EtusivuTakaisin valikkoon
Yleiskatsaus

Johda työn muutosta

Teknologia muuttaa tapaamme työskennellä. Me Ricohilla varmistamme, että muutos on myönteinen tiimillesi ja yrityksellesi. Ohjaamme sinut digimatkasi jokaisen vaiheen läpi ja varmistamme saumattoman siirtymisen täysin digitaaliseen työtilaan.
Tutustu kaikkiin liiketoimintaratkaisuihimme
Ricohin yritysratkaisut
Digitaalinen työtila

Pääsy kaikkialla

Hybridi- ja on-the-go-kokoonpanot muokkaavat tulevaisuuttamme. Meillä on kokonaisvaltainen lähestymistapa digitaalisten työtilojesi suunnitteluun, integrointiin ja tukemiseen. Samalla edistämme työntekijöiden sitoutumista ja autamme sinua saavuttamaan uusia tavoitteita.
Tutustu kaikkiin digitaalisiin työtilaratkaisuihimme
Liiketoimintaprosessien hallinta

Synkronoitu menestykseen

Manuaalisten tehtävien ei enää tarvitse pidätellä henkilökuntaa. Optimoimme liiketoimintaprosessisi, jotta henkilöstösi pystyy tekemään enemmän. Tarjoamme teknologiaa, asiantuntemusta ja tukea prosessien sujuvoittamiseen ja yksinkertaistamiseen koko organisaatiossasi
Tutustu kaikkiin liiketoimintaratkaisuihimme
Pilvi ja infrastruktuuri

Kovaa ja korkealta

Pilven täyden arvon hyödyntäminen vaatii oikean roadmapin ja tiimin sen toteuttamiseen. Tarjoamme pilviratkaisuja ja asiantuntemusta, jotka tekevät yrityksesi toiminnasta ketterämpää, kustannustehokkaampaa ja turvallisempaa samalla kun panostamme seuraavan sukupolven innovaatioihin.
Tutustu kaikkiin pilvi- ja infrastruktuuriratkaisuihimme
Kyberturvallisuus

Ei enää riskialtista liiketoimintaa

Internet-yhteensopivat laitteet luovat uusia mahdollisuuksia kyberhyökkäyksille ja muille haavoittuvuuksille. Autamme sinua puolustautumaan kyberrikollisuutta vastaan älykkäillä kyberturvallisuuspalveluilla ja -ratkaisuilla, jotka suojaavat ydinliiketoimintaasi.
Tutustu kaikkiin kyberturvallisuusratkaisuihimme
Digitaalinen kokemus

Kokemuksen uusi taso

Erinomainen asiakaskokemus alkaa erinomaisesta työntekijäkokemuksesta. Asiantunteva datatieteiden ja kehittäjien tiimimme auttaa sinua ylittämään asiakkaiden odotukset kaikissa kosketuspisteissä. Suunnittelemme, rakennamme, toteutamme ja huollamme ratkaisuja, jotka antavat työntekijöillesi kaiken mitä he tarvitsevat tehdäkseen asiakkaisiin tehokkaan ja kestävän vaikutuksen.
Digitaalisen kokemuksen parantaminen
Graafinen viestintä

Varmista loistava tulevaisuus

Tulostuksen mahdollisuudet ovat rajattomat. Me Ricohilla autamme sinua kehittämään liiketoimintaasi, lisäämään digitaalisia toimintoja ja toimimaan vastuullisesti. Tarjoamme laitteisto-, ohjelmisto- ja palveluratkaisuja, jotka tuovat ammattitulostukseen täysin uusia mahdollisuuksia.
Tutustu kaikkiin graafisen viestinnän ratkaisuihimme
Toimistotuotteet ja ohjelmistot

Luokkansa parasta laatua

Ricoh tunnetaan hyvin korkealaatuisista tulostimista, digitaalisista monistuskoneista ja monitoimitulostimista/skannereista/kopiokoneista. Voit valita malleista ja ominaisuuksista mm. nopeuden, koon ja ominaisuuksien perusteella ne, jotka sopivat parhaiten työryhmällesi, toimistollesi tai luokkahuoneeseesi.
Kaikki toimistotuotteemme ja ohjelmistomme
Yleiskatsaus

Monipuolinen palvelu- ja tukialusta

Kaikki tarvitsemasi tuote- ja palvelutuki yhdessä paikassa. Tarjoamme tukea, neuvoja ja ratkaisuja yrityksesi toimintaan.
Hanki tukea
AV technology and management
Uutiset

Kaikki resurssit yhdestä paikasta

Kaikki tarvitsemasi tuote- ja palvelutuki yhdessä paikassa. Tarjoamme tukea, neuvoja ja ratkaisuja yrityksesi toimintaan.
Pysy ajan tasalla
News and events from Ricoh
Yritys

Keitä olemme ja mitä teemme

Ricohilla me pyrimme aina kuuntelemaan asiakkaitamme ja tarjoamaan innovatiivisia ratkaisuja, tuotteita ja palveluita, jotka vastaavat liiketoimintatavoitteitasi. Pyrimme myös luomaan lisäarvoa palveluillesi ja tuotteillesi. Sopeudumme helposti muuttuviin liiketoimintaympäristöihin.
Lisätietoja Ricohista
Yleiskatsaus

Haluamme kuulla sinusta

Jos haluat tietää lisää ratkaisujemme kustannuksista tai tuotteistamme, tarvitset apua tilisi hallinnassa tai tuotteidemme käytössä tai sinulla on muita tukikysymyksiä, ota yhteyttä. Tiimimme on valmiina auttamaan.
Ota yhteyttä
Asiakkaiden ja työntekijöiden sitouttaminen
Yleiskatsaus

Auttaa pysymään askeleen edellä

Tutustu viimeisimpiin ajatuksiimme siitä, mikä on tärkeintä nykyisissä liiketoimintaratkaisuissa.
Tutustu uusimpiin oivalluksiimme
Ricoh Insights - Overview

Smart Device Connector

Ricohin ilmainen Smart Device Connector -sovellus tarjoaa helpon ja nopean tavan tulostaa asiakirjoja ja skannata kuvia älylaitteellesi. Sovellus toimii Applen laitteilla ja NFC:tä tukevilla Android-laitteilla.

Kun olet asentanut sovelluksen älylaitteeseesi, voit muodostaa suoran langattoman yhteyden älypuhelimen ja yhteensopivan monitoimilaitteen välille rekisteröimättä laitettasi organisaation verkkoon. 

Jos käytät Apple-laitetta, voit muodostaa suoran langattoman yhteyden skannaamalla tulostimessa olevan QR-koodin. NFC-teknologiaa tukevilla Android-laitteilla suora yhteys luodaan pyyhkäisemällä.

Voit tehdä älypuhelimella monia tehtäviä, kuten lähettää asiakirjoja tulostettavaksi, skannata tiedostoja suoraan älylaitteeseen tai sähköpostiin ja lähettää fakseja monitoimilaitteen kautta.
 
Voit myös hyödyntää älylaitteesi osoitekirjaa ja lähettää kopioita asiakirjoista ja fakseista suoraan yhteyshenkilöillesi.

 • Ilmainen sovellus Apple- ja Android-laitteille
 • Älylaitetta ei tarvitse rekisteröidä organisaation verkkoon – voit luoda Smart Device Connector -sovelluksella suoran yhteyden tulostimeen
 • Tulosta, skannaa ja jaa asiakirjoja helposti sovelluksen intuitiivisen käyttöliittymän avulla
 • Nopeuta asiakirjojen jakamista lähettämällä ne sähköpostilla älylaitteesi osoitekirjan henkilöille
Tärkeimmät ominaisuudet ja edut

 • Ilmainen sovellus Applen laitteille ja NFC:tä tukeville Android-laitteille
 • Luo suora langaton yhteys älylaitteesi ja yhteensopivan monitoimilaitteen välille joko skannaamalla QR-koodi tai pyyhkäisemällä NFC:tä tukevalla laitteella
 • Voit tulostaa älylaitteellasi rekisteröimättä sitä organisaation verkkoon
 • Voit lähettää helposti asiakirjoja tulostettavaksi, vastaanottaa ja jakaa skannattuja tiedostoja tai lähettää fakseja Ricohin Smart Connector -sovelluksen intuitiivisen käyttöliittymän ansiosta
 • Voit nopeuttaa asiakirjojen kopioiden jakamista lähettämällä ne suoraan älylaitteesi osoitekirjan yhteyshenkilöille

Liittyvät ohjelmistot ja sovellukset

 • Smart Device Print & Scan

  Ricoh Smart Device Print&Scan

  Ricoh Smart Device Print&Scan on iOS- ja Android-mobiililaitteille tarkoitettu ilmainen sovellus, jolla käyttäjät voivat vastaanottaa kuvatiedostoja suoraan skannerilta ja lähettää tulostustöitä Ricoh-monitoimilaitteille ja -tulostimille suoraan älypuhelimesta tai tabletista.