Formnext-messuilla esittelyssä uusi tulostusjauhe Ricohin nopeaan 3D-tulostimeen
27.10.2017

Formnext-messuilla esittelyssä uusi tulostusjauhe Ricohin nopeaan 3D-tulostimeen

Ricoh on ensimmäinen erityisesti SLS®-tulostuskäyttöön tarkoitetun polybutyleenitereftalaattijauheen kehittänyt yritys.
Ricoh Europe, 27.10.2017Ricoh aikoo lanseerata uuden tulostusjauheen SLS® RICOH AM S5500P -3D-tulostimeensa. Uusi materiaali laajentaa huomattavasti tulostimen käyttömahdollisuuksia.
Polybutyleenitereftalaatti eli PBT on luja, lämmönkestävä materiaali. Ainetta lisäävää valmistusta hyödyntävässä kehitystyössä havitellaan jatkuvasti kevyempiä komponentteja sekä säästöjä tuotantoajoissa ja prototyyppikustannuksissa. Ei ole yllätys, että ensimmäiseen Ricohin nimellä myytyyn 3D-tulostimeen sopiva PBT-jauhe on tervetullut uutuus. PBT:tä voidaan käyttää monipuolisesti esimerkiksi autonmoottorien ja kylpyhuonekalusteiden sähkökomponenteissa. SLS-tulostimiin tarkoitetun PBT-jauheen ajatuksena on tuottaa ominaisuuksiltaan mahdollisimman hyvin ruiskuvalettuja kappaleita vastaavia tulosteita.
The RICOH AM S5500P high speed 3D printer
Nopea RICOH AM S5500P -3D-tulostin.
Ricoh esittelee PBT-jauheesta tuotettuja esimerkkitulosteita vuoden 2017 formnext-tapahtumassa. Seuraavan sukupolven tuotantotekniikkaa esittelevässä konferenssi- ja messutapahtuma järjestetään Frankfurtin messukeskuksessa 14–17.11.2017. Ricohin ainetta lisäävän valmistuksen asiantuntijat ovat tavattavissa koko tapahtuman ajan hallissa 3.0 (koju D20).

Asiakasmyyntiin tulostusjauhetta kaavaillaan vuoden 2018 puolivälissä. 

– Materiaalitekniikan tasainen kehitys liittyy olennaisesti ainetta lisäävän valmistuksen markkinoiden pitkäaikaiseen menestykseen. PBT on tärkeä materiaali: se on lujaa ja lämmönkestävää, minkä lisäksi se pitää muotonsa muovausprosessin aikana. Mikä tärkeintä, PBT:stä voidaan valmistaa melko tarkkaan lopullisia valmistusmäärityksiä vastaavia kappaleita, kertoo Greg Plowman, Ricoh Europen European Additive Manufacturing Business Groupin johtaja.

Hanki ilmainen lippu formnext-messuille Ricoh jakaa asiakkailleen rajoitetun määrän ilmaisia formnext-messulippuja. Rekisteröidy osoitteessa events.ricoh-europe.com/formnext2017. Ricohin kojulla voi myös osallistua arvontaan, jossa voi voittaa THETA V -kameran. Jokaisena messupäivänä arvotaan yksi kamera.

Lisätietoja on osoitteessa www.ricoh-europe.com/3d-printing.

| Ricoh |

Ricoh tukee digitaalisia työpaikkoja innovatiivisilla teknologioilla ja palveluilla, joiden avulla ihmiset voivat työskennellä älykkäämmin missä tahansa.

Ricoh on 85-vuotisen historiansa aikana kasvattamansa tietämyksen ja organisaatiokyvykkyytensä ansiosta johtava digitaalisten palvelujen ja tiedonhallinnan sekä tulostus- ja kuvantamisratkaisujen toimittaja, joka on suunniteltu tukemaan digitaalista muutosta ja optimoimaan liiketoiminnan suorituskykyä.

Ricoh Groupin pääkonttori sijaitsee Tokiossa, ja sillä on merkittäviä toimintoja ympäri maailmaa, ja sen tuotteet ja palvelut tavoittavat asiakkaita noin 200 maassa ja alueella. Maaliskuussa 2022 päättyneellä tilikaudella Ricoh Groupin maailmanlaajuinen myynti oli 1 758 miljardia jeniä (noin 14,5 miljardia Yhdysvaltain dollaria).

Lisätietoja osoitteessa www.ricoh-europe.com ja www.ricoh.fi

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Kaikki oikeudet pidätetään. Kaikki viitatut tuotenimet ovat vastaavien yritysten tavaramerkkejä.

Lisätietoja:

Ricoh Finland, Myynti ja Markkinointi

Puh. 0207 370 300 (vaihde)

info@ricoh.fi

Sähköposti: markkinointi@ricoh.fi

Kotisivut: www.ricoh.fi 

Seuraa meitä Facebookissa: www.facebook.com/ricohfinland 

Seuraa meitä Twitterissä: https://twitter.com/ricohfin 

Seuraa meitä LinkedInissä: www.linkedin.com/company/ricoh-finland-oy