Grafoprojekt laajentaa tuotantonäkymiään Euroopan ensimmäisellä Ricoh Pro™ T7210:lla
16.05.2018

Grafoprojekt laajentaa tuotantonäkymiään Euroopan ensimmäisellä Ricoh Pro™ T7210:lla

Ricoh Europe, Lontoo, 16.5.2018 – Kroatialainen paino- ja tulostuspalvelu Grafoprojekt ottaa innolla käyttöönsä uudet tuotantomahdollisuudet, jotka investointi Euroopan ensimmäiseen Ricoh Pro T7210 UV -tasotulostusratkaisuun tuo tullessaan. Sen toimittaa Ricohin kumppani Eurocop. Greenguard-sertifioitu järjestelmä tuottaa 100 neliötä tunnissa ja mahdollistaa siten uudenlaisen toiminnan uusilla markkinoilla.
Grafoprojekt investoi Euroopan ensimmäiseen Ricoh Pro T7210 -tulostimeen.
Grafoprojekt investoi Euroopan ensimmäiseen Ricoh Pro T7210 -tulostimeen.
Vuonna 1988 perustetulla kymmenen työntekijän perheyrityksellä on laaja asiakaskunta. Se toimittaa niin esitteitä, lehtisiä, luetteloita, julisteita, etikettejä, käyntikortteja ja kirjoja kuin yksittäisiä mainostauluja ja esittelymateriaalejakin.
Grafoprojektin omistaja Goran Božanić: – Seuraamme koko ajan markkinatrendejä ja investoimme uusimpaan tekniikkaan, joka auttaa meitä vastaamaan asiakkaiden vaatimuksiin. Olemme saavuttaneet vankan maineen nopeana, luotettavana ja laadukkaana palveluntoimittajana. Pro T7210 auttaa meitä jatkamaan hyvää palvelua ja laajentamaan uusille markkinasektoreille. Yksi ensimmäisiä toimeksiantojamme oli toimittaa sisustuspaneeleja hotelliin. Asiakas oli todella tyytyväinen lopputulokseen, ja meistä on hienoa laajentaa palvelujamme uudelle alueelle.
Ricoh Europen kaupallisen ja teollisen tulostuksen yksikön mustesuihkutulostuksen johtaja Graham Kennedy: – ProT7210 on todella monipuolinen järjestelmä. Sillä voi käsitellä monta eri materiaalia ja kokoa, joten tulostuspalvelut voivat lähestyä niin kaupallisia kuin teollisiakin markkinoita entistä luovemmin. Tulostimen ansiosta yritys voi helposti laajentaa tuotantoaan uusille urille, kehittää kokonaan uusia ratkaisuja ja hankkia uudenlaista liiketoimintaa.
Ricoh Pro T7210:een voi tutustua käytännössä FESPA-messuilla Berliinissä 15–18.5.2018 ja Print4All-messuilla Milanossa 29.5.–1.6.2018.
Lisätietoja on osoitteessa www.ricoh-europe.com.

| Ricoh |

Ricoh tukee digitaalisia työpaikkoja innovatiivisilla teknologioilla ja palveluilla, joiden avulla ihmiset voivat työskennellä älykkäämmin missä tahansa.

Ricoh on 85-vuotisen historiansa aikana kasvattamansa tietämyksen ja organisaatiokyvykkyytensä ansiosta johtava digitaalisten palvelujen ja tiedonhallinnan sekä tulostus- ja kuvantamisratkaisujen toimittaja, joka on suunniteltu tukemaan digitaalista muutosta ja optimoimaan liiketoiminnan suorituskykyä.

Ricoh Groupin pääkonttori sijaitsee Tokiossa, ja sillä on merkittäviä toimintoja ympäri maailmaa, ja sen tuotteet ja palvelut tavoittavat asiakkaita noin 200 maassa ja alueella. Maaliskuussa 2022 päättyneellä tilikaudella Ricoh Groupin maailmanlaajuinen myynti oli 1 758 miljardia jeniä (noin 14,5 miljardia Yhdysvaltain dollaria).

Lisätietoja osoitteessa www.ricoh-europe.com ja www.ricoh.fi

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Kaikki oikeudet pidätetään. Kaikki viitatut tuotenimet ovat vastaavien yritysten tavaramerkkejä.

Lisätietoja:

Ricoh Finland, Myynti ja Markkinointi

Puh. 0207 370 300 (vaihde)

info@ricoh.fi

Sähköposti: markkinointi@ricoh.fi

Kotisivut: www.ricoh.fi 

Seuraa meitä Facebookissa: www.facebook.com/ricohfinland 

Seuraa meitä Twitterissä: https://twitter.com/ricohfin 

Seuraa meitä LinkedInissä: www.linkedin.com/company/ricoh-finland-oy