Gartner on asemoinut Ricohin keskeisten toimittajien joukkoon
08.03.2021

Gartner on asemoinut Ricohin keskeisten toimittajien joukkoon

2021 Gartner, Magic Quadrant, Managed Workplace Services, Europe

Ricoh Europe, Lontoo, 8. maaliskuuta 2021 – Ricoh ilmoitti tänään, että Gartner, Inc. on nimennyt sen helmikuun 2021 Magic Quadrant for Managed Workplace Services, Europe* -raportissaan. Tämä on kolmas vuosi peräkkäin, kun Ricoh on tunnustettu Magic Quadrantin raportissa.

”Gartner määrittelee Managed Workplace -palvelut (MWS) IT-ulkoistusmarkkinoiden (ITO) osajoukoksi. MWS sisältää perinteisen loppukäyttäjän ulkoistamisen (EUO) sekä uudet digitaaliset työpaikkapalvelut pilvipohjaisen, automatisoidun ja integroidun tuen tarjoamiseksi loppukäyttäjille. MWS:n keskiössä on digitaalisen työpaikkakokemuksen toimittaminen loppukäyttäjille, jotta organisaatiot voivat hyödyntää digitaalista näppäryyttään uusien digitaalisten yrityspalveluiden kehittämisessä. Tavoitteena on lisätä työntekijöiden sitoutumista ja ketteryyttä entistä paremman työympäristön avulla ja samalla optimoida kustannuksia."
Ricohilla on MWS:lle neljän pilarin palvelutarjonta: älykäs työpaikka, tekoäly ja automaatio, digitaalisen kokemuksen valvonta ja kyberturvallisuus.
Lisätietoja osoitteessa www.ricoh-europe.com

Lataa täältä ilmainen raportti.

*Gartner "Magic Quadrant for Managed Workplace Services, Europe", kirjoittanut David Groombridge, Claudio Da Rold, Daniel Barros, Alexandra Chavez ja Katja Ruud (helmikuu 2021).

Gartnerin vastuuvapauslauseke

Gartner ei tue mitään tutkimusjulkaisuissaan kuvattua toimittajaa, tuotetta tai palvelua eikä neuvo teknologian käyttäjiä valitsemaan vain niitä toimittajia, joilla on korkeimmat arvosanat tai muu nimitys. Gartnerin tutkimusjulkaisut koostuvat Gartnerin tutkimusorganisaation mielipiteistä, eikä sitä pidä tulkita tosiseikoiksi. Gartner kiistää kaikki tähän tutkimukseen sisältyvät tai oletetut takuut, mukaan lukien takuut soveltuvuudesta myyntikelpoisuuteen tai soveltuvuudesta tiettyyn tarkoitukseen.

| Ricoh |

Ricoh tukee digitaalisia työpaikkoja innovatiivisilla teknologioilla ja palveluilla, joiden avulla ihmiset voivat työskennellä älykkäämmin missä tahansa.

Ricoh on 85-vuotisen historiansa aikana kasvattamansa tietämyksen ja organisaatiokyvykkyytensä ansiosta johtava digitaalisten palvelujen ja tiedonhallinnan sekä tulostus- ja kuvantamisratkaisujen toimittaja, joka on suunniteltu tukemaan digitaalista muutosta ja optimoimaan liiketoiminnan suorituskykyä.

Ricoh Groupin pääkonttori sijaitsee Tokiossa, ja sillä on merkittäviä toimintoja ympäri maailmaa, ja sen tuotteet ja palvelut tavoittavat asiakkaita noin 200 maassa ja alueella. Maaliskuussa 2022 päättyneellä tilikaudella Ricoh Groupin maailmanlaajuinen myynti oli 1 758 miljardia jeniä (noin 14,5 miljardia Yhdysvaltain dollaria).

Lisätietoja osoitteessa www.ricoh-europe.com ja www.ricoh.fi

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Kaikki oikeudet pidätetään. Kaikki viitatut tuotenimet ovat vastaavien yritysten tavaramerkkejä.

Lisätietoja:

Ricoh Finland, Myynti ja Markkinointi

Puh. 0207 370 300 (vaihde)

info@ricoh.fi

Sähköposti: markkinointi@ricoh.fi

Kotisivut: www.ricoh.fi 

Seuraa meitä Facebookissa: www.facebook.com/ricohfinland 

Seuraa meitä Twitterissä: https://twitter.com/ricohfin 

Seuraa meitä LinkedInissä: www.linkedin.com/company/ricoh-finland-oy