EDP:n palkinto Ricohin kirjapaino- ja tulostusratkaisulle sekä Ricoh Pro™ C5200 -tuotantotulostimille
12.05.2017

EDP:n palkinto Ricohin kirjapaino- ja tulostusratkaisulle sekä Ricoh Pro™ C5200 -tuotantotulostimille

Ricoh’s digital book printing solution and Ricoh Pro™ C5200 series receive EDP endorsement
Ricoh Pro C5200

Ricoh Europe, Lontoo, 12.5.2017 – EDP on myöntänyt Ricohille kaksi palkintoa luovien tuotteiden tulostukseen tarkoitetuista laite- ja ohjelmistoratkaisuista. Palkinnot luovutettiin eilen Hampurin FESPA 2017 -messujen yhteydessä järjestetyssä palkintotilaisuudessa.

Ricoh’s digital book printing solution and Ricoh Pro™ C5200 series receive EDP endorsement
Ricoh’s digital book printing software is a TotalFlow solution

EDP:n maineikkaan palkinnon saivat Ricohin kirjapaino- ja tulostusratkaisu sekä tuotantotulostimet Ricoh Pro C5200s ja C5210s. Voittajat valittiin yli 150 kilpailuun ilmoitetun tuotteen joukosta.

Ricoh Europen kaupallisesta ja teollisesta tulostuksesta vastaava johtaja Eef de Ridder kommentoi voittoa seuraavasti: – Kumpikin ratkaisuista on suunniteltu asiakkaan tueksi päivittäisen toiminnan haasteissa. On suuri kunnia, että EDP pitää ratkaisuja kategorioidensa huippuina ja sopivina modernin tuotantotulostusympäristön tarpeisiin.

Ricohin TotalFlow-työnkulkuratkaisuihin kuuluva kirjapaino- ja tulostusratkaisu nopeuttaa pienten tulostuserien ja pienpainatteiden tuotantoa. Töiden seuranta on täysin saumatonta ja tuotannon työnkulku on toteutettu tehokkaasti. Ohjelmisto on suunniteltu erityisesti pienten tulostuserien työvaiheiden yksinkertaistamiseen ja automatisointiin. Koko prosessia hallitaan samasta verkkokäyttöliittymästä, joten tuotanto- ja viimeistelyvaiheita voidaan automatisoida ja keskenään samankaltaisia töitä voidaan yhdistellä.  

Väritulostukseen tarkoitetut, digitaaliset Ricoh Pro C5200 ja Ricoh Pro C5210 -tuotantotulostimet ovat omimmillaan nopeita läpimenoaikoja vaativassa luovien tuotteiden tulostuksessa. Markkinointiympäristöjen ohella tulostimet sopivat erityisesti tulostus- ja mainospalveluille sekä yritysten omien tulostus- ja kopiokeskusten käyttöön.

EDP on toimialayhdistys, joka tukee edelläkävijäyrityksiä tarpeisiinsa sopivien ratkaisujen löytämisessä. Yhdistys myöntää palkintoja tulostuslaitteiden, ohjelmistoratkaisujen, viimeistelyjärjestelmien, paperien, tulostusmateriaalien sekä musteiden ansiokkaasta kehityksestä.

Lisätietoja on osoitteessa www.ricoh-europe.com.

| Ricoh |

Ricoh tukee digitaalisia työpaikkoja innovatiivisilla teknologioilla ja palveluilla, joiden avulla ihmiset voivat työskennellä älykkäämmin missä tahansa.

Ricoh on 85-vuotisen historiansa aikana kasvattamansa tietämyksen ja organisaatiokyvykkyytensä ansiosta johtava digitaalisten palvelujen ja tiedonhallinnan sekä tulostus- ja kuvantamisratkaisujen toimittaja, joka on suunniteltu tukemaan digitaalista muutosta ja optimoimaan liiketoiminnan suorituskykyä.

Ricoh Groupin pääkonttori sijaitsee Tokiossa, ja sillä on merkittäviä toimintoja ympäri maailmaa, ja sen tuotteet ja palvelut tavoittavat asiakkaita noin 200 maassa ja alueella. Maaliskuussa 2022 päättyneellä tilikaudella Ricoh Groupin maailmanlaajuinen myynti oli 1 758 miljardia jeniä (noin 14,5 miljardia Yhdysvaltain dollaria).

Lisätietoja osoitteessa www.ricoh-europe.com ja www.ricoh.fi

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Kaikki oikeudet pidätetään. Kaikki viitatut tuotenimet ovat vastaavien yritysten tavaramerkkejä.

Lisätietoja:

Ricoh Finland, Myynti ja Markkinointi

Puh. 0207 370 300 (vaihde)

info@ricoh.fi

Sähköposti: markkinointi@ricoh.fi

Kotisivut: www.ricoh.fi 

Seuraa meitä Facebookissa: www.facebook.com/ricohfinland 

Seuraa meitä Twitterissä: https://twitter.com/ricohfin 

Seuraa meitä LinkedInissä: www.linkedin.com/company/ricoh-finland-oy