homeback to menu
Yleiskatsaus

Johda työn muutosta

Teknologia muuttaa tapaamme työskennellä. Me Ricohilla varmistamme, että muutos on myönteinen tiimillesi ja yrityksellesi. Ohjaamme sinut digimatkasi jokaisen vaiheen läpi ja varmistamme saumattoman siirtymisen täysin digitaaliseen työtilaan.
Tutustu kaikkiin liiketoimintaratkaisuihimme
Ricohin yritysratkaisut
Digitaalinen työtila

Pääsy kaikkialla

Hybridi- ja on-the-go-kokoonpanot muokkaavat tulevaisuuttamme. Meillä on kokonaisvaltainen lähestymistapa digitaalisten työtilojesi suunnitteluun, integrointiin ja tukemiseen. Samalla edistämme työntekijöiden sitoutumista ja autamme sinua saavuttamaan uusia tavoitteita.
Tutustu kaikkiin digitaalisiin työtilaratkaisuihimme
Liiketoimintaprosessien hallinta

Synkronoitu menestykseen

Manuaalisten tehtävien ei enää tarvitse pidätellä henkilökuntaa. Optimoimme liiketoimintaprosessisi, jotta henkilöstösi pystyy tekemään enemmän. Tarjoamme teknologiaa, asiantuntemusta ja tukea prosessien sujuvoittamiseen ja yksinkertaistamiseen koko organisaatiossasi
Tutustu kaikkiin liiketoimintaratkaisuihimme
Pilvi ja infrastruktuuri

Kovaa ja korkealta

Pilven täyden arvon hyödyntäminen vaatii oikean roadmapin ja tiimin sen toteuttamiseen. Tarjoamme pilviratkaisuja ja asiantuntemusta, jotka tekevät yrityksesi toiminnasta ketterämpää, kustannustehokkaampaa ja turvallisempaa samalla kun panostamme seuraavan sukupolven innovaatioihin.
Tutustu kaikkiin pilvi- ja infrastruktuuriratkaisuihimme
Kyberturvallisuus

Ei enää riskialtista liiketoimintaa

Internet-yhteensopivat laitteet luovat uusia mahdollisuuksia kyberhyökkäyksille ja muille haavoittuvuuksille. Autamme sinua puolustautumaan kyberrikollisuutta vastaan älykkäillä kyberturvallisuuspalveluilla ja -ratkaisuilla, jotka suojaavat ydinliiketoimintaasi.
Tutustu kaikkiin kyberturvallisuusratkaisuihimme
Digitaalinen kokemus

Kokemuksen uusi taso

Erinomainen asiakaskokemus alkaa erinomaisesta työntekijäkokemuksesta. Asiantunteva datatieteiden ja kehittäjien tiimimme auttaa sinua ylittämään asiakkaiden odotukset kaikissa kosketuspisteissä. Suunnittelemme, rakennamme, toteutamme ja huollamme ratkaisuja, jotka antavat työntekijöillesi kaiken mitä he tarvitsevat tehdäkseen asiakkaisiin tehokkaan ja kestävän vaikutuksen.
Digitaalisen kokemuksen parantaminen
Toimistotuotteet ja ohjelmistot

Luokkansa parasta laatua

Ricoh tunnetaan hyvin korkealaatuisista tulostimista, digitaalisista monistuskoneista ja monitoimitulostimista/skannereista/kopiokoneista. Voit valita malleista ja ominaisuuksista mm. nopeuden, koon ja ominaisuuksien perusteella ne, jotka sopivat parhaiten työryhmällesi, toimistollesi tai luokkahuoneeseesi.
Kaikki toimistotuotteemme ja ohjelmistomme
Yleiskatsaus

Kaikki resurssit yhdestä paikasta

Kaikki tarvitsemasi tuote- ja palvelutuki yhdessä paikassa. Tarjoamme tukea, neuvoja ja ratkaisuja yrityksesi toimintaan.
Pysy ajan tasalla
News and events from Ricoh
Yritys

Keitä olemme ja mitä teemme

Ricohilla me pyrimme aina kuuntelemaan asiakkaitamme ja tarjoamaan innovatiivisia ratkaisuja, tuotteita ja palveluita, jotka vastaavat liiketoimintatavoitteitasi. Pyrimme myös luomaan lisäarvoa palveluillesi ja tuotteillesi. Sopeudumme helposti muuttuviin liiketoimintaympäristöihin.
Lisätietoja Ricohista
Yleiskatsaus

Haluamme kuulla sinusta

Jos haluat tietää lisää ratkaisujemme kustannuksista tai tuotteistamme, tarvitset apua tilisi hallinnassa tai tuotteidemme käytössä tai sinulla on muita tukikysymyksiä, ota yhteyttä. Tiimimme on valmiina auttamaan.
Ota yhteyttä
Asiakkaiden ja työntekijöiden sitouttaminen
Yleiskatsaus

Auttaa pysymään askeleen edellä

Tutustu viimeisimpiin ajatuksiimme siitä, mikä on tärkeintä nykyisissä liiketoimintaratkaisuissa.
Tutustu uusimpiin oivalluksiimme
Ricoh Insights - Overview

Työn tulevaisuus


Kohtalo omiin käsiin muutoksen aikoina

Työpaikat ovat muutoksessa. Työnantajat hyödyntävät edelleen uusia digitaalisia työkaluja lisätäkseen tuottavuutta, parantaakseen työn laatua ja kehittääkseen käyttäjäkokemusta. Tulevaisuuden työhön tehtävien investointien valitseminen on yrityksille kuitenkin jatkuva haaste.  
Ricoh Europen uudessa raportissa, jonka on toteuttanut Arup, tarkastellaan, miten teknologia tulee muuttamaan työntekoa, erityisesti yhteistyön ja kestävän kehityksen kannalta. 
Raporttia tukevan tutkimuksen mukaan valtaosa eurooppalaisista työntekijöistä katsoo, että teknologian automatisoidessa tehtäviä työnantajien on tuettava työntekijöitä yksityiselämän ja työn yhteensovittamisessa. Kysely toteutettiin vuonna 2019 ja siihen vastasi 3 000 henkilöä muun muassa Iso-Britanniasta, Ranskasta, Saksasta, Italiasta, Espanjasta ja Alankomaista.

Työntekijät odottavat työnantajilta ratkaisuja yhteiskunnallisiin ongelmiin

Työntekijät odottavat työnantajilta ratkaisuja yhteiskunnallisiin ongelmiin

Yhä useammat työntekijät odottavat työnantajansa osallistuvan yhteiskunnallisten ongelmien ratkaisemiseen.

Kolme neljäsosaa (74 %) työntekijöistä katsoo, että teknologian automatisoidessa tehtäviä työnantajien on tuettava työntekijöitä yksityiselämän ja työn yhteensovittamisessa. Lisäksi kaksi kolmasosaa (65 %) odottaa työnantajansa osallistuvan yhteiskunnallisten ongelmien, kuten ilmastonmuutoksen ja eriarvoisuuden, ratkaisemiseen.   

Yhteistyön ja kestävän kehityksen on oltava nykypäivän liiketoiminnassa keskeisellä sijalla. Ne ovat edellytys nyky-yhteiskunnan isojen ongelmien ratkaisemiseen – eikä näitä ongelmia voida jättää yksin järjestöjen tai hallitusten harteille. Yritykset, jotka investoivat teknologian tuomia hyötyjä yhteisön hyväksi, menestyvät ja ovat houkuttelevia työnantajia.


Lue koko artikkeli


Työnantajilla velvollisuus auttaa työntekijöitä kehittämään osaamistaan ja sopeutumaan työelämän muutoksiin

Työnantajilla velvollisuus auttaa työntekijöitä kehittämään osaamistaan ja sopeutumaan työelämän muutoksiin

Työntekijät luottavat, että teknologia tulee luomaan työpaikoilla uusia mahdollisuuksia, jotka lisäävät työn joustavuutta ja tukevat yhdessä tekemistä. Valtaosa työntekijöistä (81 %) odottaa työnantajan tarjoavan heille tarpeelliset työkalut ja koulutuksen, jotta he voivat sopeutua uusiin tehtäviin teknologian kehittyessä.

Markkinoilla käytettävä teknologia uudistuu nykypäivänä ennennäkemättömän nopeasti – eikä tämä suuntaus ole osoittanut hiipumisen merkkejä. Se tulee kehittämään työtapoja edelleen vähentämällä työläitä tehtäviä ja vapauttamalla työntekijät tekemään arvokkaampaa ja mielekkäämpää työtä. Parhailla työpaikoilla ihmisten välinen yhteistyö ja joustavuus ovat keskeinen osa liiketoimintaa. Perinteisistä työtavoista irrottautuminen voi tuottaa organisaatioille mittaamattomia hyötyjä, sillä siten ne voivat voimaannuttaa ja motivoida työntekijöitä ja sitä kautta säilyttää heidät palveluksessaan. 

Lue koko artikkeli


Työntekijät kaipaavat AI-strategiaa tuomaan lisäpotkua työelämäänsä

Työntekijät kaipaavat AI-strategiaa tuomaan lisäpotkua työelämäänsä

Seuraavan konesukupolven on määrä tuoda muutos työpaikalle. Monille työntekijöille tulevaisuus näyttää valoisalta. Itse asiassa useimmat heistä uskovat teknologian parantavan heidän työkokemustaan. Mutta he myös vaativat työnantajiltaan enemmän. Useimmat työntekijät odottavat organisaationsa panostavan digitaalisiin työkaluihin, joita tarvitaan henkilökunnan taitojen kehittämiseen ja tulevaisuuden työpaikan vaatimusten täyttämiseen.

Se, että työntekijät saavat mahdollisuuden keskittyä enemmän strategisiin ja luoviin tehtäviin, on positiivinen uutinen myös työnantajille. Lähes kolme neljäsosaa (72 %) työntekijöistä väittää haluavansa vaikuttaa enemmän organisaationsa suorituskykyyn ja menestykseen.

Mutta tässä on ristiriita. Vaikka monet työntekijät ymmärtävät teknologian edut, vain 38 % heistä sanoo työnantajansa kertoneen strategiastaan sen toteuttamiseksi.

Lue koko artikkeli