homeback to menu
Yleiskatsaus

Johda työn muutosta

Teknologia muuttaa tapaamme työskennellä. Me Ricohilla varmistamme, että muutos on myönteinen tiimillesi ja yrityksellesi. Ohjaamme sinut digimatkasi jokaisen vaiheen läpi ja varmistamme saumattoman siirtymisen täysin digitaaliseen työtilaan.
Tutustu kaikkiin liiketoimintaratkaisuihimme
Ricohin yritysratkaisut
Digitaalinen työtila

Pääsy kaikkialla

Hybridi- ja on-the-go-kokoonpanot muokkaavat tulevaisuuttamme. Meillä on kokonaisvaltainen lähestymistapa digitaalisten työtilojesi suunnitteluun, integrointiin ja tukemiseen. Samalla edistämme työntekijöiden sitoutumista ja autamme sinua saavuttamaan uusia tavoitteita.
Tutustu kaikkiin digitaalisiin työtilaratkaisuihimme
Liiketoimintaprosessien hallinta

Synkronoitu menestykseen

Manuaalisten tehtävien ei enää tarvitse pidätellä henkilökuntaa. Optimoimme liiketoimintaprosessisi, jotta henkilöstösi pystyy tekemään enemmän. Tarjoamme teknologiaa, asiantuntemusta ja tukea prosessien sujuvoittamiseen ja yksinkertaistamiseen koko organisaatiossasi
Tutustu kaikkiin liiketoimintaratkaisuihimme
Pilvi ja infrastruktuuri

Kovaa ja korkealta

Pilven täyden arvon hyödyntäminen vaatii oikean roadmapin ja tiimin sen toteuttamiseen. Tarjoamme pilviratkaisuja ja asiantuntemusta, jotka tekevät yrityksesi toiminnasta ketterämpää, kustannustehokkaampaa ja turvallisempaa samalla kun panostamme seuraavan sukupolven innovaatioihin.
Tutustu kaikkiin pilvi- ja infrastruktuuriratkaisuihimme
Kyberturvallisuus

Ei enää riskialtista liiketoimintaa

Internet-yhteensopivat laitteet luovat uusia mahdollisuuksia kyberhyökkäyksille ja muille haavoittuvuuksille. Autamme sinua puolustautumaan kyberrikollisuutta vastaan älykkäillä kyberturvallisuuspalveluilla ja -ratkaisuilla, jotka suojaavat ydinliiketoimintaasi.
Tutustu kaikkiin kyberturvallisuusratkaisuihimme
Digitaalinen kokemus

Kokemuksen uusi taso

Erinomainen asiakaskokemus alkaa erinomaisesta työntekijäkokemuksesta. Asiantunteva datatieteiden ja kehittäjien tiimimme auttaa sinua ylittämään asiakkaiden odotukset kaikissa kosketuspisteissä. Suunnittelemme, rakennamme, toteutamme ja huollamme ratkaisuja, jotka antavat työntekijöillesi kaiken mitä he tarvitsevat tehdäkseen asiakkaisiin tehokkaan ja kestävän vaikutuksen.
Digitaalisen kokemuksen parantaminen
Toimistotuotteet ja ohjelmistot

Luokkansa parasta laatua

Ricoh tunnetaan hyvin korkealaatuisista tulostimista, digitaalisista monistuskoneista ja monitoimitulostimista/skannereista/kopiokoneista. Voit valita malleista ja ominaisuuksista mm. nopeuden, koon ja ominaisuuksien perusteella ne, jotka sopivat parhaiten työryhmällesi, toimistollesi tai luokkahuoneeseesi.
Kaikki toimistotuotteemme ja ohjelmistomme
Yleiskatsaus

Kaikki resurssit yhdestä paikasta

Kaikki tarvitsemasi tuote- ja palvelutuki yhdessä paikassa. Tarjoamme tukea, neuvoja ja ratkaisuja yrityksesi toimintaan.
Pysy ajan tasalla
News and events from Ricoh
Yritys

Keitä olemme ja mitä teemme

Ricohilla me pyrimme aina kuuntelemaan asiakkaitamme ja tarjoamaan innovatiivisia ratkaisuja, tuotteita ja palveluita, jotka vastaavat liiketoimintatavoitteitasi. Pyrimme myös luomaan lisäarvoa palveluillesi ja tuotteillesi. Sopeudumme helposti muuttuviin liiketoimintaympäristöihin.
Lisätietoja Ricohista
Yleiskatsaus

Haluamme kuulla sinusta

Jos haluat tietää lisää ratkaisujemme kustannuksista tai tuotteistamme, tarvitset apua tilisi hallinnassa tai tuotteidemme käytössä tai sinulla on muita tukikysymyksiä, ota yhteyttä. Tiimimme on valmiina auttamaan.
Ota yhteyttä
Asiakkaiden ja työntekijöiden sitouttaminen
Yleiskatsaus

Auttaa pysymään askeleen edellä

Tutustu viimeisimpiin ajatuksiimme siitä, mikä on tärkeintä nykyisissä liiketoimintaratkaisuissa.
Tutustu uusimpiin oivalluksiimme
Ricoh Insights - Overview

RICC-neuvotteluohjelmisto

RICC-ohjelmisto tekee tapaamisista uudenlaisia - sen keskeisiä elementtejä ovat yhteistyö, osallistuminen, sitoutuminen ja tuottavuus. RICC-ohjelmiston kehitystyö perustuu tutkimukseen, jossa tutkittiin työntekijöiden kokemuksia ennen kokouksia, kokousten aikana ja niiden jälkeen. Tuloksena olevat sovellukset sujuvoittavat prosesseja ja parantavat minkä tahansa neuvottelun ja tapaamisen tuloksia, joten se lisää tuottavuutta ja auttaa loppukäyttäjiä omaksumaan uutta teknologiaa. RICC-ohjelmisto sujuviin tapaamisiin tarjoaa tehokkaita ratkaisuja, jotka säästävät aikaa ja kustannuksia ja joita voidaan käyttää monenlaisissa kokouksissa ja tapaamisissa, erilaisissa neuvottelutiloissa ja erilaisilla tekniikoilla.
Tärkeimmät ominaisuudet ja edut

RICC-ohjelmisto sujuviin tapaamisiin on yksi ohjelmisto, joka kattaa kaikki kokousprosessit ja -tarpeet helpolla ja tehokkaalla tavalla.  
RICC-ohjelmisto sisältää varausratkaisun, ja sen kautta voidaan katsoa verkkokalentereita ja varmistaa työntekijöiden ja neuvotteluhuoneiden saatavuus ja etsiä paras ratkaisu. Aikataulun näkee neuvotteluhuoneen kosketuspaneelista, ja ohjelmistossa on tutkimusmoduuli, jota voidaan käyttää neuvottelun ja tapaamisen jälkeen. 
Kokouksen aikana RICC-ohjelmisto tarjoaa täydellisen interaktiivisen, käyttökokemusta aktivoivan ja parantavan näyttöratkaisun aineiston esittelyyn näytöllä.

VARAUSRATKAISU

  • Älykäs varaustoiminto etsii ihmisiä ja neuvotteluhuoneita ja tarkistaa niissä käytettävissä olevat palvelut ja toiminnot. Tukee Microsoft Outlook -ohjelmistoa
  • Neuvotteluhuoneen oven vieressä olevasta 10 tuuman kosketusnäytöstä näkee varaukset, ja siitä huoneen voi varata myös suoraan
  • Sähköpostitse toimiva tutkimusmoduuli arvioi neuvottelukokemuksen ja valvoo neuvotteluhuoneiden käyttöä
NEUVOTTELUHUONEEN INTERAKTIIVINEN NÄYTTÖRATKAISU
  • Neuvottelua varten luotu tervetuloa-näkymä. Malleihin D5530, D6520, D7510 on saatavana liikkeentunnistus
  • Kaikki Microsoft Windows 10 -sovellusohjelmat tukevat ratkaisua ja ne on helppo ottaa nopeasti käyttöön sovelluskansiosta
  • Sisällön voi näyttää suoraan kannettavasta tietokoneesta tai älypuhelimesta langallisesti, langattomasti ja QR-koodilla
  • Muistiinpanojen tekeminen on helppoa, ja ne muuntuvat tehokkaasti digitaalisiksi. Näytön interaktiivisuutta parantavat verkkoselain, videot, kuvat ja tiedostot
  • Useimpia markkinoilta löytyviä videokokousjärjestelmiä on helppo ottaa käyttöön
  • Ponnahdusikkunassa näkyvä tai puhuva virtuaaliavustaja tukee keskeisiä toimintoja ja takaa neuvottelun onnistumisen