EtusivuTakaisin valikkoon
Yleiskatsaus

Johda työn muutosta

Teknologia muuttaa tapaamme työskennellä. Me Ricohilla varmistamme, että muutos on myönteinen tiimillesi ja yrityksellesi. Ohjaamme sinut digimatkasi jokaisen vaiheen läpi ja varmistamme saumattoman siirtymisen täysin digitaaliseen työtilaan.
Tutustu kaikkiin liiketoimintaratkaisuihimme
Ricohin yritysratkaisut
Digitaalinen työtila

Pääsy kaikkialla

Hybridi- ja on-the-go-kokoonpanot muokkaavat tulevaisuuttamme. Meillä on kokonaisvaltainen lähestymistapa digitaalisten työtilojesi suunnitteluun, integrointiin ja tukemiseen. Samalla edistämme työntekijöiden sitoutumista ja autamme sinua saavuttamaan uusia tavoitteita.
Tutustu kaikkiin digitaalisiin työtilaratkaisuihimme
Liiketoimintaprosessien hallinta

Synkronoitu menestykseen

Manuaalisten tehtävien ei enää tarvitse pidätellä henkilökuntaa. Optimoimme liiketoimintaprosessisi, jotta henkilöstösi pystyy tekemään enemmän. Tarjoamme teknologiaa, asiantuntemusta ja tukea prosessien sujuvoittamiseen ja yksinkertaistamiseen koko organisaatiossasi
Tutustu kaikkiin liiketoimintaratkaisuihimme
Pilvi ja infrastruktuuri

Kovaa ja korkealta

Pilven täyden arvon hyödyntäminen vaatii oikean roadmapin ja tiimin sen toteuttamiseen. Tarjoamme pilviratkaisuja ja asiantuntemusta, jotka tekevät yrityksesi toiminnasta ketterämpää, kustannustehokkaampaa ja turvallisempaa samalla kun panostamme seuraavan sukupolven innovaatioihin.
Tutustu kaikkiin pilvi- ja infrastruktuuriratkaisuihimme
Kyberturvallisuus

Ei enää riskialtista liiketoimintaa

Internet-yhteensopivat laitteet luovat uusia mahdollisuuksia kyberhyökkäyksille ja muille haavoittuvuuksille. Autamme sinua puolustautumaan kyberrikollisuutta vastaan älykkäillä kyberturvallisuuspalveluilla ja -ratkaisuilla, jotka suojaavat ydinliiketoimintaasi.
Tutustu kaikkiin kyberturvallisuusratkaisuihimme
Digitaalinen kokemus

Kokemuksen uusi taso

Erinomainen asiakaskokemus alkaa erinomaisesta työntekijäkokemuksesta. Asiantunteva datatieteiden ja kehittäjien tiimimme auttaa sinua ylittämään asiakkaiden odotukset kaikissa kosketuspisteissä. Suunnittelemme, rakennamme, toteutamme ja huollamme ratkaisuja, jotka antavat työntekijöillesi kaiken mitä he tarvitsevat tehdäkseen asiakkaisiin tehokkaan ja kestävän vaikutuksen.
Digitaalisen kokemuksen parantaminen
Graafinen viestintä

Varmista loistava tulevaisuus

Tulostuksen mahdollisuudet ovat rajattomat. Me Ricohilla autamme sinua kehittämään liiketoimintaasi, lisäämään digitaalisia toimintoja ja toimimaan vastuullisesti. Tarjoamme laitteisto-, ohjelmisto- ja palveluratkaisuja, jotka tuovat ammattitulostukseen täysin uusia mahdollisuuksia.
Tutustu kaikkiin graafisen viestinnän ratkaisuihimme
Toimistotuotteet ja ohjelmistot

Luokkansa parasta laatua

Ricoh tunnetaan hyvin korkealaatuisista tulostimista, digitaalisista monistuskoneista ja monitoimitulostimista/skannereista/kopiokoneista. Voit valita malleista ja ominaisuuksista mm. nopeuden, koon ja ominaisuuksien perusteella ne, jotka sopivat parhaiten työryhmällesi, toimistollesi tai luokkahuoneeseesi.
Kaikki toimistotuotteemme ja ohjelmistomme
Yleiskatsaus

Monipuolinen palvelu- ja tukialusta

Kaikki tarvitsemasi tuote- ja palvelutuki yhdessä paikassa. Tarjoamme tukea, neuvoja ja ratkaisuja yrityksesi toimintaan.
Hanki tukea
AV technology and management
Uutiset

Kaikki resurssit yhdestä paikasta

Kaikki tarvitsemasi tuote- ja palvelutuki yhdessä paikassa. Tarjoamme tukea, neuvoja ja ratkaisuja yrityksesi toimintaan.
Pysy ajan tasalla
News and events from Ricoh
Yritys

Keitä olemme ja mitä teemme

Ricohilla me pyrimme aina kuuntelemaan asiakkaitamme ja tarjoamaan innovatiivisia ratkaisuja, tuotteita ja palveluita, jotka vastaavat liiketoimintatavoitteitasi. Pyrimme myös luomaan lisäarvoa palveluillesi ja tuotteillesi. Sopeudumme helposti muuttuviin liiketoimintaympäristöihin.
Lisätietoja Ricohista
About Ricoh - London Office
Ympäristö, sosiaaliset näkökohdat ja hallinto

Sitoutumisemme kestävän tulevaisuuden rakentamiseen

Ricohilla ESG (Ympäristö, Sosiaalinen & Hyvät käytännöt) on määrittänyt liiketoimintatapamme sen perustamisvuodesta 1936 lähtien. Se on keskeistä toiminnassamme ja koskettaa jokaista osaa organisaatiotamme.
Opi lisää aloitteistamme
Yleiskatsaus

Haluamme kuulla sinusta

Jos haluat tietää lisää ratkaisujemme kustannuksista tai tuotteistamme, tarvitset apua tilisi hallinnassa tai tuotteidemme käytössä tai sinulla on muita tukikysymyksiä, ota yhteyttä. Tiimimme on valmiina auttamaan.
Ota yhteyttä
Asiakkaiden ja työntekijöiden sitouttaminen
Yleiskatsaus

Auttaa pysymään askeleen edellä

Tutustu viimeisimpiin ajatuksiimme siitä, mikä on tärkeintä nykyisissä liiketoimintaratkaisuissa.
Tutustu uusimpiin oivalluksiimme
Ricoh Insights - Overview

RICOH Smart Integration

Prosessien automatisointi on olennaisessa roolissa yrityksesi tulevaisuuden turvaamisessa. Se lisää tuottavuutta ja varmistaa yrityksesi toiminnan jatkuvuuden alati muuttuvissa toimintaympäristöissä. Suunnittele yrityksesi prosessit ja työnkulut uudella tavalla ja tee niistä ketterämpiä, läpinäkyvämpiä ja vähemmän riippuvaisia käytössäsi olevasta työvoimasta. Toteuta keskeisten liiketoimintaprosessien etäkäyttö turvallisesti. Voit antaa työntekijöillesi pääsyn liiketoiminnan kannalta kriittisiin tietoihin milloin tahansa ja mistä tahansa.

Paranna tuottavuutta liittämällä tulostimet ja laitteet suosittuihin pilvipalveluihin ja jaa tärkeitä tietoja välittömästi.


RICOH Smart Integration - Näin se toimii

 • Ricoh Smart Integration - Workflow

  Liitä laitteesi

  RICOH Smart Integration -alusta tarjoaa pilvipohjaisia sovelluksia ja mahdollistaa työnkulkujen integroimisen eri laitteiden välillä. Helppokäyttöiset sovelluksemme yhdistävät Ricohin monitoimitulostimet (MFP), tuotteet ja muut älylaitteet suosittuihin kolmannen osapuolen pilvipalveluihin, jolloin tärkeä tieto on välittömästi saatavilla. 
 • RSI - Integration

  Integroi pilvipalveluun

  Yhdistä Ricoh-laitteesi useisiin ulkoisiin pilvipalveluihin. Sinun ei tarvitsi sitoutua yhteen laitteeseen tai yhteen verkkoon päästäksesi käsiksi tarvitsemiisi tiedostoihin.  Tiimit voivat työskennellä yhdessä missä vain ja jakaa ja tarkastella tiedostoja omilta laitteiltaan. 
 • RSI Improve Workflow - Icons

  Tehosta työnkulkujasi

  Työskentele nopeammin ja kustannustehokkaammin automatisoimalla jokapäiväiset työnkulut. Käsittelet sitten laskuja tai kulurapotteja tai työskentelet saman tiedoston parissa tiimisi kanssa.  Muuta paperitiedosto jaettaviksi ja muokattaviksi digitaalisiksi asiakirjoiksi.


RICOH Smart Integration -tilausvaihtoehdot – ilmainen kokeilu 60 päivän ajan.

RICOH Smart Integration -palvelun käyttöönotto on helppoa ja joustavaa. Tutustu eri tilausvaihtoehtoihin alla, valitse sinulle parhaiten soveltuva vaihtoehto ja tilaa se tarvitsemallesi ajanjaksolle. Tai kokeile ilmaiseksi 60 päivän ajan. Sovellukset aktivoidaan suoraan Ricoh-laitteestasi, joten käyttöönotto käy hetkessä. RICOH Smart Integration on pilvipohjainen ratkaisu eikä sen käyttöönottoon vaadita kalliita asennuksia eikä asennuskäyntejä.

 • Vakiopaketti


  Standard package icons


  • Skannaa ja tulosta suosituista pilvipalvelusovelluksista
  • Edistynyt OCR-skannaus tarkempaa asiakirjojen digitalisointia varten
  • Muunna asiakirjoja MS Office -yhteensopiviin muotoihin


  Aktivoi ilmainen kokeilu


 • Office 365 -paketti


  Office 365 package icons


  • Muunna paperiset asiakirjat digitaalisiksi
  • Skannaa ja tulosta Office 365 -sovelluksista
  • Edistynyt OCR-skannaus tarkempaa asiakirjojen digitointia varten
  • Muunna asiakirjoja MS Office -yhteensopiviin muotoihin

  Aktivoi ilmainen kokeilu


 • DocuWare-pilvipaketti


  Docuware cloud package icons


  • Muunna paperiset asiakirjat digitaalisiksi
  • Skannaa DocuWare-pilveen
  • Edistynyt OCR-skannaus tarkempaa asiakirjojen digitalisointia varten  Aktivoi ilmainen kokeilu


 • Control+ -paketti


  Control+ package


  • Hallitse kustannuksia laite-, osasto- tai käyttäjäkohtaisin työraportein
  • Laitteen hallinta, aktiivisen tilan ja mahdollisten virheiden tarkistus
  • Sovelluksen helppo käyttöönotto, monitoimilaitteen asetusten tekeminen ja käyttäjän rekisteröityminen itse etäyhteydellä
  • Toiminto useiden laitteiden käyttöönottoa varten

  Aktivoi ilmainen kokeilu


 • G Suite -paketti

   
  G Suite package icons


  • Muunna paperiset asiakirjat digitaalisiksi
  • Skannaus Google-pilvipalveluun ja tulostus Google-pilvipalvelusta
  • Skannattujen asiakirjojen lähettäminen Gmail-osoitteesta
  Aktivoi ilmainen kokeilu


Katso Control+ -video

Tutustu Control+ -vaihtoehtoon. Se mahdollistaa raportoinnin, yhteistyön ja laitevirheiden edistyneen etähallinnan.  Katso lyhyt video ja tutustu vaihtoehtoihin Sovellukset ja vaihtoehdot -osiossa.

2019–2020 BLI PaceSetter -palkinto MFP Cloud Ecosystem -areenalla

Ricoh oli tämän kategorian selvä voittaja RICOH Smart Integration -alustan eli älykkään integrointialustan ansiosta. Sen avulla pilvisovellukset toimivat saumattomasti Ricohin uusimmissa monitoimilaitteissa ja muissa IoT-laitteissa.

Lue lisää

BLI PaceSetter award


Ricohin teknologia voi auttaa ratkaisemaan päivittäisiä haasteita toimialasta riippumatta.


Haluatko kuulla lisää RICOHin Älykkäästä integraatiosta?

Ota yhteyttä meihin jo tänään ja kerro tarpeesi. Tehdään yhdessä työpaikastanne toimivampi.

Ota yhteyttä