Poligrafico Roggero & Tortia valitsee Ricoh Pro™ VC60000:n
26.10.2017

Poligrafico Roggero & Tortia valitsee Ricoh Pro™ VC60000:n

Ricoh Europe, Lontoossa 26.10.2017 –  Torinon lähiseudulla toimiva Poligrafico Roggero & Tortia (PRT) laajentaa toimintaansa uusille alueille ja kasvattaa transaktiotulostus- ja suoramarkkinointiasiakkaille suunnattua palveluvalikoimaansa hankkimalla jatkuvasyöttöisen Ricoh Pro™ VC60000 -mustesuihkutuotantotulostinratkaisun.
Ricoh-Poligrafico Roggero
Jatkuvasyöttöisen Ricoh Pro™ VC60000 -mustesuihkutuotantotulostin
Poligrafico Roggero & Tortia (PRT) on vuonna 1921 perustettu grafiikanalan yritys ja painotalo. Viimeisimmän hankinnan myötä yritys voi nyt tarjota kokonaisvaltaista output management -palveluvalikoimaa, johon kuuluvat esimerkiksi suorapostitus, transpromotulostus ja -postitus sekä digimarkkinointi. PRT:n toimitusjohtaja Riccardo Pescen mukaan investoinnin perusteena oli tekninen kehitys.

– Seuraamme tutkimustyötä ja tekniikan kehittymistä tarkasti. Hoidamme kaikenlaista viestintää monikanavaviestinnästä kahdenväliseen viestintään, ja tarjoamme kilpailukykyisiä palveluita niin miljoonia asiakirjoja postittaville toimijoille kuin yksittäisiä kirjeitä lähettäville yrityksille, Pesce selittää.  

Ricoh on ollut merkittävä kumppani yrityksen muodonmuutosprosessissa jo vuodesta 2007, jolloin PRT kasvatti tuotantovolyymiään hankkimalla maailman ensimmäisen digitaalisen InfoPrint 5000 -tuotantotulostusjärjestelmän. Vuonna 2013 yritys taas investoi jatkuvasyöttöiseen Ricoh InfoPrint 5000 AD3/AD4 -kokoväritulostusratkaisuun. Yrityksen viimeisin edistysaskel on Ricoh Pro VC60000:n hankinta. Ratkaisussa käytetään resoluutioltaan 1200x1200 dpi:n monipisarasuihkutulostusta, jossa pisarakokoa säädetään automaattisesti pikselitasolla. 

– Ricoh Pro VC60000:lla on suuri tuotantokyky, minkä lisäksi voimme luvata, että tulostusjälki on taatusti laadukas ja toisaalta hyödymme kaikista digitekniikan eduista, Pesce kertoo. Pesce kehuu järjestelmän joustavuutta ja erityisesti monipuolista tulostusmateriaalivalikoimaa. – Kaikki nämä tekijät ovat meille olennaisia ja voimme niiden perusteella laajentaa toimintaamme uusille alueille ja kasvattaa transaktiotulostus- ja suoramarkkinointiasiakkaille suunnattua viestintäratkaisuvalikoimaamme.  

Pesce selittää, että yrityksen palvelukehityksen perusajatus on tarjota koko prosessin kattava ratkaisu. Asiakas luo asiakirjan omassa IT-järjestelmässään, josta se siirtyy PRT:n tulostettavaksi ja postitettavaksi. PRT vastaa myös postikulujen kilpailutuksesta, ja sen kansainvälinen postituspalvelu kattaa Italian lisäksi 14 muuta maata.

– On hienoa, että olemme voineet toimia PRT:n kasvua ja palvelukehitystä tukevana kumppanina, kertoo Ricoh Europen kaupallisesta ja teollisesta tulostuksesta vastaava johtaja Eef de Ridder. – Ricoh on ollut PRT:n tukena toiminnan ja tuotannon tehostamisessa. Olemme ylpeitä siitä, että tämä viimeisin investointi Ricohin ratkaisuihin toimii PRT:n laajentumissuunnitelmien perusjalkana.

| Ricoh |

Ricoh tukee digitaalisia työpaikkoja innovatiivisilla teknologioilla ja palveluilla, joiden avulla ihmiset voivat työskennellä älykkäämmin missä tahansa.

Ricoh on 85-vuotisen historiansa aikana kasvattamansa tietämyksen ja organisaatiokyvykkyytensä ansiosta johtava digitaalisten palvelujen ja tiedonhallinnan sekä tulostus- ja kuvantamisratkaisujen toimittaja, joka on suunniteltu tukemaan digitaalista muutosta ja optimoimaan liiketoiminnan suorituskykyä.

Ricoh Groupin pääkonttori sijaitsee Tokiossa, ja sillä on merkittäviä toimintoja ympäri maailmaa, ja sen tuotteet ja palvelut tavoittavat asiakkaita noin 200 maassa ja alueella. Maaliskuussa 2022 päättyneellä tilikaudella Ricoh Groupin maailmanlaajuinen myynti oli 1 758 miljardia jeniä (noin 14,5 miljardia Yhdysvaltain dollaria).

Lisätietoja osoitteessa www.ricoh-europe.com ja www.ricoh.fi

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Kaikki oikeudet pidätetään. Kaikki viitatut tuotenimet ovat vastaavien yritysten tavaramerkkejä.

Lisätietoja:

Ricoh Finland, Myynti ja Markkinointi

Puh. 0207 370 300 (vaihde)

info@ricoh.fi

Sähköposti: markkinointi@ricoh.fi

Kotisivut: www.ricoh.fi 

Seuraa meitä Facebookissa: www.facebook.com/ricohfinland 

Seuraa meitä Twitterissä: https://twitter.com/ricohfin 

Seuraa meitä LinkedInissä: www.linkedin.com/company/ricoh-finland-oy