varmista loistava tulevaisuus

Tulostuksen mahdollisuudet ovat rajattomat. Me Ricohilla autamme sinua kehittämään liiketoimintaasi, lisäämään digitaalisia toimintoja ja toimimaan vastuullisesti. Tarjoamme laitteisto-, ohjelmisto- ja palveluratkaisuja, jotka tuovat ammattitulostukseen täysin uusia mahdollisuuksia.
Tutustu kaikkiin graafisen viestinnän ratkaisuihimme
Graafinen viestintä
Toimistotuotteet ja ohjelmistot

Luokkansa parasta laatua

Ricoh tunnetaan hyvin korkealaatuisista tulostimista, digitaalisista monistuskoneista ja monitoimitulostimista/skannereista/kopiokoneista. Voit valita malleista ja ominaisuuksista mm. nopeuden, koon ja ominaisuuksien perusteella ne, jotka sopivat parhaiten työryhmällesi, toimistollesi tai luokkahuoneeseesi.
Kaikki toimistotuotteemme ja ohjelmistomme
Yleiskatsaus

Kaikki resurssit yhdestä paikasta

Kaikki tarvitsemasi tuote- ja palvelutuki yhdessä paikassa. Tarjoamme tukea, neuvoja ja ratkaisuja yrityksesi toimintaan.
Pysy ajan tasalla
News and events from Ricoh
Yritys

Keitä olemme ja mitä teemme

Ricohilla me pyrimme aina kuuntelemaan asiakkaitamme ja tarjoamaan innovatiivisia ratkaisuja, tuotteita ja palveluita, jotka vastaavat liiketoimintatavoitteitasi. Pyrimme myös luomaan lisäarvoa palveluillesi ja tuotteillesi. Sopeudumme helposti muuttuviin liiketoimintaympäristöihin.
Lisätietoja Ricohista
Yleiskatsaus

Haluamme kuulla sinusta

Jos haluat tietää lisää ratkaisujemme kustannuksista tai tuotteistamme, tarvitset apua tilisi hallinnassa tai tuotteidemme käytössä tai sinulla on muita tukikysymyksiä, ota yhteyttä. Tiimimme on valmiina auttamaan.
Ota yhteyttä
Asiakkaiden ja työntekijöiden sitouttaminen
Yleiskatsaus

Auttaa pysymään askeleen edellä

Tutustu viimeisimpiin ajatuksiimme siitä, mikä on tärkeintä nykyisissä liiketoimintaratkaisuissa.
Tutustu uusimpiin oivalluksiimme
Ricoh Insights - Overview

RICOH Interactive Whiteboard Add-on Service for Office 365

RICOHin interaktiivisen valkotaulun lisäpalvelu Office 365 -ohjelmistolle tekee kokouksista helpompia toteuttaa ja kiinnostavampia Kytke Ricohin interaktiivinen valkotaulu päälle ja kirjaudu Microsoft Office 365:en pyyhkäisemällä nimilapullasi/kortillasi. Tietokoneeseen ei tarvitse kytkeytyä ollenkaan. Kun Ricohin interaktiivinen valkotaulu on kytketty turvallisesti Outlook-kalenteriin ja OneDrive-kansioon, kokoukset on helppo aloittaa ja esittää sisältöä ja tehdä siihen merkintöjä ja asiakirjoja ja kokousmuistiinpanoja on helppo jakaa.


Tärkeimmät ominaisuudet ja edut

RICOHin interaktiivisen valkotaulun lisäpalvelu Office 365 -ohjelmistolle tekee kokouksista helppoja Tarvitset vain pääsyn Ricohin interaktiiviseen valkotauluun ja meidän turvalliseen, kortilla toimivaan Office 365 -liitäntäämme. Voit aloittaa kokoukset suoraan Outlook-kalenteristasi, ja uusin sisältö on helppo hakea ja jakaa OneDrive-kansiostasi avaamalla PowerPoint-, Excel- tai Word-tiedosto. Esityksiin voi tehdä merkintöjä lennosta, jos kokous keskeytyy, voit tallentaa sisällön OneDrive-kansioosi ja jakaa sen sujuvasti kokouksen osallistujille.  

 • Helpota kokousten järjestämistä ja tee niistä kiinnostavampia 
 • Pilvipohjainen Office 365 -yhteistyö interaktiivisille näytöille 
 • Helppo ja turvallinen autentikointi nimilappua/korttia pyyhkäisemällä 
 • Tervetuloa-näkymä sisältää ystävälliset, kustomoitavat ohjeet 
 • Käynnistä kokoukset suoraan Outlook-kalenteristasi 
 • Hae uusimmat tiedostot suoraan OneDrive-kansiostasi 
 • Tee merkintöjä ja tallenna ja jaa sisältöä kokouksen osallistujien kanssa.

Liittyvät tuotteet

 • D3210 / D3210BK

  D3210 / D3210BK

  Sopii pienempiin kokoustiloihin. Ricoh Interactive Whiteboard D3210 -älytaulu tarjoaa 180º näytön kierron ja sitä voidaan käyttää interaktiivisena tasona.

 • interaktiivinen valkotaulu D5520

  D5520

  Ricohin interaktiivinen valkotaulu D5520 todella tarkan resoluution tarjoava yhteistyöratkaisu, joka tukee videoneuvotteluita ja taululla näkyvien asiakirjojen merkitsemistä.

 • interaktiivinen valkotaulu D6510

  D6510

  Ricohin interaktiivinen valkotaulu Ricoh D6510 mullistaa tapasi tehdä yhteistyötä. Se tarjoaa muun muassa videoneuvottelua, reaaliaikaista tiedostojen jakamista ja tarkkaa asiakirjojen kommentointia.

 • Interactive whiteboard D7500

  D7500

  Ultra HD -resoluution tarjoava Ricohin interaktiivinen valkotaulu Ricoh D7500 mullistaa työskentelytapasi. Se tarjoaa muun muassa videoneuvottelua, reaaliaikaista tiedostojen jakamista ja tarkkaa asiakirjojen kommentointia.

 • D8600

  D8600

  Ricohin superkokoinen Interactive Whiteboard D8600 -älytaulu on täydellinen työkalu esitysten pitoon suuremmissa kokoustiloissa.