Ricoh ProcessDirector v3.6 tehostaa tuotantoa esipainamattomalle paperille
21.11.2017

Ricoh ProcessDirector v3.6 tehostaa tuotantoa esipainamattomalle paperille

Ricoh Europe, Lontoo, 21.11.2017 – Ricoh ProcessDirector v3.6:n esipainetut lomakkeet korvaava toiminto tehostaa tulostuspalveluja tarjoavien yritysten tuotantoa. Mukautettavan prosessinhallintajärjestelmän uusinta versiota esitellään tästä päivästä alkaen Ricohin kolmipäiväisessä Art of the New -tapahtumassa yhtiön asiakaskokemuskeskuksessa Telfordissa Isossa-Britanniassa.
Ricoh ProcessDirector v3.6 introduces white paper manufacturing to streamline production
Ricoh ProcessDirector v3.6 nopeuttaa kriittisten tulostusten joustavaa hallintaa
Ricoh ProcessDirector -ohjelmiston perustoimintoihin on yhdistetty valinnaisia lisäominaisuuksia, joilla voi joustavasti hallita tärkeitä tulostuksia. Se tehostaa liiketoimintaa ja eheyttää prosesseja, edistää tuottavuutta, vähentää virheitä ja auttaa alentamaan kustannuksia. Se toimii myös Ricohin ADF (Automated Document Factory) -ratkaisujen perustana.

Esipainettujen lomakkeiden korvaustoiminto mahdollistaa tuotannon esipainamattomalle paperille. Tulostusyritykset voivat nyt tulostaa painamattomalle paperille hankalien esipainettujen lomakkeiden sijasta. Ohjelmisto määrittää AFP- ja PDF-tiedostot dynaamisesti uudelleen niin, että valmiin lomakepohjan tieto voidaan lisätä tulostustiedostoon.

Ricoh Europen kaupallisesta ja teollisesta tulostuksesta vastaava johtaja Eef de Ridder: – Tulostusyritykset voivat nyt luoda ratkaisuja, joilla korvataan valmiiden varastoitavien lomakepohjien käyttö. Esimerkiksi lomakkeille tulostavat arkkisyöttöiset sovellukset voidaan helposti muuntaa tulostamaan jatkuvasyöttöisesti esipainamattomalle paperille, mikä lisää tuotannon joustoa ja mahdollistaa arkkisyöttöisten laitteiden käytön pieniin eriin ja uusintapainoksiin. Työnkulun liiketoimintalogiikka valitsee dynaamisesti sopivimman tulostusmenetelmän, mikä auttaa optimoimaan kaikkien tuotantotilassa olevien laitteiden käytön. Se voi myös auttaa yhdistämään työt suuriksi painoksiksi ja vähentämään esipainettujen lomakkeiden käyttöä tai hankkiutumaan lomakevarastosta kokonaan eroon. Lisäksi säästyy toiminta-aikaa ja kustannuksia.

ProcessDirector v3.6 osaa laskea huippunopeiden Ricoh Pro™ VC60000- ja Ricoh Pro™ VC40000 -mustesuihkujärjestelmien mustemäärän ja -tyypin. Se raportoi kunkin työn värikohtaisen musteenkäytön. Lisäpainosten musteenkäyttö lisätään alkuperäiseen määrään ja tallennetaan kunkin työn kumulatiiviseen laskuriin.

Käyttöliittymää on uudistettu siirtämällä yleisimmät tehtävät pääsivulle. Siinä on uusia portaalisovelmia, joiden havainnollisen grafiikan avulla voi helposti tarkistaa järjestelmän, työn ja laitteen tilan.

De Ridder lisää: – Kaikkien uudistusten tavoitteena on helpottaa tulostusyritysten elämää. Entistä virtaviivaisempi tuotanto, tarkempi musteen käytön seuranta ja nopeasti hyödynnettävät tilastot yhdessä tehostavat tuotantoympäristöä.

| Ricoh |

Ricoh tukee digitaalisia työpaikkoja innovatiivisilla teknologioilla ja palveluilla, joiden avulla ihmiset voivat työskennellä älykkäämmin missä tahansa.

Ricoh on 85-vuotisen historiansa aikana kasvattamansa tietämyksen ja organisaatiokyvykkyytensä ansiosta johtava digitaalisten palvelujen ja tiedonhallinnan sekä tulostus- ja kuvantamisratkaisujen toimittaja, joka on suunniteltu tukemaan digitaalista muutosta ja optimoimaan liiketoiminnan suorituskykyä.

Ricoh Groupin pääkonttori sijaitsee Tokiossa, ja sillä on merkittäviä toimintoja ympäri maailmaa, ja sen tuotteet ja palvelut tavoittavat asiakkaita noin 200 maassa ja alueella. Maaliskuussa 2022 päättyneellä tilikaudella Ricoh Groupin maailmanlaajuinen myynti oli 1 758 miljardia jeniä (noin 14,5 miljardia Yhdysvaltain dollaria).

Lisätietoja osoitteessa www.ricoh-europe.com ja www.ricoh.fi

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Kaikki oikeudet pidätetään. Kaikki viitatut tuotenimet ovat vastaavien yritysten tavaramerkkejä.

Lisätietoja:

Ricoh Finland, Myynti ja Markkinointi

Puh. 0207 370 300 (vaihde)

info@ricoh.fi

Sähköposti: markkinointi@ricoh.fi

Kotisivut: www.ricoh.fi 

Seuraa meitä Facebookissa: www.facebook.com/ricohfinland 

Seuraa meitä Twitterissä: https://twitter.com/ricohfin 

Seuraa meitä LinkedInissä: www.linkedin.com/company/ricoh-finland-oy