Gartner® on sijoittanut Ricohin ulkoistettujen digitaalisten työpaikkapalvelujen Magic Quadrant™ -listalleen
17.03.2023

Gartner® on sijoittanut Ricohin ulkoistettujen digitaalisten työpaikkapalvelujen Magic Quadrant™ -listalleen

Ricoh Europe, Lontoo, 17. maaliskuuta 2023 – Ricoh juhlii jälleen Gartner, Inc:n sijoitusta Magic Quadrant for Outsourced Digital Workplace Services (ODWS) Worldwide, 2023* -raportissa. Ricoh on yksi 17 yrityksestä, jotka on sijoitettu tähän Magic Quadrant -raporttiin.

Gartner mainitsee, että "ODWS:n päätavoitteena on tarjota työntekijöille integroituja ja kaikkialle ulottuvia digitaalisen työpaikan (DW) palveluja, joilla lisätään heidän sitoutumistaan, tuottavuuttaan ja digitaalista osaamistaan organisaation digitaalisen liiketoimintastrategian tueksi". Digitaalisen työpaikan palvelustrategia on liiketoimintastrategia, jossa hyödynnetään sitouttavaa ja intuitiivista työympäristöä työntekijöiden digitaalisen taitavuuden lisäämiseksi - kunnianhimoa ja kykyä soveltaa teknologiaa liiketoimintakykyjen parantamiseksi. 

Gartner arvioi tarjoajat arviointikriteerien (Completeness of Vision and Ability to Execute in the ODWS space) perusteella. Arviointi kattoi seuraavat osa-alueet: 

  • Etätuki loppukäyttäjille (entinen palvelupiste)
  • Loppukäyttäjien laitetuki (entinen kenttäpalvelutuki), mukaan lukien tuki pöytätietokoneille, kannettaville tietokoneille, mobiililaitteille, ODWS IoT-laitteille, oheislaitteiden myyntilaitteille, älykkäille kaapeille, tukikioskeille ja lisätyn todellisuuden (AR) tukipalveluille.
  • Tietokoneiden käyttöönotto sekä fyysisille että virtuaalilaitteille (PCaaS, DaaS ja VDI).
  • UX-keskeiset palvelut ja kokemustasosopimukset (XLA). 
  • Itsekorjautuvan analytiikan ja tekoälyyn perustuvan automaation käyttö. 
  • Palvelut, jotka muuttavat käyttäjien kokemusta ja parantavat liiketoiminnan tuloksia.

Ricoh tukee asiakkaidensa hybridityövoimaa kaikkialla maailmassa laajan ratkaisuvalikoiman avulla. Näihin kuuluvat liiketoimintaprosessien hallinta, kyberturvallisuus, graafinen viestintä, pilvi- ja infrastruktuuriratkaisut ja -palvelut sekä digitaalisen kokemuksen ja digitaalisten työtilojen mahdollistaminen.

Ricoh Europen toimitusjohtaja Nicola Downing sanoo: "Jatkuva kehityksemme digitaalisten palveluiden yrityksenä tekee meistä ihanteellisen kumppanin asiakkaille, jotka haluavat saada käyttöönsä valtavan valikoiman digitaalisia palveluita, joista ODWS on keskeinen osa tehokasta ja toimivaa digitaalista työpaikkaa. Se, että saimme jälleen kerran Gartnerin tunnustuksen Magic Quadrant -listalla, on mielestämme osoitus kyvystämme toteuttaa asiakkaillemme ratkaisuja, jotka todella johtavat muutokseen työpaikoilla. Odotamme innolla, että voimme jatkaa tämän saavutuksen pohjalta, kun jatkamme prosessien automatisointia ja teknologisia innovaatioita, joiden avulla ihmiset voivat tehdä luovempaa ja antoisampaa työtä."

Klikkaa tästä ladataksesi ilmaisen kopion Gartner Magic Quadrant for 2023 2023 Gartner Magic Quadrant for Outsourced Digital Workplace Services Worldwide -raportista.

 *Gartner, Magic Quadrant for Outsourced Digital Workplace Services, Daniel Barros, DD Mishra, Biswajit Maity ja Karl Rosander, 13.3.2023.

Gartnerin vastuuvapauslauseke

Gartner ei suosittele mitään sen tutkimusjulkaisuissa kuvattuja myyjiä, tuotteita tai palveluita eikä suosittele teknologian käyttäjiä valitsemaan vain niitä myyjiä, joilla on korkein luokitus tai muu nimitys. Gartnerin tutkimusjulkaisut koostuvat Gartnerin tutkimusorganisaation mielipiteistä, eikä niitä pidä tulkita tosiseikkoja koskeviksi lausunnoiksi. Gartner kieltäytyy kaikista tähän tutkimukseen liittyvistä takuista, ilmaistuista tai epäsuorista, mukaan lukien takuut myyntikelpoisuudesta tai soveltuvuudesta tiettyyn tarkoitukseen.

GARTNER on Gartnerin rekisteröity tavaramerkki ja palvelumerkki, ja Magic Quadrant on Gartner, Inc:n ja/tai sen tytäryhtiöiden rekisteröity tavaramerkki Yhdysvalloissa ja kansainvälisesti, ja niitä käytetään tässä luvalla. Kaikki oikeudet pidätetään.

| Ricoh |

Ricoh tukee digitaalisia työpaikkoja innovatiivisilla teknologioilla ja palveluilla, joiden avulla ihmiset voivat työskennellä älykkäämmin missä tahansa.

Ricoh on 85-vuotisen historiansa aikana kasvattamansa tietämyksen ja organisaatiokyvykkyytensä ansiosta johtava digitaalisten palvelujen ja tiedonhallinnan sekä tulostus- ja kuvantamisratkaisujen toimittaja, joka on suunniteltu tukemaan digitaalista muutosta ja optimoimaan liiketoiminnan suorituskykyä.

Ricoh Groupin pääkonttori sijaitsee Tokiossa, ja sillä on merkittäviä toimintoja ympäri maailmaa, ja sen tuotteet ja palvelut tavoittavat asiakkaita noin 200 maassa ja alueella. Maaliskuussa 2022 päättyneellä tilikaudella Ricoh Groupin maailmanlaajuinen myynti oli 1 758 miljardia jeniä (noin 14,5 miljardia Yhdysvaltain dollaria).

Lisätietoja osoitteessa www.ricoh-europe.com ja www.ricoh.fi

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Kaikki oikeudet pidätetään. Kaikki viitatut tuotenimet ovat vastaavien yritysten tavaramerkkejä.

Lisätietoja:

Ricoh Finland, Myynti ja Markkinointi

Puh. 0207 370 300 (vaihde)

info@ricoh.fi

Sähköposti: markkinointi@ricoh.fi

Kotisivut: www.ricoh.fi 

Seuraa meitä Facebookissa: www.facebook.com/ricohfinland 

Seuraa meitä Twitterissä: https://twitter.com/ricohfin 

Seuraa meitä LinkedInissä: www.linkedin.com/company/ricoh-finland-oy