EtusivuTakaisin valikkoon
Yleiskatsaus

Johda työn muutosta

Teknologia muuttaa tapaamme työskennellä. Me Ricohilla varmistamme, että muutos on myönteinen tiimillesi ja yrityksellesi. Ohjaamme sinut digimatkasi jokaisen vaiheen läpi ja varmistamme saumattoman siirtymisen täysin digitaaliseen työtilaan.
Tutustu kaikkiin liiketoimintaratkaisuihimme
Ricohin yritysratkaisut
Digitaalinen työtila

Pääsy kaikkialla

Hybridi- ja on-the-go-kokoonpanot muokkaavat tulevaisuuttamme. Meillä on kokonaisvaltainen lähestymistapa digitaalisten työtilojesi suunnitteluun, integrointiin ja tukemiseen. Samalla edistämme työntekijöiden sitoutumista ja autamme sinua saavuttamaan uusia tavoitteita.
Tutustu kaikkiin digitaalisiin työtilaratkaisuihimme
Liiketoimintaprosessien hallinta

Synkronoitu menestykseen

Manuaalisten tehtävien ei enää tarvitse pidätellä henkilökuntaa. Optimoimme liiketoimintaprosessisi, jotta henkilöstösi pystyy tekemään enemmän. Tarjoamme teknologiaa, asiantuntemusta ja tukea prosessien sujuvoittamiseen ja yksinkertaistamiseen koko organisaatiossasi
Tutustu kaikkiin liiketoimintaratkaisuihimme
Pilvi ja infrastruktuuri

Kovaa ja korkealta

Pilven täyden arvon hyödyntäminen vaatii oikean roadmapin ja tiimin sen toteuttamiseen. Tarjoamme pilviratkaisuja ja asiantuntemusta, jotka tekevät yrityksesi toiminnasta ketterämpää, kustannustehokkaampaa ja turvallisempaa samalla kun panostamme seuraavan sukupolven innovaatioihin.
Tutustu kaikkiin pilvi- ja infrastruktuuriratkaisuihimme
Kyberturvallisuus

Ei enää riskialtista liiketoimintaa

Internet-yhteensopivat laitteet luovat uusia mahdollisuuksia kyberhyökkäyksille ja muille haavoittuvuuksille. Autamme sinua puolustautumaan kyberrikollisuutta vastaan älykkäillä kyberturvallisuuspalveluilla ja -ratkaisuilla, jotka suojaavat ydinliiketoimintaasi.
Tutustu kaikkiin kyberturvallisuusratkaisuihimme
Digitaalinen kokemus

Kokemuksen uusi taso

Erinomainen asiakaskokemus alkaa erinomaisesta työntekijäkokemuksesta. Asiantunteva datatieteiden ja kehittäjien tiimimme auttaa sinua ylittämään asiakkaiden odotukset kaikissa kosketuspisteissä. Suunnittelemme, rakennamme, toteutamme ja huollamme ratkaisuja, jotka antavat työntekijöillesi kaiken mitä he tarvitsevat tehdäkseen asiakkaisiin tehokkaan ja kestävän vaikutuksen.
Digitaalisen kokemuksen parantaminen
Graafinen viestintä

Varmista loistava tulevaisuus

Tulostuksen mahdollisuudet ovat rajattomat. Me Ricohilla autamme sinua kehittämään liiketoimintaasi, lisäämään digitaalisia toimintoja ja toimimaan vastuullisesti. Tarjoamme laitteisto-, ohjelmisto- ja palveluratkaisuja, jotka tuovat ammattitulostukseen täysin uusia mahdollisuuksia.
Tutustu kaikkiin graafisen viestinnän ratkaisuihimme
Toimistotuotteet ja ohjelmistot

Luokkansa parasta laatua

Ricoh tunnetaan hyvin korkealaatuisista tulostimista, digitaalisista monistuskoneista ja monitoimitulostimista/skannereista/kopiokoneista. Voit valita malleista ja ominaisuuksista mm. nopeuden, koon ja ominaisuuksien perusteella ne, jotka sopivat parhaiten työryhmällesi, toimistollesi tai luokkahuoneeseesi.
Kaikki toimistotuotteemme ja ohjelmistomme
Yleiskatsaus

Monipuolinen palvelu- ja tukialusta

Kaikki tarvitsemasi tuote- ja palvelutuki yhdessä paikassa. Tarjoamme tukea, neuvoja ja ratkaisuja yrityksesi toimintaan.
Hanki tukea
AV technology and management
Uutiset

Kaikki resurssit yhdestä paikasta

Kaikki tarvitsemasi tuote- ja palvelutuki yhdessä paikassa. Tarjoamme tukea, neuvoja ja ratkaisuja yrityksesi toimintaan.
Pysy ajan tasalla
News and events from Ricoh
Yritys

Keitä olemme ja mitä teemme

Ricohilla me pyrimme aina kuuntelemaan asiakkaitamme ja tarjoamaan innovatiivisia ratkaisuja, tuotteita ja palveluita, jotka vastaavat liiketoimintatavoitteitasi. Pyrimme myös luomaan lisäarvoa palveluillesi ja tuotteillesi. Sopeudumme helposti muuttuviin liiketoimintaympäristöihin.
Lisätietoja Ricohista
About Ricoh - London Office
Ympäristö, sosiaaliset näkökohdat ja hallinto

Sitoutumisemme kestävän tulevaisuuden rakentamiseen

Ricohilla ESG (Ympäristö, Sosiaalinen & Hyvät käytännöt) on määrittänyt liiketoimintatapamme sen perustamisvuodesta 1936 lähtien. Se on keskeistä toiminnassamme ja koskettaa jokaista osaa organisaatiotamme.
Opi lisää aloitteistamme
Yleiskatsaus

Haluamme kuulla sinusta

Jos haluat tietää lisää ratkaisujemme kustannuksista tai tuotteistamme, tarvitset apua tilisi hallinnassa tai tuotteidemme käytössä tai sinulla on muita tukikysymyksiä, ota yhteyttä. Tiimimme on valmiina auttamaan.
Ota yhteyttä
Asiakkaiden ja työntekijöiden sitouttaminen
Yleiskatsaus

Auttaa pysymään askeleen edellä

Tutustu viimeisimpiin ajatuksiimme siitä, mikä on tärkeintä nykyisissä liiketoimintaratkaisuissa.
Tutustu uusimpiin oivalluksiimme
Ricoh Insights - Overview

RICOH Print Management Cloud

Kattava hybriditulostusalustamme tarjoaa seuraavat edut.

Palvelimeton tulostus
Säästöä ja selkeyttä perinteisiin tulostusjärjestelmiin verrattuna. RICOH Print Management Cloud vähentää IT-osaston kuormitusta, poistaa tulostuspalvelimien tarpeen, on keskitetysti hallittu ja ratkaisee yleisimmät IT-käyttäjätuen tukipyynnöt.

Yksi tulostusohjain
RICOH Print Management Cloud tarjoaa yhden tulostusohjaimen, joka sisältää täydelliset viimeistelymahdollisuudet kaikille monitoimilaitteille. Sen ansiosta kuka tahansa voi tulostaa millä tahansa laitteella. Työntekijät voivat työskennellä entistä tehokkaammin ja tuen ja huollon tarve vähenee. 

Ratkaisu riippumatta pilvipalvelusta 
RICOH Print Management Cloud on saatavilla Software as a Service -sopimuksella tai se voidaan asentaa yksityiseen pilvipalveluun.  

Automatisoitu hallinnointi 
Nauti sujuvasta tulostamisesta, loppukäyttäjän tarpeiden täyttämisestä ja laitteiden huollon helppoudesta. Ei tarvetta asentaa ja ylläpitää tulostusajureita eri merkeille ja laitemalleille. RICOH Print Management Cloud:n ansiosta koko tulostus-infrastruktuurin käyttöönotto ja hallinta on helppoa. Se onnistuu yhden nettipohjaisen käyttöliittymän kautta.  

Alan paras turvataso 
RICOH Print Management Cloud täyttää kaikkein tiukimmatkin tietoturvavaatimukset. Pidä tieto turvattuna järjestelmän ominaisuuksilla, kuten datan salaus palvelimelta laitteelle asti, käyttäjien tunnistus, audit trail- toiminto sekä integraatio pilvipalvelun tunnistautumiseen.

Monikäyttäjäalusta
Luo oma tulostusympäristösi RICOH Print Management Cloud:n monikäyttäjäalustalla ja korvaa sillä olemassa oleva Windows- tai Mac-pohjainen tulostus-infrastruktuuri alle kymmenessä minuutissa.
Tärkeimmät ominaisuudet ja edut

Hallinnoi tulostus-infrastruktuuriasi helposti

Tuo tulostus-infrastruktuurisi nykyaikaan
RICOH Print Management Cloud tuo tulostus-infrastruktuurin tähän päivään. Se mukautuu organisaatiosi tarpeisiin, on linjassa pilvipalvelustrategianne kanssa ja tuo loppukäyttäjille vaivattoman tulostuskokemuksen – nyt ja tulevaisuudessa, vaikka tarpeet muuttuisivat.

Tulosta ilman kosketusta 
Nyt kun Covid-epidemian jälkeen ollaan hiljalleen palaamassa uuteen normaaliin, yritykset panostavat työpaikkojen terveysturvallisuuteen. Uusien suositusten mukaan tulostimien, monitoimilaitteiden ja muiden monien käyttäjien koskettelemien laitteiden käyttö on kielletty tai sitä on rajoitettu. RICOH Print Management Cloudin ansiosta tulostaminen onnistuu koskettamatta printterin tai monitoimilaitteen käyttöpaneelia.  

Vie tulostus pilveen – Se on helpompaa
Eri toimipisteiden tulostimien hallinnointi voi olla työlästä IT-osastolle ja loppukäyttäjille. Tulviiko yrityksesi IT-tukeen tukipyyntöpuheluita eri toimipisteistä ja osastoilta, kun tulostimeen ei saada yhteyttä? RICOH Print Management Cloud mahdollistaa paikkatietoisen tulostusjonon käytön, jotta käyttäjillä on saumaton ja turvallinen pääsy tulostimiin, verkosta tai sijainnista riippumatta.  

Eroon useista tulostusohjaimista
RICOH Print Management Cloudin avulla pääset eroon monista tulostusohjaimista. Sen ansiosta kuka tahansa voi tulostaa millä tahansa laitteella. 
Vanhentuneet laitekohtaiset tulostusohjaimet ovat monen IT-osaston harmina. Ne hankaloittavat laitteiden asennusta ja käyttäjiä on vaikea neuvoa yhdistämään oikeaan tulostusjonoon. Monien tulostusohjainten päivittäminen yrityksen eri osastoilla on myös vaivalloista.

Liittyvät ohjelmistot ja sovellukset

  • @Remote - device management

    @Remote

    @Remote-tekniikkamme mahdollistaa laitekannan suorituskyvyn optimoinnin ja hiilijalanjäljen pienentämisen keräämällä tarkkoja laitetietoja ja muuntamalla ne käytännössä hyödynnettävään muotoon.

  • Printer Driver Package NX - device management

    Printer Driver Package NX

    Jopa 5 000 tulostuslaitteen vaivaton hallinta ja ylläpito – tukee Ricohin mallien lisäksi myös kolmansien osapuolten laitteita ja USB-liitäntää käyttäviä laitteita.