Ricohin Art of the New esittelee huippunopean mustesuihkutulostuksen
09.11.2017

Ricohin Art of the New esittelee huippunopean mustesuihkutulostuksen

Ricoh Europe, Lontoo, 9.11.2017 – Kaupallisten tulostus-, paino- ja kustannuspalveluiden johtajilla on hieno tilaisuus nähdä Ricohin uusimmat innovaatiot ensimmäisten joukossa Art of the New -tapahtumassa. Vuotuinen johtotason tilaisuus pidetään Ricohin asiakaskokemuskeskuksessa Telfordissa Isossa-Britanniassa 21.–23.11.
The Ricoh Pro™ V20000 series continuous feed inkjet platform will be unveiled globally at Art of The New
Jatkuvasyöttöinen Ricoh Pro™ V20000 -mustesuihkualusta paljastetaan koko maailmalle Art of The New -tapahtumassa
Ensimmäisten joukossa esitellään uusi jatkuvasyöttöinen Ricoh Pro™ V20000 -mustesuihkuperhe. Sillä voi kannattavasti tuottaa monenlaista mustavalkomateriaalia kirjoista suoramainoksiin ja lääkealan tuoteselosteisiin. 

Seuraavana on vuorossa entistä parempi jatkuvasyöttöinen Ricoh Pro™ VC60000 -lippulaivajärjestelmä. Uusimpaan päivitykseen sisältyvät tulostusalueen älykäs suojapinta ja uusi 200 litran pohjustusjärjestelmä. Uusi musta muste vähentää puhdistustarvetta eli säästää aikaa ja myöhempiä kustannuksia. Uudet tulostusnopeudet sujuvoittavat jälkikäsittelyvaihetta, ja digitaalisen käyttöpaneelin mustemonitorin avulla saa palautetta kustakin tulostustyöstä.

Uusi jatkuvasyöttöinen Ricoh Pro™ VC40000 -mustesuihkuperhe esitellään ensimmäistä kertaa Euroopassa. Se on suunniteltu tuottamaan laadukkaita tulosteita entistä tuottavammin.

Uudessa johtotason esittelykeskuksessa pidetyn tervetuliaistilaisuuden jälkeen siirrytään seuraamaan monipuolista ohjelmaa. Siihen sisältyy laadukkaita esityksiä, mestariluokkia, paneelikeskusteluja ja vastauksia kysymyksiin. Painokonsultti Sean Smyth kertoo siirtymisestä analogisesta digitaaliseen tekniikkaan, ja Ricoh Europen jatkuvasyöttöisten laitteiden markkinointipäällikkö Tim Taylor kertoo, miten parhaiten hyödyntää mustesuihkutulostusta.

Ricohin kumppanuuksien voimaa esittelevät Hunkelerin, Tecnaun ja Kernin asiantuntijat. Onnistuneen yhteistyön etuja ruoditaan lopuksi vielä offline vs. inline -paneelikeskustelussa. Lisäksi Test-Techin paperi- ja tulostuskonsultti Richard Saunders kertoo, miksi on tärkeää valita oikeanlainen painoalusta.

Uusimpia ohjelmistopäivityksiä voi selata Smart Factoryn ja Solutions Studion kautta. Tilaisuuteen osallistujille on mahdollisuus nähdä keskuksen arkkisyöttöiset suurtulostukseen tarkoitetut hybriditulostimen ja esimerkkejä painamisesta suoraan vaatteisiin. Runsaan ohjelman täydentävät automaattisen työnkulun ja tuottavuuden, älykkään painotuotannon ja tehokkaan värienhallinnan mestariluokat.

Ricoh Europen kaupallisesta ja teollisesta tulostuksesta vastaava johtaja Eef de Ridder: – Tuotekehitys vaatii taitoa ja tiedettä. Kaupallisen tulostusmarkkinan tarpeisiin vastataan yhdistämällä sopivassa suhteessa ominaisuuksia ja suorituskykyä, ja se edellyttää luovuutta. Innostavassa ja palkitsevassa tapahtumassa osoitetaan, millainen mahdollisuuksien maailma on yritysten ulottuvilla huippunopeiden mustesuihkutekniikoiden ansiosta.

Voit ilmoittautua tilaisuuteen osoitteessa https://www.ricoh-europe.com/news-events/events/art-of-the-new/index.html

| Ricoh |

Ricoh tukee digitaalisia työpaikkoja innovatiivisilla teknologioilla ja palveluilla, joiden avulla ihmiset voivat työskennellä älykkäämmin missä tahansa.

Ricoh on 85-vuotisen historiansa aikana kasvattamansa tietämyksen ja organisaatiokyvykkyytensä ansiosta johtava digitaalisten palvelujen ja tiedonhallinnan sekä tulostus- ja kuvantamisratkaisujen toimittaja, joka on suunniteltu tukemaan digitaalista muutosta ja optimoimaan liiketoiminnan suorituskykyä.

Ricoh Groupin pääkonttori sijaitsee Tokiossa, ja sillä on merkittäviä toimintoja ympäri maailmaa, ja sen tuotteet ja palvelut tavoittavat asiakkaita noin 200 maassa ja alueella. Maaliskuussa 2022 päättyneellä tilikaudella Ricoh Groupin maailmanlaajuinen myynti oli 1 758 miljardia jeniä (noin 14,5 miljardia Yhdysvaltain dollaria).

Lisätietoja osoitteessa www.ricoh-europe.com ja www.ricoh.fi

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Kaikki oikeudet pidätetään. Kaikki viitatut tuotenimet ovat vastaavien yritysten tavaramerkkejä.

Lisätietoja:

Ricoh Finland, Myynti ja Markkinointi

Puh. 0207 370 300 (vaihde)

info@ricoh.fi

Sähköposti: markkinointi@ricoh.fi

Kotisivut: www.ricoh.fi 

Seuraa meitä Facebookissa: www.facebook.com/ricohfinland 

Seuraa meitä Twitterissä: https://twitter.com/ricohfin 

Seuraa meitä LinkedInissä: www.linkedin.com/company/ricoh-finland-oy