BASF ja Ricoh innovoivat yhdessä 3D-valmistusta
14.11.2017

BASF ja Ricoh innovoivat yhdessä 3D-valmistusta

RICOH AM S5500P:n ominaisuuksilla entistä erikoistuneempia osia

Ricoh Europe, Lontoo, 14.11.2017 – Kemian alan johtava kansainvälinen yritys BASF ja 3D-muovijauhetulostuksessa tarvittavien lasersintrauslaitteiden johtava toimittaja Ricoh kehittävät yhteistyössä 3D-valmistuksen mahdollisuuksia.  

BASF ja Ricoh tekevät yhteistyötä materiaalien, prosessoinnin ja sovelluskehityksen parissa tuodakseen markkinoille uusia innovaatioita.  

Kumppanuuden myötä kehitetään uusia materiaaleja RICOH AM S5500P:lle, jonka BASF on asentanut Heidelbergissä sijaitsevaan 3D-P-sovelluskeskukseensa. Yhteistyösopimuksella lisätään sintrattuja muoviosia tuottavien huippulaitteiden ominaisuuksia. 

Ricoh Europen 3D valmistuksen yksikön johtaja Greg Plowman: ”Materiaalitieteiden saavutukset ratkaisevat 3D-valmistuksen markkinoiden tulevan menestyksen. Kehittämämme parannukset uurtavat uraa uusien vertikaalien ja teollisten alojen luoville toteutuksille. BASF on maailman suurimpia materiaalien valmistajia, ja kumppaneina pystymme yhdessä edistämään kehitysosaamistamme ja asiakkaiden tarvitsemien erikoisosien tuotantoa.” 

BASF 3D Printing Solutions GmbH:n liiketoimintajohtaja tohtori Dirk Simon: ”Ricoh on tunnettu valikoivan lasersintraustekniikan valmistaja, ja me tunnemme materiaalit ja niiden käytön sarjatuotannossa. Yhteistyön avulla asiakkaamme voivat laajentaa palvelujaan lisäävän valmistuksen teolliseen käyttöön ja lisätä tuottavuutta sekä työtehoa.” 

Asiantuntijat tavattavissa formnext-messuilla Sekä Ricoh että BASF osallistuvat 3D-valmistuksen ja uuden sukupolven älykkäiden tuotantoratkaisujen formnext-messuille, jotka pidetään Frankfurtin messukeskuksessa 14.–17.11. Ricohin asiantuntijat päivystävät koko tapahtuman ajan hallissa 3.0 osastolla D20, ja BASFin edustajat voi tavata hallissa 3.1 osastolla F20.

| Ricoh |

Ricoh tukee digitaalisia työpaikkoja innovatiivisilla teknologioilla ja palveluilla, joiden avulla ihmiset voivat työskennellä älykkäämmin missä tahansa.

Ricoh on 85-vuotisen historiansa aikana kasvattamansa tietämyksen ja organisaatiokyvykkyytensä ansiosta johtava digitaalisten palvelujen ja tiedonhallinnan sekä tulostus- ja kuvantamisratkaisujen toimittaja, joka on suunniteltu tukemaan digitaalista muutosta ja optimoimaan liiketoiminnan suorituskykyä.

Ricoh Groupin pääkonttori sijaitsee Tokiossa, ja sillä on merkittäviä toimintoja ympäri maailmaa, ja sen tuotteet ja palvelut tavoittavat asiakkaita noin 200 maassa ja alueella. Maaliskuussa 2022 päättyneellä tilikaudella Ricoh Groupin maailmanlaajuinen myynti oli 1 758 miljardia jeniä (noin 14,5 miljardia Yhdysvaltain dollaria).

Lisätietoja osoitteessa www.ricoh-europe.com ja www.ricoh.fi

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Kaikki oikeudet pidätetään. Kaikki viitatut tuotenimet ovat vastaavien yritysten tavaramerkkejä.

Lisätietoja:

Ricoh Finland, Myynti ja Markkinointi

Puh. 0207 370 300 (vaihde)

info@ricoh.fi

Sähköposti: markkinointi@ricoh.fi

Kotisivut: www.ricoh.fi 

Seuraa meitä Facebookissa: www.facebook.com/ricohfinland 

Seuraa meitä Twitterissä: https://twitter.com/ricohfin 

Seuraa meitä LinkedInissä: www.linkedin.com/company/ricoh-finland-oy