EtusivuTakaisin valikkoon
Yleiskatsaus

Johda työn muutosta

Teknologia muuttaa tapaamme työskennellä. Me Ricohilla varmistamme, että muutos on myönteinen tiimillesi ja yrityksellesi. Ohjaamme sinut digimatkasi jokaisen vaiheen läpi ja varmistamme saumattoman siirtymisen täysin digitaaliseen työtilaan.
Tutustu kaikkiin liiketoimintaratkaisuihimme
Ricohin yritysratkaisut
Digitaalinen työtila

Pääsy kaikkialla

Hybridi- ja on-the-go-kokoonpanot muokkaavat tulevaisuuttamme. Meillä on kokonaisvaltainen lähestymistapa digitaalisten työtilojesi suunnitteluun, integrointiin ja tukemiseen. Samalla edistämme työntekijöiden sitoutumista ja autamme sinua saavuttamaan uusia tavoitteita.
Tutustu kaikkiin digitaalisiin työtilaratkaisuihimme
Liiketoimintaprosessien hallinta

Synkronoitu menestykseen

Manuaalisten tehtävien ei enää tarvitse pidätellä henkilökuntaa. Optimoimme liiketoimintaprosessisi, jotta henkilöstösi pystyy tekemään enemmän. Tarjoamme teknologiaa, asiantuntemusta ja tukea prosessien sujuvoittamiseen ja yksinkertaistamiseen koko organisaatiossasi
Tutustu kaikkiin liiketoimintaratkaisuihimme
Pilvi ja infrastruktuuri

Kovaa ja korkealta

Pilven täyden arvon hyödyntäminen vaatii oikean roadmapin ja tiimin sen toteuttamiseen. Tarjoamme pilviratkaisuja ja asiantuntemusta, jotka tekevät yrityksesi toiminnasta ketterämpää, kustannustehokkaampaa ja turvallisempaa samalla kun panostamme seuraavan sukupolven innovaatioihin.
Tutustu kaikkiin pilvi- ja infrastruktuuriratkaisuihimme
Kyberturvallisuus

Ei enää riskialtista liiketoimintaa

Internet-yhteensopivat laitteet luovat uusia mahdollisuuksia kyberhyökkäyksille ja muille haavoittuvuuksille. Autamme sinua puolustautumaan kyberrikollisuutta vastaan älykkäillä kyberturvallisuuspalveluilla ja -ratkaisuilla, jotka suojaavat ydinliiketoimintaasi.
Tutustu kaikkiin kyberturvallisuusratkaisuihimme
Digitaalinen kokemus

Kokemuksen uusi taso

Erinomainen asiakaskokemus alkaa erinomaisesta työntekijäkokemuksesta. Asiantunteva datatieteiden ja kehittäjien tiimimme auttaa sinua ylittämään asiakkaiden odotukset kaikissa kosketuspisteissä. Suunnittelemme, rakennamme, toteutamme ja huollamme ratkaisuja, jotka antavat työntekijöillesi kaiken mitä he tarvitsevat tehdäkseen asiakkaisiin tehokkaan ja kestävän vaikutuksen.
Digitaalisen kokemuksen parantaminen
Graafinen viestintä

Varmista loistava tulevaisuus

Tulostuksen mahdollisuudet ovat rajattomat. Me Ricohilla autamme sinua kehittämään liiketoimintaasi, lisäämään digitaalisia toimintoja ja toimimaan vastuullisesti. Tarjoamme laitteisto-, ohjelmisto- ja palveluratkaisuja, jotka tuovat ammattitulostukseen täysin uusia mahdollisuuksia.
Tutustu kaikkiin graafisen viestinnän ratkaisuihimme
Toimistotuotteet ja ohjelmistot

Luokkansa parasta laatua

Ricoh tunnetaan hyvin korkealaatuisista tulostimista, digitaalisista monistuskoneista ja monitoimitulostimista/skannereista/kopiokoneista. Voit valita malleista ja ominaisuuksista mm. nopeuden, koon ja ominaisuuksien perusteella ne, jotka sopivat parhaiten työryhmällesi, toimistollesi tai luokkahuoneeseesi.
Kaikki toimistotuotteemme ja ohjelmistomme
Yleiskatsaus

Monipuolinen palvelu- ja tukialusta

Kaikki tarvitsemasi tuote- ja palvelutuki yhdessä paikassa. Tarjoamme tukea, neuvoja ja ratkaisuja yrityksesi toimintaan.
Hanki tukea
AV technology and management
Uutiset

Kaikki resurssit yhdestä paikasta

Kaikki tarvitsemasi tuote- ja palvelutuki yhdessä paikassa. Tarjoamme tukea, neuvoja ja ratkaisuja yrityksesi toimintaan.
Pysy ajan tasalla
News and events from Ricoh
Yritys

Keitä olemme ja mitä teemme

Ricohilla me pyrimme aina kuuntelemaan asiakkaitamme ja tarjoamaan innovatiivisia ratkaisuja, tuotteita ja palveluita, jotka vastaavat liiketoimintatavoitteitasi. Pyrimme myös luomaan lisäarvoa palveluillesi ja tuotteillesi. Sopeudumme helposti muuttuviin liiketoimintaympäristöihin.
Lisätietoja Ricohista
Yleiskatsaus

Haluamme kuulla sinusta

Jos haluat tietää lisää ratkaisujemme kustannuksista tai tuotteistamme, tarvitset apua tilisi hallinnassa tai tuotteidemme käytössä tai sinulla on muita tukikysymyksiä, ota yhteyttä. Tiimimme on valmiina auttamaan.
Ota yhteyttä
Asiakkaiden ja työntekijöiden sitouttaminen
Yleiskatsaus

Auttaa pysymään askeleen edellä

Tutustu viimeisimpiin ajatuksiimme siitä, mikä on tärkeintä nykyisissä liiketoimintaratkaisuissa.
Tutustu uusimpiin oivalluksiimme
Ricoh Insights - Overview

DocuWare - Sähköisten dokumenttien hallinnointiin ja liiketoiminnan prosessien ja työnkulun automatisointiin.

Docuware - image - capture and organiseDocuware - image - Process documents and manage workflowsDocuware - image - Access and view content for decision making
Informaation keräys ja organisointiDokumenttien prosessointi ja työnkulkujen hallintaSisällön tarkastelu päätösten tekemistä varten

DocuWare-ohjelmistossa pystyy tallentamaan dokumentit paikallisesti tai pilveen, jolloin ne ovat käytettävissä missä ja milloin tahansa.

Tärkeimmät ominaisuudet ja edut

DocuWare-ohjelmiston etuja

 • Dokumenttien käsittelyn automatisointi nopeuttaa ja tehostaa bisnesprosesseja
 • Dokumenttien turvallinen, valvottu ja kirjattu käyttö tekee työkuluista näkyviä.
 • Paperidokumenttien digitointi vähentää arkistointikustannuksia ja arkistokaappien ja ulkoistettujen arkistointipalvelujen tarvetta.
 • Tehokkaiden haku- ja näyttötoimintojen ansiosta tiedot ovat käytettävissä nopeasti silloin kun niitä tarvitaan.
 • Sähköposti-ilmoitukset muistuttavat toimenpiteitä odottavista asioista.
 • Mobiilisovellukset ja verkossa toimivat asiakasohjelmat voivat kytkeytyä järjestelmään mistä tahansa niin, että luvan haltijat pääsevät tietoihin käsiksi työpaikoiltaan, kotoaan tai myyntimatkoiltaan.
 • Helppo käyttää
 • DocuWare-järjestelmä toimii hyvin tuttujen sovellusohjelmien kanssa ja suoraan Ricoh -monitoimilaitteista

DocuWare-ratkaisut kaikenkokoisille organisaatioille

 • DocuWare-ratkaisut mahdollistavat dokumenttien automaattisen kulun ja suojaavat tietoja ja dokumentteja niin, että ne arkistoidaan turvallisesti ja keskitetysti.
 • Tehtävälistojen, sähköposti-ilmoitusten ja muistutusten avulla prosessit etenevät tehokkaasti.
 • Tarvittavat dokumentit löytyvät yhdellä haulla olipa niiden alkuperäinen lähde mikä tahansa: ne on voitu luoda tietokoneella, ne voivat olla peräisin sähköpostista tai ne voivat olla Microsoft Office -dokumentteja tai skannattuja paperidokumentteja
 • Dokumenttien käytön seurannan ja kirjaamisen ansiosta jokainen pysyy koko ajan ajan tasalla.
 • Helposti ylläpidettävät rekisterit säilytysaikojen valvomiseksi ja niistä raportoimiseksi.
 • Saatavana paikallisesti tai pilvessä

SÄHKE2 sertifiointi

DocuWaren versio 7.9 sisältää SÄHKE2-vaatimusten (Säilytysjärjestelmää koskevat vaatimukset 22.6.2022) mukaiset ominaisuudet. Versio 7.9 on tuotettu ja sitä ylläpidetään SÄHKE2-sertifiointivaatimusten mukaisesti.

Lisätietoja

 • Kirjanpito-osasto

  Automatisoi laskujen hyväksyntä, kolminkertainen kohdistus ja muut kirjanpitoprosessit, seuraa ostoja ja verifioi ne, luo nopeasti karhukirjeet saatavien nopeuttamiseksi ja valmistaudu tilintarkastuksiin ilman stressiä.

 • Henkilöstöhallinto

  Virtaviivaista haastatteluprosessi reitittämällä paperidokumentit, tallenna tiedot määräysten mukaisesti ja säästä aikaa siten että työntekijät hoitavat itse palkkatositteet, lomakkeet jne.

 • Myynti

  Pidä asiakkaiden tarjouspyynnöt ja myyntihistoria välittömästi käsillä. Tehtävälistojen avulla johdon on helppo seurata edistymistä.

 • IT

  Turvallinen ja helppo rekisterien hallinta, mukaan lukien säilytysajat ja keinot palauttaa tiedot vikatilanteiden jälkeen.

 • Julkinen hallinto

  Niin paikallisten kuin alueellistenkin viranomaisten rekisterit on helppo jakaa sähköisinä dokumentteina, mikä säästää aikaa ja rahaa.

 • Opetus

  Opiskelijoita koskevat tiedot, raha-asiat mukaan lukien, voidaan tallentaa määräysten mukaisesti ja luovuttaa valtuudet omaaville käyttäjille.

 • Teollisuus

  Selkeästi dokumentoidut työnkulut ja materiaaliluettelot pitävät tuotannon budjetin puitteissa ja aikataulussa.