Ricoh lanseeraa huippunopean kompaktin mustesuihkualustan
08.11.2017

Ricoh lanseeraa huippunopean kompaktin mustesuihkualustan

Ricoh Europe, Lontoo, 8.11.2017 – Uuden jatkuvasyöttöisen Pro™ V20000 -sarjan mustesuihkulaitteella tulostuspalvelu voi tuottaa kannattavasti monenlaista materiaalia laskulomakkeista ja lausunnoista kirjoihin, suoramainoksiin ja lääkeselosteisiin.
The new Ricoh Pro™ V20000 series continuous feed inkjet platform
Uusi jatkuvasyöttöinen Ricoh Pro™ V20000 -mustesuihkuperhe
Tuoteperhe on kompakti, monipuolinen ja helppokäyttöinen. Se kasvattaa sekä jatkuva- että arkkisyöttöisten mustavalko- ja väritulostinten käyttäjien kilpailukykyä, kun halutaan siirtyä monesta laitteesta vain yhteen. Laite vaatii vain 4,3 neliömetrin alueen, joten sitä voi käyttää pienissäkin tuotantotiloissa.

Koska tulostuspalveluiden tuotantomäärät ja -tarpeet vaihtelevat suuresti, lanseeraamme kolme eri vaihtoehtoa. Ne ovat: 75 metriä minuutissa (mpm) ja 600 x 600 pistettä tuumalla (dpi) tuottava mustavalkotulostin Ricoh Pro V20000, 150 mpm / 600 x 600 dpi tuottava mustavalkotulostin Ricoh Pro™ V20100 ja 75 mpm / 600 x 600 dpi tuottava CMYK-väritulostin Ricoh Pro™ VC20000. 

Lisäetuna on vielä se, että näillä mustesuihkutulostimilla voi käsitellä hyvin monenlaista paperia, kuten lääketeollisuuden käyttämiä ohuita tuoteselosteita. Lisäksi ne on optimoitu toimimaan yhdessä samaan järjestelmään kytkettyjen jälkikäsittelyratkaisujen kanssa, ja ne osaavat säätää tulostusnopeuttaan niin, että kukin laite toimii mahdollisimman tehokkaasti ja tuottaa mahdollisimman vähän hukkapaperia.   Kaupallisen ja teollisen tulostuksen jatkuvasyöttöisten laitteiden markkinointipäällikkö Tim Taylor: – Pro V20000 -alusta on upea lisä valikoimaamme. Se täydentää aiemmin tänä vuonna lanseerattua Ricoh Pro™ VC40000 -sarjaa ja jatkuvasyöttöisiä Ricoh Pro™ VC60000 -mustesuihkutulostimia, eli meillä on tarjota melkein minkä tahansa yrityksen tuotantovaatimuksiin sopiva järjestelmä. 

– Helppokäyttöisiin järjestelmiin voi siirtyä myös jauhetulostimista, Taylor jatkaa. Entistä parempi käyttöteho, nopeampi tulostus ja merkittävästi pienemmät käyttökustannukset ovat etuja, joiden perusteella yksi mustesuihkutulostin voi korvata monta vanhempaa jauhetulostinta.

– Olemme innoissamme myös monista uusista markkinoista, joita asiakkaamme pääsevät Ricohin yhteensopivien ohjelmistotuotteiden avulla palvelemaan. Esimerkiksi älykäs ja tehokas kirjanpainanta onnistuu yhdistämällä laitteeseen TotalFlow BatchBuilder -ohjelmisto, ja lääketeollisuuden tarpeisiin voi vastata kattavasta ja turvatusti FusionPro- ja Ricoh Process Director -ohjelmistojen avulla.

– Ricohin muiden monipuolisten laiteperheiden lailla Pro V20000:n käyttäjät hyötyvät asiantuntevasta ja nopeasta tukiverkostamme. He pääsevät kehittämään kaikkia mahdollisia tulovirtojaan laitesijoituksen tuoton maksimoimiseksi.

Pro V20100 ensiesitellään 21.–23.11. pidettävässä The Art of The New -tapahtumassa Telfordissa Isossa-Britanniassa sijaitsevassa Ricohin asiakaskokemuskeskuksessa.

Kaikki kolme laitemallia tulevat myyntiin vuoden 2018 ensimmäisellä neljänneksellä.

Lisätietoja saat osoitteesta www.ricoh-europe.com.

| Ricoh |

Ricoh tukee digitaalisia työpaikkoja innovatiivisilla teknologioilla ja palveluilla, joiden avulla ihmiset voivat työskennellä älykkäämmin missä tahansa.

Ricoh on 85-vuotisen historiansa aikana kasvattamansa tietämyksen ja organisaatiokyvykkyytensä ansiosta johtava digitaalisten palvelujen ja tiedonhallinnan sekä tulostus- ja kuvantamisratkaisujen toimittaja, joka on suunniteltu tukemaan digitaalista muutosta ja optimoimaan liiketoiminnan suorituskykyä.

Ricoh Groupin pääkonttori sijaitsee Tokiossa, ja sillä on merkittäviä toimintoja ympäri maailmaa, ja sen tuotteet ja palvelut tavoittavat asiakkaita noin 200 maassa ja alueella. Maaliskuussa 2022 päättyneellä tilikaudella Ricoh Groupin maailmanlaajuinen myynti oli 1 758 miljardia jeniä (noin 14,5 miljardia Yhdysvaltain dollaria).

Lisätietoja osoitteessa www.ricoh-europe.com ja www.ricoh.fi

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Kaikki oikeudet pidätetään. Kaikki viitatut tuotenimet ovat vastaavien yritysten tavaramerkkejä.

Lisätietoja:

Ricoh Finland, Myynti ja Markkinointi

Puh. 0207 370 300 (vaihde)

info@ricoh.fi

Sähköposti: markkinointi@ricoh.fi

Kotisivut: www.ricoh.fi 

Seuraa meitä Facebookissa: www.facebook.com/ricohfinland 

Seuraa meitä Twitterissä: https://twitter.com/ricohfin 

Seuraa meitä LinkedInissä: www.linkedin.com/company/ricoh-finland-oy